O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Svah u doma
Chtěla bych osadit svah u domu, vých.strana, asi tavolníky,ibišek, bobkovišeň, brslen?.. ukončit ne…
maximsoon
Před 5 lety
2
Co teď??
To jsem poslal projektanta i - poradíte?? Dobrý den, Potřeboval bych se poradit s panem Mal…
expertnastavbu
Před 5 lety
1
2
39
Varná deska
Potřebuji poradit s výběrem indukční desky-do nové kuchyně chci určitě 80cm,bez integrované digesto…
qeszi
Před 5 lety
4
Těsnost vodovodní a kanalizační přípojky
Prosím o radu, kdo nám vystaví potvrzení o těsnosti vodovodní a kanalizační přípojky? Na stavebním …
xhex
Před 5 lety
2
Tip na firmu, která postaví dům na klíč ve Zlínském kraji
Dobrý den. Přemýšlime o koupi pozemku na Zlínsku. Chci se zeptat mate někdo zkušenost s nějakou sta…
zuzka0011
Před 5 lety
4
Bydlení u nemocnice Na Bulovce - hluk ze sanitek
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s bydlením v těsné blízkosti nemocnice? Mám možnost koupit krásný…
esthercerv
Před 5 lety
6
Domy Trend s. r. o. - ma nekdo postaveno? Zkusenosti s firmou...
Dobry den, stavel jste nekdo s firmou Domy Trend z Kyjova? Existuje tu jiz jedno vlakno, ale obsah…
jenomkoukam
Před 5 lety
1
Dřevostavba od firmy Domy Trend - zkušenosti
Ahoj, vážně uvažujeme o výstavbě s firmou Domy Trend. Jednání firmy je příjemné a cena se nám také …
jenomkoukam
Před 5 lety
9
sponzor fóra
Křivé krytky na parapetu
Ahoj, dneska jsem procházela po dokončení fasády okna a všimla jsem si, že po celém domě na všech o…
davex
Před 5 lety
24
Dětské pokoje na sever
Ahoj, máte někdo dětské pokoje situované na sever? Koupili jsme pozemek, se stavebním povolením na …
cyklos
Před 5 lety
29
Designer, doporucite?
Doporucite prosim designera na navrh kuchyni....ale aby vse resil do detailu mel pripadne i rendero…
cankikris
Před 5 lety
3
Společnost Renta Trend s.r.o. - reference
Máte prosím někdo zkušenost se stavební firmou Renta Trend? Případně, již postavený dům?? Děkuji
petr_1985
Před 5 lety
18
Picasso (projektant) a spolehlivá stavební firma z JHM kraje
Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na Vaše návrhy a doporučení stavební firmy z Jihomoravského kraje…
dkey
Před 5 lety
1
Best
Prosím nemáte někdo plotové tvárnice best colormix Sahara nebo Arabica? Děkuji
iveetkaaa
Před 5 lety
1
Rolety Deň a Noc - nesedí
nemáte skúsenosti s roletami Deň a Noc, že takto visia, a látka je navoľno? Mám v celom byte, a iba…
missy97231
Před 5 lety
1
Plastová okna - dekor antracit, šedá
Dobrý den, přidávám se k dalším nešťastlivcům, kteří se motají ve výběru oken, já měla již při návr…
cankikris
Před 5 lety
21
Co s čím ladíte? Podlaha,interierove dvere,co barva oken....
Zajímalo by mě, co jste upřednostňovali,aby to spolu ladilo? Barvu podlahy budeme mit dub,takový m…
cankikris
Před 5 lety
10
Změna projektu po vydaní stavebního povolení
Dobrý den, co vše je možné změnit v projektu po vydaní stavebního povolení? Jde mi například o umís…
mojebydleni
Před 5 lety
24
Odvětrávání kanalizace/odpadů
Dobrý den, ráda bych se jako laik zeptala na odvětrávání kanalizace, resp. odpadů. Pokud je mi zn…
obludak
Před 5 lety
4
Haier - lednice french door
Ahoj, máte někdo zkušenosti s lednicemi haier, ideálně typ french door, případně jinou značku s tím…
jituletvoje
Před 5 lety
1
Návrh kuchyně - dvě hloubky horních skříněk
Zdravím! Ráda bych se zeptala těch, kteří už svoji vysněnou kuchyň mají, případně podobné řešení už…
verunky
Před 5 lety
5
Jak napojit spíž na kuchyň
Ahoj, nekdo nejaky napad jak usporadat kuchyn 3x3 m aby se do ni vlezly vsechny spotrebice a byly d…
michaelabinasova
Před 5 lety
8
Návrh zahrady Pardubice a okolí
Ahoj, nemáte tip na někoho, kdo dělá v Pardubicích nebo okolí návrhy zahrad (bez či včetně realizac…
trupinka
Před 5 lety
1
Pokládka do štěrkového lože - jaká frakce ?
Dobrý den, plánuji svépomocí realizovat terasu z betonové dlažby tl. 6cm (BEST) s pokládkou do ště…
zps
Před 5 lety
3
Váš názor na projekt bungalov do L
Dobrý den všem. Poprosil bych vás o názor a vase zkušenosti k projektu našeho bungalovu. Vybraný pl…
bayt
Před 5 lety
17
Izolace kamenné zdi v koupelně
Dobrý den všem stavitelům, vrhli jsme se na rekonstrukci starého rodinného domu a nyní nás čeká kou…
moonisa
Před 5 lety
1
Rekonstrukce koupelny s kamennou zdí
Dobrý den všem stavitelům, vrhli jsme se na rekonstrukci starého rodinného domu a nyní nás čeká kou…
moonisa
Před 5 lety
1
Externí přívod vzduchu krbová kamna
Dobrý den, prosím, o radu. V projektu máme uvedene, že bychom ke krbovým kamnům měli vést externí p…
s.arinka
Před 5 lety
4
Jídelní stůl Valdera z xxxlutz
Dobrý den , máte doma někdo se stavěný jídelní stůl z dubové desky od výrobce Valdera z xxxLutz? Js…
ladypet
Před 5 lety
1
Zhodnocení půdorysu+umístění na pozemek
Dobrý den, nejspíš se nám podaří mít možnost vybrat si jeden ze tří pozemků -my jsme si, s ohledem …
norikakaa
Před 5 lety
5
1
2
…
372
373
374
375
376
…