O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vyvýšená myčka v kuchyni
Ahoj, podělíte se o zkušenosti s vyvýšenou myčkou? Zařizujeme kuchyň v domě a hodně nás to zaujalo …
cbr
Před 5 lety
12
Jak opravit střechu u zemědělského stavení?
Dobrý den, prosím, potřebuji poradit. Co by jste položili na střechu zemědělského stavení? Jsou tam…
kateee1111
Před 5 lety
5
Hrubá bílá omítka
Zdravím, nemáte někdo tip na hrubou bílou omítku? Upřímně mám v nich zmatek, každopádně bych byl rá…
janzah
Před 5 lety
1
Heluz Family 38 + 160 polystyren
Zdravím, máte někdo zkušenost s kombinací zdiva Heluz Family 38 a zateplení 160 mm polystyren? M…
petr13
Před 5 lety
2
Plastova okna bez odvodu na kondenzat
Dobrý den, nemáte někdo plastová okna (za foto budu rád) nebo tip na výrobce, který má odvod konden…
1karel1
Před 5 lety
4
Jak odstranit zelený pigment z poplastovaných oken?
Ahoj střecháčci, potřebuji radu, jestli jste někdy odstraňovali zelený pigment z oken. Zedníci napo…
kpuctuha
Před 5 lety
1
Na koho se obrátit, když víte, že se v obci připravují pozemky?
Na koho byste se obrátili když víte že v dané obci se nejspíš připravují 3 stavební pozemky - j…
franti_p
Před 5 lety
18
Nadzemní bazén se solinátorem
Vybíráme na příští sezónu bazén pro děti, ideálně 1,2m hloubka. Nechceme dělat díru a už vůbec ne b…
capo56
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Obklad porcelanosa oxford - jaký způsob obložení zvolit?
Dobrý den, potřeboval bych radu. Budeme obkládat sprchový kout a záchod (geberit) a vybrali jsme s…
bedna03
Před 5 lety
16
Jakou dezinfekci vody v bazénu? UV, ozon nebo přeci jen slaný...?
Zdravím, máte někdo zkušenost s bezchlorovou úpravou vody a její účinností? Původně jsme uvažovali …
capo56
Před 5 lety
2
Reklamace nebo jen běžná údržba vchodových dveří?
Dobrý den, před rokem jsme měnili vchodové a balkonové dveře a u těch vchodových se teď stává, že …
candat
Před 5 lety
4
Je mozna výjimka?
Zdravim, mame k dispozici stavební pozemek cca 400m2. Je mozne zazadat o vyjimku, kdyz je na samos…
franti_p
Před 5 lety
5
Bungalov 4+1 finální verze
Přikládám snad už finální verzi našeho půdorysu domu + situaci a prosím o připomínky.
jose10r
Před 5 lety
18
Čerpání při výstavbě s Monetou
Ahoj, je tu někdo, kdo má praktickou zkušenost s čerpáním HÚ od Monety na výstavbu? Odhadce mi řekl…
noemi77
Před 5 lety
3
Napadené střecha - dřevokazný hmyz
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou. Dnes jsme na půdě objevili toto (viz foto). Dokázal by mi n…
zubr487
Před 5 lety
10
Terasa dál od domu
Dobrý den, kdo máte nějakou terasu nebo zpevněnou plochu dál od domu (mimo terasy i přímo u domu), …
sokil
Před 5 lety
4
Úzký prostor - vinotéka nebo polička?
Chci se poradit. Zbyl nam uzky prostor 20cm (sirka) a 60 cm (hloubka). Okolni skrinky rozsirit nejd…
koupovaaa
Před 5 lety
15
Bílá podlaha?
Zdravíčko, je tu někdo, kdo má v kuchyni podlahu v bílé barvě? V kuchyni jsme se rozhodli pro viny…
verunky
Před 5 lety
8
Má někdo krytinu Röben Bergamo
Ahoj máte někdo krytinu Röben Bergamo při sklonu střechy 25 stupňů, jak jste řešily izolaci proti v…
jarin1
Před 5 lety
12
Sklenena pracovni deska - zkusenosti
Zdravim, zvazuji do kuchyne sklenenou pracovni desku se sklem Luxraff... mate prosim nekdo zkusenos…
michaela_feiklova
Před 5 lety
1
Jak řešit obložení kanálu ve sklepě
Uprostřed chodbičky ve sklepě máme víko od kanálu, na které by pasovala naše dlažba ve velikosti 60…
jane_n
Před 5 lety
1
Okna na novostavbu, jaká máte? Od jakého výrobce?
Zdravím všechny! Začínáme řešit okna do domečku, ale nějak se v nich nemůžu zorientovat. Jaká okn…
jarin1
Před 5 lety
1
2
...
3
67
Odskok základové desky od ZB a cihel
Zdravím všechny a prosím o radu. Dle projektu máme ztracené bednění, základovou desku a cihly. v je…
petr13
Před 5 lety
13
Ptačí hnízda pod střechou - pruh dlažby
Dobrý den, máte zkušenosti s tím, jak zabránit ptákům, aby si pod střechou stavěli hnízda? Doteď js…
obludak
Před 5 lety
4
Podlaha - leštěný beton v interiéru, jste spokojeni?
Zdravím všechny, má někdo zkušenost s leštěným betonem v interiéru ? Moc se mi to líbí, ale zajím…
aninkas2
Před 5 lety
1
2
39
Jak a kde hledat stavební pozemky? Nějaké nápady?
Ahoj všem, sháním stavební pozemek a už nevím, kde/jak hledat. Máte nějaké tipy mimo "techniky" níž…
lina_pi
Před 5 lety
15
Stavební pozemek zdarma. Jaké obce ho nabízejí?
Dobrý den, slyšel jsem, že některé malé obce, aby zvýšily počet svých obyvatel, nabízejí stavební …
lina_pi
Před 5 lety
13
Lze na zbořeništi postavit rodinný dům?
Dobrý den. Máme zájem s přítelem koupit pozemek, který se bude dražit (exekuce). Jedná se o zarostl…
lubomir_kubis
Před 5 lety
6
Klasické smaltové hrnce na indukci
Máme doma klasické smaltové rendlíky a hrnce, aktuálně si budeme pořizovat indukci. Je mi je škoda …
ondra_ondra
Před 5 lety
7
Izolace chytrá pěna, máte zkušenost?
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo s touto izolací zkušenosti uvažuji o tom že bych ji p…
jhs82
Před 5 lety
1
2
...
...
7
8
221
1
2
…