O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Laminátová pracovní deska- odkud máte? Je autentická?
Dobrý den, prosím kdo máte laminátovou pracovní desku imitace dřeva? Jak jste spokojení, odkud jí m…
norikakaa
Před 5 lety
7
Zkušenosti s elektrokotlem a fotovoltaikou
Zdravím, jsem v projektové fázi návrhu domu a řeším co použít jako vytápění. Plyn nemám v okolí do…
sasynkamil
Před 5 lety
10
Jakou pěnu jste používali při vyplňování mezer při zdění?
Jakou pěnu jste používali při vyplňování mezer při zdění na pěnu? Začli jsme stavět a já na to …
zdenek_valek
Před 5 lety
14
Projekt v CHKO
Dobrý den, chtěla bych se informovat zda má někdo zkušenost se stavením chaty na území CHKO. Znám…
puhelin
Před 5 lety
3
Zednické práce po výměně oken - postup
Zdravím. Jdu si pro radu. Měnili nám kastlové okna za plast. Po výměně oken je na řadě zednická. Zb…
adria_winter
Před 5 lety
3
Koupelnové vybavení z Německa
Kdysi jsem tu četla doporučení na německé eshopy a zároveň i přeposílání zásilky do Čech,zaboha nem…
ditava
Před 5 lety
4
Poplastované plotové sloupky v zemině - životnost
Uvažuji nad stavbou plotu s 2D panelů (vodorovné a svislé dráty bodově svařeny), hranaté sloupky a …
sasynkamil
Před 5 lety
3
Veletrh - stavební, For Arch, For Wood...
Tak jsme čerstvě po veletrhu v Praze - byli jste? Zaujalo vás něco? Pro mě to byl přehršel informac…
ozzy77
Před 5 lety
18
sponzor fóra
Barva oken Siena, máte někdo?
Prosim ma nekdo tuto barvu oken.. dveri ? siena pn noce-49237 Prosím foto pokud ano. Dekuji
aludanewra
Před 5 lety
6
Jakou střechu zvolit?
Zdravím všechny, nacházíme se aktuálně ve fázi projektu. Máme snad už konečnou podobu dispozice. J…
obludak
Před 5 lety
14
Zkušenost ze stavbou novostavby na kraji CHKO?
Kupujeme pozemek na kraji CHKO. Rádi bychom stavěli na klíč. Bohužel se na stavbu vztahuje mnoho om…
nicmat
Před 5 lety
4
Zhodnocení návrhu RD 5+KK
Dobrý den, prosím o zhodnocení návrhu rodinného domu. Dům bude v pasivním standartu, cílíme na dot…
malinda59
Před 5 lety
15
Teluria- Fasada zkušenosti?
Dobrý den, zajímá mě má někdo fasádu na domě od společnosti Teluria-? Jaké máte zkušenosti .. moc …
jana0009
Před 5 lety
6
Zlatý dub vinylová podlaha - jaké dveře?
Zdravím všechny, tak jsem dost na vážkách, dost se to tu řešilo, ale zkusím to i tady. Kdo máte po…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Prosím poraďte s tepelnými ztráty
Dobrý den, prosím poraďte s tepelnými ztráty, teď nám dorazil dokument, ze kterého nejsme moc moudř…
zubr487
Před 5 lety
4
Flexi lepidlo na vnyl/drev.podlahu
ma dakto zaujem o flexi lepidlo na vinylovu/drevennu podlahu? ...k celoplosnemu lepeniu... ...vhodn…
radusko01
Před 5 lety
1
Poraďte kde koupit/nechat si vyrobit takovéto industriální zrcadlo?
Hezký večer, neviděl jste někdo prodávat takovéto zrcadlo u nás v ČR? Jde mi o kovový industriáln…
pj_bydlime
Před 5 lety
5
Rekonstrukce porosty
Dobrý den, potřebovala bych znát více názorů na naší situaci. Bydlíme ve starém domě u mé matky, ta…
lucik180
Před 5 lety
1
Jakou podlahu dát do garáže?
Co máte za podlahu v garáži? jaké jsou plusy, minusy, ceny? Máme betonový základ,.... a co na to?…
mariacek
Před 5 lety
1
2
...
...
6
7
188
Doporučení/nedoporučení projektanta pro stavbu domu u Litoměřic (ústecký k.)
Prosím o doporučeni projektanta pro stavbu domu u Litoměřic (ústecký kraj). Rada si přečtu i koho v…
michullka
Před 5 lety
2
Rekuperace Wafe
Zdravím Vás, mám velice zajímavou nabídku na tuto rekuperaci (wafe 350 efs2), nemá s ní někdo zkuše…
tomas_verny
Před 5 lety
21
Jaké máte obklady na kuchyňské lince?
Ahoj, stále nemám nápad ani inspiraci, jaké obkladačky si dát do kuchyně mezi spodní a horní skříňk…
esmeralda2
Před 5 lety
11
Jak se mám vyznat v územním plánu
Můžete mi poradit jak se mám vyznat v územním plánu?Kde je tam u pozemku voda, elektřina nebo jestl…
franti_p
Před 5 lety
5
Okna od firmy DAFE plast
Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou DAFE plast - okna? Jak jste spokojeni? Popřípadě doporučí …
aludanewra
Před 5 lety
2
Dispoziční změna 3+1 na 4+KK
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo dělal rekonstrukci z panelákového bytu 3+1 a dispozi…
panlorenc
Před 5 lety
2
Projekt bungalov 5+1
Prosím o zhodnocení naší představy o půdorysu a komentáře. Obytná plocha 130m3, terasa na jih, kote…
bayt
Před 5 lety
28
Šířka chodníčku k brance
Jakou máte šířku chodníku od branky ke vchodových dveřím? Váháme mezi dvěma šírkami - 1,2 a 1,6 m (…
fantomik
Před 5 lety
11
Vinylove podlahy a podlahove topeni
Zdravim, mate nekdo vinylove podlahy a podlahove topeni? Pronikne tim teplo v pohode? Kdyz jsme mel…
zubr487
Před 5 lety
15
Zateplení podkroví EPS ???
Dobrý den, nechám si poradit. potřebuji zateplit podkroví. jedná se o starší kamen-cihlový RD. pří…
zubr487
Před 5 lety
2
Okna Basaltgrau - parapety
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo okna v barvě basaltgrau a k tomu antracitové parap…
kokeja
Před 5 lety
1
1
2
…
331
332
333
334
335
…