O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Běžná praxe kuchyňských studiích?
Zdravíčko, s manželem jsme koupili dům, který pomaloučku rekonstruujeme. Na pořadu dne je momentál…
alipo
Před 5 lety
12
Domovní telefon
Dobrý den, máme v bytě starý domovní telefon s bzučákem na otevírání domovních dveří. Je to klasick…
dagmar_hafova
Před 5 lety
1
Podlaha do kuchyně
Ahoj holky,chci se zeptat,jakou máte podlahu v kuchyni a jakou byste po letech užívání doporučily? …
cell
Před 5 lety
7
Jak odstranit betonovou zahradu a bazén
Ahoj, potřebuji poradit, kupujeme domek, kde je bohužel malá betonová zahrada (70m2) a zapuštěný ba…
catle
Před 5 lety
5
Zastínění terasy+montáž klimy
Jedná se o byt v posl.patře orientovaný na JZ. Chtěli bychom si nechat zastínit terasu,nejlépe hlin…
bayt
Před 5 lety
5
Zhodnocení dispozice + potřebujeme poradit
Zdravím, prosím o zhodnocení dispozice našeho vysněného domku, chystáme se za projektantem, tak jes…
luciafff
Před 5 lety
20
Máte někdo střešní krytinu Roben piemont?
Uvažujeme nad ní,ale bojím se, že bude až příliš lesklá.Moc se mi ty lesklé střechy nelíbí,ale hlav…
lukas_konarek
Před 5 lety
11
Dům se vstupem na západ - prosím tipy
Zdravím všechny vespolek :slight_smile: Mohla bych pěkně poprosit, kdo máte domy se vstupem ze zápa…
lucik81
Před 5 lety
24
sponzor fóra
Identifikace typu střechy.
Dobrý den, Chtěli bychom si na zahradě postavit moderní voliéru pro exotické ptáky se střechou viz …
petr79803
Před 5 lety
1
Oresi
Dobrý den, je tu někdo kdo má v kuchyni od Oresi, pracovní desku v tmavém provedení? Například ořec…
verunky
Před 5 lety
7
Dum na klíč Nový Jičín
Dobrý den, chtela by jsem Vás poprosit o tip na šikovnou a slušnou firmu, která by postavila zdený …
panijj
Před 5 lety
1
Novostavba - jaké vybrat vchodové dveře?
Chci se zeptat jaké máte vchodové dveře, prosím o inspiraci, nevím pro jaké se rozhodnout. Nejlépe …
kumstik
Před 5 lety
1
2
43
Jakou popínavku na plot vedle domu?
Prosím o radu s výběrem popínavky na zakrytí pletivového plotu. Plot je hned vedle domu, tak bychom…
alexxa007
Před 5 lety
4
Bílé obklady v koupelně - mat nebo lesk?
Ahoj, prosím o radu. Volili byste do malé spodní záložní koupelny o rozměru 1,10 x 3,20 m2 bílé obk…
margot_ka
Před 5 lety
17
Obkladač
Dobrý den, mate někdo kontakt na šikovného obkladače nejlépe z okoli Kralup nad Vltavou?diky
tania0
Před 5 lety
1
Jak prodlouzit podhrabovku
Ahoj, stavim pletivovy plot s podhrabovkama a mam sloupky moc daleko od sebe. Podhrabovka mi nedosa…
mararemes
Před 5 lety
1
Źivý plot - ptačí zob
Ahoj, chtěl bych na podzim vysadit kolem plotu ptačí zob, původně jsem chtěl thuje ale to má každý…
kossakowski1980
Před 5 lety
2
Stavební dozor z Kroměříže, Holešova, Přerova, Zlína
Hledáme stavební dozor, nejlépe z těchto regionů. Můžete někoho doporučit? Děkuji.
lukas_konarek
Před 5 lety
4
Závětří vchodových dveří
Dobrý den, v projektu máme kreslené závětří vchodových dveří budoucí ordinace praktického lékaře p…
hasicpavlos
Před 5 lety
1
Sedlnice - hluk z letiště?
Dobrý den, je tady prosím někdo ze Sedlnic? Líbí se nám tam domeček, ale nejsme si jisti hlukem z l…
medicka_lenka
Před 5 lety
5
Rako Fashion, máte někdo?
Dobrý den, chci se zeptat,zda máte někdo zkušenost s obklady rako fashion?
veverka08
Před 5 lety
10
Zruseni hypoteky
Zdravim. Mate nekdo zkusenosti s hypotecnim poradcem a pres nej vyjednanou smlouvou (nepodepsanou) …
mitoma
Před 5 lety
9
Obývací stěna v podkroví šikmina
Dobrý den, Prosím jak jste vyřešili obývací stěnu v podkroví.. Jsme z toho trošku špatná.. Budeme m…
tulda27
Před 5 lety
4
Rako Cemento
Dobrý den, máte někdo koupelnu Rako Cemento v šedé a sv.šedé barvě? Budu ráda za jakekoliv fotky. D…
agataps
Před 5 lety
6
Stavba do 25m2 jako sklad před stavbou domu
Dobrý den, důležitý dotaz - každý tvrdí něco jiného. Mám parcelu i stavební povolení pro stavbu rod…
puhelin
Před 5 lety
10
Stavební firma z okresu Vyškov
Dobrý deň, možete mi prosím dať typ do dobrú stavebnu firmu z okolia Vyškova, ktorá nám može postav…
petrhoracek
Před 5 lety
5
Rekuperace Nilan - voucher
Přenechám nebo na sebe nechám využít slevový voucher na nákup větrací jednotky s aktivní rekuperací…
markytkamich
Před 5 lety
4
Kolik mít naspořeno na hypotéku?
kolik mít naspořeno na hypotéku? Teď je to sníženo na 10%. Pokud teoreticky budu mít celkové výdaje…
damada
Před 5 lety
25
Schodiště Olomouc
Ahoj, jdu sem s prosbou jestli někdo nemáte kontakt na nějakého výrobce schodiště. Foto pro předst…
fifa79
Před 5 lety
1
Kuchyň - dekor REZ - máte? zkušenosti?
Ahoj, je tu někdo kdo má kuchyni v té nové barvě - rez? zajímaly by mě fotky jk vypadá v interiéru…
magda_beckova
Před 5 lety
13
1
2
…
354
355
356
357
358
…