O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dokonceni stavby
Prosim opravte mne.. ctu clanek zde:https://www.homeincube.cz/ohlaseni-stavby-treba-i-ukoncit-jake-…
inter71
Před 5 lety
9
Izolace pod dlažbu na terče
Ahoj, dělal prosím někdo venkovní terasu systémem pokládky dlažby na terče. Stávající keramická dla…
milan1965
Před 5 lety
1
Umělý tah kominu
Zdravim, Resil nekdy nekdo jak zlepsit tah kominu pomoci umeleho tahu? Mam tah na hrane jak byva na…
remaps
Před 5 lety
2
Čím kopat tvrdou zeminu
Ahoj, máme u domu udusanou rostlou jílovitou a kamenitou zeminu a potřebujeme v ní vykopat cca 30cm…
jakuda
Před 5 lety
8
Projekty - Sulice, Hlubočinka, Kamenice a Velké Popovice
Ahoj, nevíte někdo, jestli je nějaký problém v Hlubočince? Je to straý projekt Central Groupu a …
anonim111
Před 5 lety
5
Baterie koupelna Itálie vs Německo
Ahoj všem, obcházíme koupelnová studia v Praze a koukám že primárně nabízejí Italské značky baterií…
windu
Před 5 lety
1
Smršťovací hadice X-Hose, jste spokojeni?
Ahoj, máte někdo smršťovací zahradní hadici "X-HOSE"? Jak jste s ní spokojeni? Díky
radim83
Před 5 lety
31
Dotaz velikost plochy v podkroví
Dobrý den, Omluvte prosím dluhy text. Potřebuji poradit. Projektant teprve přijede, takže mám pouze…
puhelin
Před 5 lety
3
sponzor fóra
Skluzavka ve svahu - máte někdo?
Máme na zahradě pěkný svah (je pod ním sklep). Líbilo by se mi jej využít a pořídit na něj dětem de…
xhex
Před 5 lety
20
Robotická sekačka - podle čeho vybírat?
Ahoj, zvažuji jako dárek koupit robotickou sekačku. Máte s nimi zkušenost? Podle čeho vybírat? Doká…
kvasnicatomas
Před 5 lety
16
Projekt domečku
Dobrý den/ Ahoj, mohla bych poprosit o názor ohledně rozmístění nábytku, kuchyně, koupelny? :thinki…
tulda27
Před 5 lety
16
Sluneční světlo v obýváku
Dobrý den. Je potřeba přidat nebo zvětšit v obýváku okno nebo vstup na terasu v námi plánovaném dom…
tulda27
Před 5 lety
5
Pripojky a cesta na pozemek
Ahoj. Mam dotaz, co vsechno a v jakem poradi musim udelat. Vlastnim pozemek, je to zahrada, v uzemn…
jkad
Před 5 lety
4
Technický dozor investora - dřevostavba u Ostravy
Ahoj, máte prosím někdo tip na schopného TDI z okolí Ostravy, který rozumí problematice dřevostaveb…
kulombo
Před 5 lety
1
Orientace baráku na severovýchod - ano či ne?
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s orientací baráčku na sever? Moc bych si přála domeček n…
kocicak123
Před 5 lety
18
Expona domestic: dobré i špatné zkušenosti
Moc se nám líbí lepená vinylová podlaha Expona domestic - stejný dekor jsme zatím u jiné značky nen…
jandour
Před 5 lety
14
Dešťová voda - jaké ponorné čerpadlo doporučujete?
Ahoj řešíme využití dešťové vody pro použití splachování wc a praní. A váhám jaké zvolit řešení. Ro…
jarin1
Před 5 lety
1
2
50
Topné fólie
Dobrý den, máte někdo zkušenost s vlastní instalací topných fólií? Mám objekt v horách a elektřina …
zubr487
Před 5 lety
4
Darovací smlouva ženě
Dobrý den, se ženou chceme stavět, máme i pozemek (je tedy psaný pouze na mně). Dnes z banky máme p…
teresh07
Před 5 lety
12
Kuchyně Nobilia
Dobrý den, máte prosím někdo fotky pro inspiraci a zkušenosti s kuchyní Nobilia? A odkud jste prosí…
florammi
Před 5 lety
3
Korkova mozaika
Dobry den, chystam se rekonstruovat koupelnu a misto dlazby bych chtela pouzit korkovou mozaiku, kv…
veronika_vasickova
Před 5 lety
1
Vyjádření policie
Prosím o radu : K Žádosti o dopravní připojení potřebujeme vyjádření Policie. Volala jsem tam jestl…
puhelin
Před 5 lety
2
Dotaz podkroví
Dobrý den, Prosím pokud má podkroví 113m2 celková plocha bez stěn. O kolik se zmenší podkroví pokud…
puhelin
Před 5 lety
3
Terasa nad 25m2
Zdravím, plánujeme zastřešenou terasu k RD. Jelikož bude větší než 25m2, jaké dokumenty si máme nec…
olinka_vond
Před 5 lety
1
Bioklimatická pergola výroba
Ahoj, chteli bychom bioklimatická pergolu 7mx3,5m, ale cena 320000kč je trochu moc. Nepřišli jste n…
bayt
Před 5 lety
16
Odpojení bytu od plynu
Po reko už nebudeme využívat plyn. Oznámím to SVJ a požádám plynaře, aby nás odpojil. Co se kam mus…
saurauia
Před 5 lety
4
Sádrokartonový strop svépomocí a ke kolaudaci chtějí potvrzení firmy.
Dobrý den, potřebuji ke kolaudaci potvrzení o provedení protipožárního sdk. Montáž jsem si provedl …
lebedik
Před 5 lety
6
Indukce vs. plyn
Dobrý den, moc prosím o radu. Rozhodujeme se o koupi indikační desky do nové kuchyně. Vždy jsme byl…
bayt
Před 5 lety
24
Dřevěné úchytky v kuchyni
Zdravím všechny diskutující. Nemáte, prosím, někdo zkušenost s dřevěnými lakovanými úchytkami v kuc…
ptjj
Před 5 lety
3
Nepříjemnosti se sousedem
Dobrý den, od jara máme zažádáno na staveb.úřadě (SÚ) o územní souhlas s rekonstrukcí starého domu.…
evca_markova
Před 5 lety
1
2
54
1
2
…
358
359
360
361