O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Chytré vypínače
Dobrý den , máte někdo zkušenost s chytrými vypínači? Například takový . Děkuji
ozzy77
Před 5 lety
5
Odhadce, má lhůty?
Máme hypo na svépomocí a voláme si pro každé čerpání odhadce. Otázka zní, má odhadce nějakou lhůtu …
nestlek
Před 5 lety
1
Protihlukové dveře do koupelny nebo ne?
Ahoj, přemýšlím zda si máme objednat protihlukové dveře do koupelny místo obyčejných. Hlavně kvůli …
radim2015
Před 5 lety
1
2
33
Firma Moravia wood, malá rodinná firma pan Vlk z Ostravska - recenze
Dobry den, Chtela jsem se zeptat,zda ma nekdo zkusenost s firmou Moravia Wood ze Senova u Ostravy?…
honzadus
Před 5 lety
3
Markýzy. Poraďte, jak vybírat
ahoj holky, začíná nám teplo a tak je nejvyšší čas nějakou markýzuna terasu pořídit, ale vůbec to…
sasynkamil
Před 5 lety
18
Obycejny spunt na vanu a umyvadlo. Nebo neco ucinneho?
Ahoj, jsme zatim v najmu a mame tu v koupelne dva systemy spuntu. Od rodicu jsem byla zvykla na nor…
sasynkamil
Před 5 lety
4
Na kolik vás vyšlo připojení vody ze studny do domu?
Na kolik Vas prislo pripojeni vody ze studny do domu.Vykopy,cerpadlo a samotne napojeni.Popripade f…
dave_91
Před 5 lety
8
Salamander bluevolution 92
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo kdo má na domě okna Salamander bluevolution 92? Pro…
alexandrslaby
Před 5 lety
17
sponzor fóra
Zasíťování pozemku cena
Dobrý den, s přítelem kupujeme pozemek, který není zasíťovaný. Chtěla jsem Vás poprosit o radu, kol…
jose10r
Před 5 lety
11
Elektrické topné kabely - poraďte firmu Jižní Čechy
Dobrý den, prosím poraďte firmu na elektrické topné kabely v Jižních Čechách, děkuji mnohokrát!
ozzy77
Před 5 lety
12
Kvalitní digestoř a průměr odtahu
Chtela bych se zeptat, na jake znacky se zamerit pri vyberu digestore a ktere radeji vyradit.Kuchyn…
hbboy
Před 5 lety
20
Okna Plastikov
Dobrý den, rozhodujeme se, od koho objednat okna a cenově vychází nejlépe Plastikov. Máte prosím ně…
michalkamisa
Před 5 lety
1
Okna od Plastikov Jihlava, máte někdo?
Máte někdo okna Plastikov Jihlava profil IQ 8000?Díky ;-)
michalkamisa
Před 5 lety
9
Okna Plastikov - recenze
Dobrý den, probíráme s manželem nabídky na plastová okna a nejvíce nás zaujala firma Plastikov a…
michalkamisa
Před 5 lety
1
2
36
Lepidlo pod obkladem
Zdravím, nevíte někdo, jestli je při odstranění původního obkladu v koupeně potřeba sundávat i pův…
zubr487
Před 5 lety
2
Vybourání otvoru na HS portál
Dobrý den, máte někdo zkušenost s vybouráním díry v obvodové zdi na HS portál? Chtěli bychom tím na…
zubr487
Před 5 lety
2
RECONSTRUCTIONARE s.r.o., p. Rekrutyak - špatné zkušenosti
Chtěla bych všechny varovat před spolupráci s firmou RECONSTRUCTIONARE s.r.o. (sídlo: Praha), a jej…
geodett
Před 5 lety
2
Uložení překladů Heluz
Zdravím, chtěl bych se zeptat zkušenějších ohledně uložení překladů. Dům nám staví firma, já jsem k…
zdenek_valek
Před 5 lety
8
Děravé spáry
Dovrý den, Po 5 měsících stále nemáme koupelnu hotovou. Třídím nedodělky na ty, které musejí doděla…
dagmar_hafova
Před 5 lety
2
Jak jste zateplovali z 30cm polystyrenu? ..zkušenosti
Pár otázek 1. Kotvíte, nebo nekotvíte? Celoplošně, nebo jen rohy? Spousta výrobců má uvedeno, že n…
wwwdancer
Před 5 lety
20
Vstupní bezpečnostní dveře
Zdravím, vybírám vstupní bezpečnostní dveře do panelového bytu. Zajímala by mne zkušenost s dveřmi …
viktor_kuchar
Před 5 lety
1
Podlahové topení svépomocí - projekt
Zdravím, v RD budeme mít teplovodní podlahové topení, které si plánujeme položit svépomocí, se znám…
jarin1
Před 5 lety
7
Velikost zádveří a šířka chodby
Prosím pěkně, měla bych pár otázek na "zkušenější", dolaďujeme projekt a rádi bychom věděli jak vel…
slabici
Před 5 lety
15
Tip na projektanta z Pardubic a okolí
ahojda chtěla bych se zeptat zda můžete doporučit nějakého projektanta z okolí Pardubic, Holic s k…
kristynamo
Před 5 lety
19
Zakončení geotextilie ve svahu
Ahoj, potřebuju radu jak zakončit geotextilii ve svahu. Ať můžu sekačkou jezdit kolem a ne, že budu…
maximsoon
Před 5 lety
5
Vyvložkování komína. Kolik vás to stálo?
potřebujeme vyfrézovat a vyvložkovat komín - cca 9m. Zatím jsme obdrželi jednu cen. nabídku a cena …
donald77
Před 5 lety
1
2
34
Ohrev vody
Dobrý den,potřeboval bych poradit ohledně zapojení bojleru na ohřev vody. První varianta (jednodušš…
zubr487
Před 5 lety
6
Bungalov 5+1
Prosím o zhodnocení amaterskeho návrhu pro projekt bungalovu 5+1, užitná plocha cca 140m2. Terasa s…
bayt
Před 5 lety
1
2
51
Podkroví
Dobrý den, Prosím máte někdo zkušenosti s podkroví..? S manželem budeme rekonstruovat, nebo spíš d…
puhelin
Před 5 lety
5
Podobný obklad
Dobrý den, sháním obklad viz obrázek. Bohužel ten samý se již nevyrábí a tak se snažím sehnat alesp…
lucie89
Před 5 lety
1
1
2
…
328
329
330
331
332
…