O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dekor kuchyně
Ahoj stavaři, potřebuji trošku inspirace. Chci kuchyň dekor dřeva s kombinací imitace betonu. Mát…
jandour
Před 5 lety
6
Návrh fasády
Dobrý den, je tu prosím někdo kdo dělá návrhy fasád? Nemůžeme se shodnout a rádi by jsme vizualizac…
endy85
Před 5 lety
2
Navrh koupelny
Ahoj, prosím neznáte nějaký dostupný program u jakéhokoliv dodavatele nebo proste to je fuk.. kde b…
teresh07
Před 5 lety
29
Jak máte vyřešený přívod vody na zahradě?
Prosím, máte někdo vyvedenou vodu do zahrady stylem "kohout na zdi"? Zedník to navrhuje, vím, že se…
janazzz
Před 5 lety
21
Stará zeď - oprava?
Dobrý den, máte někdo zkušenost s opravou zdi? Máme ji z jedné strany na pozemku, jedná se o masiv…
donpepe_al
Před 5 lety
1
Má tady někdo fotovoltaiky? Jak jste spokojení?
Prosím má tady někdo fotovoltaiky? Jak jste spokojení a opravdu vám to ušetří el.
janopopovec
Před 5 lety
1
2
34
Praskliny v krove na bungalove
Ahojte, Len strucne info, kym prejdem k otazke :slight_smile: asi pred 4 rokmi sme si postavili dom…
mirekb
Před 5 lety
3
Zaveseni kuchynske linky
Dobry den chcy se zeptat rfima mi predzdila z 5cm itongu predstenu na zaveseni kuchynske linky tvr…
leon11
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Terasa a drenaz
Je potreba dat pod terasu drenaz? Resp. mam bungalov do L , kde bude terasa, kolem domu budu davat …
stefan1919
Před 5 lety
1
Rozpočet bungalov 2017/2018
Dobry vecer. Obracim se na ty z vas,kteri v uplynulem roce dostaveli bungalov,zda by byli ochotni s…
davex
Před 5 lety
18
AKU nádrž - s jakou jste spokojeni?
Dobrý den, prosím, mohli byste napsat ti, kteří mají doma systém vytápění krbovou vložkou s AKU ná…
barushka0404
Před 5 lety
9
Mansardová okna
Zdravím, máte někdo zkušenost s mansardovými okny? Bydlíme v podkrovním bytě a chtěli bychom místo …
12vendula12
Před 5 lety
1
Dvouvrstvá nebo třívrstvá podlaha?
Dobrý den, která podlaha je nejlepší na podlahové topení a má největší odolnost? Narazila jsem na d…
bayt
Před 5 lety
6
Podkroví a statika - jaký je váš názor?
Dobrý den, prosím o radu. Prosím koupili jsme minulý rok dům s velikou půdou a uvažujeme o půdní v…
annabell92
Před 5 lety
14
Automatický kotel na tuhá paliva - jaká je spotřeba uhlí?
AHoj střechaři, máte někdo doma automatický kotel na tuhá paliva? Jaká je Vaše roční spotřeba uhlí?…
annazuza
Před 5 lety
21
Poznávačka značky obkladaček - bílý lesk, cca 446x247 mm
Zdravím všechny, vím, že je to trochu nestandardní dotaz, ale už jsem bezradná: budeme měnit sprcho…
adrienecka
Před 5 lety
1
Interiérové dveře
Prosím z kama máte interiérové dveře nejlépe Dub - halifax, přírodní a jste spokojení?
vess
Před 5 lety
1
Doporučte řemeslníka na stavbu dřevěné pergoly Ol. Kraj
Dobrý den, prosím doporučíte mi řemeslníka na stavbu dřevěné samonosné pergoly u domu? Olomoucký kr…
hadeline
Před 5 lety
1
Základová deska bez povolení - je to velký risk?
Dobrý den, je dost možné, že už se tu dřív někde tato diskuse objevila, ale nechtělo se mi dlouze h…
tulda27
Před 5 lety
15
Prohlidky bytu
Zdravím, máme s přítelkyní problém ohledně bytu,odcházíme a majitel nám dává prohlídky bytu což nám…
vrajmantak
Před 5 lety
3
Křivá podlaha v bytě- vyrovnání KORKEM nebo jina varianta?
Dobrý den, Rada bych vas požádala o radu. V byte chceme Měnit podlahu- laminát. Po odstranění star…
holkaa
Před 5 lety
1
Polystyren nacenění
Prosím kde jste si nechali dělat cenovou nabídku pokud stavíte svépomocí?
petr13
Před 5 lety
2
Soused posázel křoví 10 cm od hranice pozemku
Prosím o vysvětlení zákonu.. píše se tam, že stromy ostatní od hranice 1,5 m... tedy můj soused pos…
tulda27
Před 5 lety
1
2
32
Připomínky k našemu projektu bungalovu
Zdravím, konečně se nám do ruky dostal projekt. Nemáte k němu nějaké připomínky, rady,..? Nám se …
elwe
Před 5 lety
19
Projekt garáže s obytným podkrovím
Ahoj Všem, chtěl bych se zeptat jak je to se stavebním povolením pro garáž s obytným podkrovím. Ch…
norikakaa
Před 5 lety
2
HS Portál dřevo - montáž rámu
Dobrý den, máte někdo zkušenost s montáží HS Portálu ve dřevě , kdy by se rám montoval až na stavbě…
jitazem
Před 5 lety
4
Váš názor na projekt s obývacím pokojem na sever?
Dobrý den Rád bych se zeptal na názory na můj projekt. Obývací pokoj je na sever z důvodu krásného…
slabici
Před 5 lety
6
Změna územního plánu zkraceným způsobem
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li někdo řešil Změnu územního plánu zkraceným způsobem ? Má si…
viados
Před 5 lety
6
Sedací soupravy na tereasu
Ahojky, prosím o doporučení výběru sestavy ratanového nábytku na zastřešenou terasu stul + 6, hodně…
jaasminka
Před 5 lety
4
Příjezdová cesta/vjezd
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat na Váš názor ohledně příjezdové cesty k pozemku. Vlastním pozem…
azeret11
Před 5 lety
6
1
2
…
375
376
377
378
379
…