O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Barva dřeva pergoly
Zdravím, máte někdo antracit okna a k tomu u domu hnědou dřevěnou pergolu? Řešíme barvu pergoly jes…
lucijenda
Před 5 lety
17
Dlažba Presbeton Holland Kombi colormix Piano nebo Kombitrio Beton Brož - kde sehnat?
Kde prosím teď sehnat za dobrý peníz jednu z těchto dvou dlažeb?Potřebujeme jí cca 100m2. Díky moc …
dvvv
Před 5 lety
16
Pohledový betonový povrch na terasu
Dobrý den, rozhodujeme se, jaký zvolit vhodný povrch na terasu. Mě by se nejvice zamlouval nějaký p…
cankikris
Před 5 lety
5
Plotové dílce kovové nebo z WPC?
Prosím o radu, potřebujeme cca 20 m dlouhý plot, plný (sousedi). Líbí se nám ploty z WPC,ale narazi…
katarinkakm13
Před 5 lety
1
Valbová střecha 30 uhel.
Dobrý den, nemáte někdo foto doměcku s valbovou střechou v uhlu 30 stupnu? Nedokažu si sklon střech…
misulkamisa
Před 5 lety
1
Sreenová stínící technika / rolety
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti se sreenovými roletami místo exteriérových žaluzií? Mám ráda svě…
luciafff
Před 5 lety
1
Dekor kuchyně
Ahoj stavaři, potřebuji trošku inspirace. Chci kuchyň dekor dřeva s kombinací imitace betonu. Mát…
jandour
Před 5 lety
6
Návrh fasády
Dobrý den, je tu prosím někdo kdo dělá návrhy fasád? Nemůžeme se shodnout a rádi by jsme vizualizac…
endy85
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Navrh koupelny
Ahoj, prosím neznáte nějaký dostupný program u jakéhokoliv dodavatele nebo proste to je fuk.. kde b…
teresh07
Před 5 lety
29
Jak máte vyřešený přívod vody na zahradě?
Prosím, máte někdo vyvedenou vodu do zahrady stylem "kohout na zdi"? Zedník to navrhuje, vím, že se…
janazzz
Před 5 lety
21
Stará zeď - oprava?
Dobrý den, máte někdo zkušenost s opravou zdi? Máme ji z jedné strany na pozemku, jedná se o masiv…
donpepe_al
Před 5 lety
1
Má tady někdo fotovoltaiky? Jak jste spokojení?
Prosím má tady někdo fotovoltaiky? Jak jste spokojení a opravdu vám to ušetří el.
janopopovec
Před 5 lety
1
2
34
Praskliny v krove na bungalove
Ahojte, Len strucne info, kym prejdem k otazke :slight_smile: asi pred 4 rokmi sme si postavili dom…
mirekb
Před 5 lety
3
Zaveseni kuchynske linky
Dobry den chcy se zeptat rfima mi predzdila z 5cm itongu predstenu na zaveseni kuchynske linky tvr…
leon11
Před 5 lety
1
Terasa a drenaz
Je potreba dat pod terasu drenaz? Resp. mam bungalov do L , kde bude terasa, kolem domu budu davat …
stefan1919
Před 5 lety
1
Rozpočet bungalov 2017/2018
Dobry vecer. Obracim se na ty z vas,kteri v uplynulem roce dostaveli bungalov,zda by byli ochotni s…
davex
Před 5 lety
18
AKU nádrž - s jakou jste spokojeni?
Dobrý den, prosím, mohli byste napsat ti, kteří mají doma systém vytápění krbovou vložkou s AKU ná…
barushka0404
Před 5 lety
9
Mansardová okna
Zdravím, máte někdo zkušenost s mansardovými okny? Bydlíme v podkrovním bytě a chtěli bychom místo …
12vendula12
Před 5 lety
1
Dvouvrstvá nebo třívrstvá podlaha?
Dobrý den, která podlaha je nejlepší na podlahové topení a má největší odolnost? Narazila jsem na d…
bayt
Před 5 lety
6
Podkroví a statika - jaký je váš názor?
Dobrý den, prosím o radu. Prosím koupili jsme minulý rok dům s velikou půdou a uvažujeme o půdní v…
annabell92
Před 5 lety
14
Automatický kotel na tuhá paliva - jaká je spotřeba uhlí?
AHoj střechaři, máte někdo doma automatický kotel na tuhá paliva? Jaká je Vaše roční spotřeba uhlí?…
annazuza
Před 5 lety
21
Poznávačka značky obkladaček - bílý lesk, cca 446x247 mm
Zdravím všechny, vím, že je to trochu nestandardní dotaz, ale už jsem bezradná: budeme měnit sprcho…
adrienecka
Před 5 lety
1
Interiérové dveře
Prosím z kama máte interiérové dveře nejlépe Dub - halifax, přírodní a jste spokojení?
vess
Před 5 lety
1
Doporučte řemeslníka na stavbu dřevěné pergoly Ol. Kraj
Dobrý den, prosím doporučíte mi řemeslníka na stavbu dřevěné samonosné pergoly u domu? Olomoucký kr…
hadeline
Před 5 lety
1
Základová deska bez povolení - je to velký risk?
Dobrý den, je dost možné, že už se tu dřív někde tato diskuse objevila, ale nechtělo se mi dlouze h…
tulda27
Před 5 lety
15
Prohlidky bytu
Zdravím, máme s přítelkyní problém ohledně bytu,odcházíme a majitel nám dává prohlídky bytu což nám…
vrajmantak
Před 5 lety
3
Křivá podlaha v bytě- vyrovnání KORKEM nebo jina varianta?
Dobrý den, Rada bych vas požádala o radu. V byte chceme Měnit podlahu- laminát. Po odstranění star…
holkaa
Před 5 lety
1
Polystyren nacenění
Prosím kde jste si nechali dělat cenovou nabídku pokud stavíte svépomocí?
petr13
Před 5 lety
2
Soused posázel křoví 10 cm od hranice pozemku
Prosím o vysvětlení zákonu.. píše se tam, že stromy ostatní od hranice 1,5 m... tedy můj soused pos…
tulda27
Před 5 lety
1
2
32
Připomínky k našemu projektu bungalovu
Zdravím, konečně se nám do ruky dostal projekt. Nemáte k němu nějaké připomínky, rady,..? Nám se …
elwe
Před 5 lety
19
1
2
…
375
376
377
378
379
…