O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zhodnocení půdorysu+umístění na pozemek
Dobrý den, nejspíš se nám podaří mít možnost vybrat si jeden ze tří pozemků -my jsme si, s ohledem …
norikakaa
Před 5 lety
5
Kuchyňský robot Eta Gratussino Maxo ii
Ahoj střecháčci, chtěla bych si koupit kuchyňského robota - svého prvního a padl mi do oka od Eta -…
fyii
Před 5 lety
3
Kuchyně do L Nobilia bez pravého úhlu
Zdravím všechny, ráda bych měla kuchyni Nobilia ze Sconta. Myslíte, že bude velký problém, že kuchy…
verunky
Před 5 lety
5
Decentně obezděná vana
Zdravím, nejdříve jsem chtěla panel, protože se mi nelíbí jak se po obezdění z vany stane monstrum.…
vetor3x
Před 5 lety
27
Vrtačka pro ženy
Ahoj,dobrý den. Prosím potřebuji radu - jakou vrtačku pro ženskou? na internetu jsem našla pouze je…
ive747ta
Před 5 lety
20
Betonové podlahy - okolí Teplic
Ahoj,vypadl nám dodavatel betonové podlahy. Máte nějaké reference na dobrou firmu z okolí Teplic,kt…
pool21
Před 5 lety
5
Betonová stěrka - tip na firmu
Ahoj, nevíte o někom, kdo by dokázal betonovou stěrku do kuchyně a na krbovou vložku...? Viz. foto…
pool21
Před 5 lety
10
Zasíťovaný pozemek na Ústecku?
Dobrý den, s přítelkyní hledáme pozemek v ústeckém kraji, ideálně co nejblíže Ústí nad Labem. Ať hl…
xanthiel
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Prkna na půdu zahraního domku
Ahoj, stavím zahradní domek, který bude mít malou půdu. V nejvyšším bodě tam bude 120cm mezi střech…
dkrukovsky
Před 5 lety
2
WPC podklad na štěrku nebo na terčích?
Dobrý den, prosím o radu. Máme dvě nabídky na terasu z WPC, jedna firma dělá podklad na štěrku a dr…
dkrukovsky
Před 5 lety
2
Firma IK SERVIS - interiérové dveře
Hezký den všem, nemáte někdo zkušenosti s touto firmou, konkrétně s interiérovými dveřmi? Popřípad…
rejchrt
Před 5 lety
2
Jak rekonstruovat starý dům z nepálených cihel a opuky?
Dobrý den, rekonstruujeme starý dům, který má základy z opuky. Opuka dále sahá do výše cca 50 cm na…
bigbig
Před 5 lety
14
Praskliny a statika domu
Dobrý den, jsme před rekonstrukcí RD. Dům je z roku cca 1890. Obydlený, cca v roce 1968 rekonstruov…
petrmm
Před 5 lety
13
Stavba domu v Pardubickém kraji - tip na řemeslníky, projektanty apod.
Krásný den všem :-) S manželem nás omrzel život v bytečku a konečně jsme se odhodlali pro stavb…
lusileli
Před 5 lety
4
Hledám obkládače z Kytína nebo Mnišku pod Brdy
Moc prosím poraďte solidní obkládače, Kytín,Mníšek pod Brdy. Moc to spěchá. Obkládač nás podrazil. …
lusileli
Před 5 lety
3
Základy - tip na zedníka z Chrudimi
Prosím neznáte nějakého šikovného dělníka či dva na základy v Chrudimi.Potřebovali bysme v červnu.d…
lusileli
Před 5 lety
2
Souhlas souseda se stavbou RD, máte formulář?
Ahoj všichni. Prosím o radu. K žádosti o stavební povolení potřebujeme doložit souhlas souseda se s…
barunka23
Před 5 lety
1
2
...
3
70
Projektant v okolí Berouna
Dobrý den, sháníme projektanta/architekta v okolí Berouna, prosím o tip. Děkuji
skacenkaa
Před 5 lety
1
Dekor kuchyně
Prosím, nemá někdo kuchyň, popř cokoliv jiného, v dekoru Chromix bronzový od Eggeru? Chtěli jsme be…
alokin_ka
Před 5 lety
1
Stavební dozor - Chrudim-Hlinsko
Dobrý den, poradí někdo a doporučí dobrý stavební dozor prosím ? A celkově šikovné řemeslníky v oko…
lusileli
Před 5 lety
1
Samozavlažovací květináče Lechuza, máte doma?
zdravím, holky máte doma některá samozavlažovací květináče Lechuza,??? Jak jste s nima spokojené???…
kvasnicatomas
Před 5 lety
5
Kuchyně do "u" s malým oknem
Zdravím! Chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo stejně nebo podobně řešenou kuchyň? Návrh jsem s…
verunky
Před 5 lety
13
Zasíťování pozemku
Hezký den, Uvažuji nad koupí jednoho pozemku pro stavbu RD, který není zasíťovaný. Všechny sítě jso…
sonaxoxo
Před 5 lety
23
Betonování sloupků brány
Dobrý den, už jsem pročetl kdeco, ale nikde jsme nenašel, jak co nejlépe ukotvit sloupek před beto…
advid
Před 5 lety
8
Výpočet TZ - Olomouc, Bruntál, Opava, okolí
Máte prosím někdo doporučení na projektanta, který by nám vypočítal tepelné ztráty? Nejlépe olomouc…
spaghetka
Před 5 lety
1
Živá podlaha Egger - recenze
Dobry den,mate někdo zkušenosti s Zivou podlahou od firmy Egger?
martas85
Před 5 lety
6
Projekt podkroví
Zdravím všechny a prosím o jiný pohled:wink: Projekt nanečisto, co říkáte ještě neúplně hotovému pr…
kpuctuha
Před 5 lety
10
Doporučení na firmu pro stavbu domů na klíč
Máme svůj projekt a již i stavební povolení, ale nedaří se nám najít vhodnou firmu, která by postav…
norikakaa
Před 5 lety
18
Zacinat rekonstrukci
jedna se o radovy RD c.a 140m2. RD byl minuly rok zaplaveny a ted planujem Rekonstrukci. Mame zname…
orlik07
Před 5 lety
8
Walk in s vanou
Ahoj, máte někdo takový styl koupelny? Walk in sprcháč šířka 180 + vana ? Jak se vám používá? Nějak…
cudla78
Před 5 lety
1
1
2
…
373
374
375
376
377
…