O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Konferenční stůl s akváriem
Ahoj lidi :slight_smile: mám v plánu vyrobit konferenční stůl ( spodek 100 x 60cm a horní deska 120…
dkrukovsky
Před 5 lety
2
Pergola- počet sloupků
Dobrý den, chceme si k domu postavit pergolu, která bude mít rozměr 4x3,5m. Pergola bude z jedné st…
zbranda
Před 5 lety
7
Ekonomické stavby. Máte skúsenosť?
ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto skusenosť so stavbou domu cez firmu Ekonomicke stavby Nitra. M…
martas85
Před 5 lety
1
2
...
...
6
7
190
Firma Termolux - zkušenosti
Ahoj, hledám firmu, která by mi udělala komplet okna na nízkoenergetickém domě a nejlépe mi zatím…
mitfara
Před 5 lety
9
Vana nebo sprchový kout
Je mi jasne, ze je to individualni, ale do malicke koupelny cca 170x200, dali byste vanu nebo sprch…
ptjj
Před 5 lety
21
Rozvržení kuchyně - vaše rady
Ahoj střecháčci, můžu Vás poprosit o radu s návrhem kuchyně viz foto? Nemám vůbec skoro žádnou př…
bayt
Před 5 lety
15
Vyska okna na wc
Jak vysoko mate okno na samostatnem wc? Projektant nam navrhl vysku 1550. Velikost okna 750 x 750. …
radim83
Před 5 lety
2
Cirkulační cerpadlo
Ahoj, mám prosím dotaz. Lze do novostavby domu, kde nejsou připravené rozvody nainstalovat cirkulač…
obludak
Před 5 lety
6
sponzor fóra
Vířivka Bestway Lay-Z-Spa Helsinki
Dobrý den, je zde, prosím, někdo, kdo má zkušenost s vířivkou Bestway Lay-Z-Spa Helsinki? Zajímalo …
martas85
Před 5 lety
2
Okno ve sprchovém koutě.
Dobrý večer. Máte prosim někdo? Jak jste spokojení a jak se udržuje? Děkuji
veronika_svobodova_skodova
Před 5 lety
3
Lze dostavit cihlový dům dřevostavbou?
Ahoj! Zvažujeme že zrekonstruujeme mlat( hospodářské stavení) na domeček. Je malý, takže by jsme šl…
diversity111
Před 5 lety
3
Jak široké zrcadlo vs. umyvadlo? ... a zkušenost www.kapa-toner.cz.
Hezký večer, budeme mít klasické umyvadlo se skříňkou - jak široké byste dali zrcadlo? Stejně šir…
ledzrcadla
Před 5 lety
2
Skleněná příčka oddělující kuchyň/obývák
Dobrý den, snažil jsem se tu dohledat ale nenašel. Nemáte někod zkušenosti/kontakty se skleněnou …
lucie_d._kratochvilova
Před 5 lety
9
Máte někdo domek od firmy Lord Stavby s.r.o.?
Dobrý den máte někdo domek od f. LORD STAVBY s.r.o.? Kdyby jste stavěli ještě jeden domek, šli by …
petr_krupica
Před 5 lety
4
Připojení chodby k bytu
Dobrý den, sháním projektanta, který by nám zakreslil stěny a přesunutí hydrantu na chodbě, kterou …
hakun
Před 5 lety
1
Závěsné křeslo
Zdravím vás všechny a ráda bych se zeptala, zda máte někdo závěsné křeslo na terase?Spokojenost-rad…
drimalenka
Před 5 lety
1
Neohleduplní sousedé
Byl jste někdo otráven ze sousedů, že jste nakonec dům prodali a odstěhovali se? Po půl roce nadšen…
cankikris
Před 5 lety
1
2
...
3
68
Poradíte nějaký vrátek či výtah, jak dostat materiál do kopce?
Ahoj, máme dům v dost prudkém svahu a za domem stavíme druhou terasu. Máme objednané tvarovky na op…
david_buzek
Před 5 lety
2
Novaservis - vodovodní baterie. Jaké máte zkušenosti?
Dobrý den všem. Koupil jsem 4 baterie a z toho jsou dle mého názoru 2 vadné, tedy 50%. Jednu reklam…
waneessa
Před 5 lety
4
Dotaz
Dobrý den, Mam dotaz budu stavět dům cca 105m2 plocha. Budu potřebovat stavební povolení?
sonaxoxo
Před 5 lety
7
Klasické žaluzie vs. látkové rolety DEN a NOC
Ahoj, máte někdo srovnání co je lepší? Zda obyčejné žaluzie a nebo látkové rolety DEN A NOC? Přípa…
luciifer
Před 5 lety
9
Barva marmolitu
Dobrý den, budeme mít světle šedou(bílou) fasádu a v ní mezi okno tmavě šedou viz foto. Máme antrac…
kocanda123
Před 5 lety
3
Přístavba k domu - garáž
Ahoj, máme vydané stavební povolení na stavbu RD. V projektu je schválená garáž, která je volně sto…
tulda27
Před 5 lety
2
Clona/Zaclona vlastniho plotu k sousedum.
Ahoj, mame jedny sousedy ze zapadni casti, kdy nas od nich oddeluje nas drateny plot. Plot je na …
gepe
Před 5 lety
8
Rako Chateau, máte někdo jako obklad v kuchyni?
Rako chateau máte někdo jako obklad v kuchyni? Ukážete? :-)
jaroslava_matejcikova
Před 5 lety
1
2
32
Multifunkcni hrnec nebo jen ryzovar?
odesel nam ryzovar :/ vyuzivame ho opravdu hodne, ale vylozene na ryzi. Tak ted premyslim, jestli…
pe_ma2
Před 5 lety
7
Jakou podlahu k dubu Hamilton?
Dobrý den, kdo prosím máte linku bílá lesk a dub hamilton...jakou jste zvolili podlahu? Chceme vin…
lucie_talirova_bickova
Před 5 lety
7
Bidet nebo dětské umyvadlo
Ahoj, zajímal by mě názor více lidí. Zařizujeme koupelnu a napadlo mě, jelikož máme roční dítě a da…
jitavrtule
Před 5 lety
4
Vanová baterie se žlabkem
Prosím o radu kde bych sehnala tuhle nebo podobnou vanovou baterii. Jde mi o ten žlabek. Projíždím …
sviva
Před 5 lety
3
Přisazené stropní svítidla
Ahoj, máte někdo zkušenosti s uchycením stropních přisazených svítidel pomocí montážního lepidla p…
alokin_ka
Před 5 lety
1
1
2
…
367
368
369
370
371
…