O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Černá stavba na pozemku
Dobrý den, máme zájem koupit pozemek, na kterém stojí zděná povolená stavba 13 m2 (dle projektu) a…
vladimirsvorba
Před 5 lety
5
Obklady koupelny
Dobrý den, zajímal by mě názor na obklady, zda není dekoru dřeva moc , jestli nedat jinou podlahu .…
milda1234
Před 5 lety
1
Citronovy muskat - rozmnozovanie
Ahojte, dostala som citronovy muskat a rada by som si ho rozmnozila. Vedeli by ste mi prosim poradi…
janci27
Před 5 lety
1
Zrcadlová fólie na HS portál
Zdravím, má někdo zkušenost se zrcadlovou / polopropustnou folií na okna, konkrétně na HS portal? P…
michaelah78
Před 5 lety
3
Stropy vysoké 3,5 m, bude stačit ústřední topení
Dobrý den, hodláme u nového bytu v novostavbě zachovat vysoké industriální stropy 3,5m, byt je o ro…
zubr487
Před 5 lety
10
Lepený vinyl do koupelny?
Dobrý den, jeden podlahář tvrdí, že lepený vinyl do koupelny a kuchyně je v pořádku, jiný zase, že …
milan1965
Před 5 lety
2
Volně stojící dřevěná pergola
Dobrý den, ráda bych se inspirovala vašimi volně stojícími dřevěnými pergolami.. budu ráda, když na…
haplji
Před 5 lety
1
Elektrické topné rohože jako přídavek k centrálnímu vytápění
Zdravím, kupujeme byt s vysokými stropy cca 3,5 metru na severní stranu (rekonstrukce bývalých kasá…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Pohovky Wajnert. Máte zkušenost?
Nemá náhodou někdo zkušenost s polskými sedacími soupravami nebo pohovkami značky Wajnert? Jsou cen…
ptjj
Před 5 lety
3
Betonové podlahy - doporučte firmu
Ahoj, prosím o informaci, kdo Vám dělal betonovou podlahu :) Kdo byl cenově nejvýhodnější a výsl…
ptjj
Před 5 lety
14
Truhlář Ostrava- doporučení, zkušenosti
Dobrý den všem, začínáme plánovat kuchyň a už jsme oslovili jednoho truhláře, ale po měsíci komunik…
hanullice
Před 5 lety
6
Sedačky Lino vs. Nejči
Máte niekto prosím skúsenosti so sedačkami od firiem Lino alebo Nejči? Hľadáme kvalitnú a dizajnovú…
luckavra
Před 5 lety
2
Elektorokotel so solárním, klimatizace či tepelné cerpadlo
Nevíme se rozhodnout jak topit v novostavbe v kombinaci s krbem :slight_smile: vnějaké pozitivne či…
zubr487
Před 5 lety
16
Levné obvodové zdivo na zahradní domek - materiál
Zdravím, co by jste poradili za materiál pro domek 5x4m (zahradní domek). Vzhledem k tomu že nemáme…
maxxxxam
Před 5 lety
23
Interiérové dveře Sepos v dekoru Dub Modern - máte někdo?
Zdravím, nemáte někdo interiérové dveře SEPOS v provedení SoftCPL v dekoru Dub Modern nebo Dub ECO?…
hbboy
Před 5 lety
5
Založení stavby z porobetonu, jakou maltu ?
Chystám se na asfaltovou hydroizolaci založit prní šár cihel(ytong universal 375mm). Dum mam navrhn…
anntroj
Před 5 lety
3
Návrh na vylepšení?
Dobrý den, plánujeme stavět RD. V současné době máme vypracovanou studii a než zadáme projekt vypra…
norikakaa
Před 5 lety
3
Hrubá stavba z Ytongu bez zastřešení přes zimu, ano či ne?
Zdravím, v říjnu jsme začali stavět, nyní jsme ve fázi kdy máme hrubou stavbu a příčky, střechu an…
kleafz1
Před 5 lety
12
Nosnost sádrokartonových zdí
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenost s obkladem na sádrokartonové zdi co se týče nosnosti? Máme…
pajdulik
Před 5 lety
5
Dešťová jímka
Jakou máte dešťovou jímku? Plastovou nebo betonovou? Chceme 6m3. Zemina je jílová. Tak nevíme jakou…
honzik75
Před 5 lety
21
Stavební dozor Praha Východ či Střední Čechy/Praha
Dobrý den, Prosím podělte se o dobré reference na stavební dozor. Chystáme se stavět v obci Úvaly.…
redir5
Před 5 lety
3
Ratanový nábytek na terasu Corfu, jak jste spokojeni?
Ráda bych si pořídila na terasu ratanový nábytek. Kdo máte již doma, můžu poprosit o info...jak jst…
kakula
Před 5 lety
6
Kam umístit výztuhu přesahu štítu?
Ahoj, dělám rekonstrukci střechy a zároveň ji ve štítu prodlužuju. Na konec bednění budeme dávat ja…
arcihovado
Před 5 lety
2
Dispozice kuchyně a obýváku
Ahoj, prosím poradte jak rozmístit nábytek v kuchynoobyvaku. Prostor je trochu komplikovanější, nap…
zofkaaz
Před 5 lety
9
Výška nadezdívky v podkroví
Dobrý den, prosím jak máte vysokou nadezdívku v obytném podkroví? Máme v plánu střechu 35 stupňů a …
elimatu
Před 5 lety
5
Drevena fasada
Dobry den, mam dotaz ohledne drevene fasady z modrinu. Jako zaklad pro prichyceni fasadnich lati p…
obludak
Před 5 lety
4
Barva oken na dřevostavbě - hliník??
Máte někdo dřevěnou fasádu a k tomu ne antracitová, ale hliníková okna? Budeme mít část domu s bíl…
berculka1
Před 5 lety
5
Hlavní jistič 3x16A
Dobrý den, nedávno jsem se tu bavil o chráníči do zásuvky na čerpadlo na chatu, má otázka zní, co b…
vladimir_sacha
Před 5 lety
20
Apex-arch zkušenosti
Ahoj, máte někdo projekt domu od Apex-arch.cz a již postavený dům? Jaké máte zkušenosti,jak se Vám …
zuzanasourkova
Před 5 lety
2
Síť proti hmyzu na dveře otvíravé ven
Ahoj, máme na terasu dveře, které se otvírají ven. Potřebovala bych do nich vymyslet síť proti hmyz…
hannick
Před 5 lety
1
1
2
…
337
338
339
340
341
…