O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Barva Style decor designová omitka
Dobry den, maloval jste nekdo stenu strukturovou omitkou a nasledne barvou od Style decoru? Zajimal…
miren13
Před 6 lety
1
Nazor na bungalov
Ahoj, chtěli bychom stavět a momentálně přemýšlíme nad tím, jak by měl dům vypadat. Chceme aby měl …
rasz
Před 6 lety
12
Ytong lambda - zateplit nebo nezateplit?
Dobrý den, postavili jsme svépomocí dům z materiálu Ytong lmbda (375) a nyní stojíme před volbou,…
martas85
Před 6 lety
20
Nevíte prosím název antik bazaru u Mělníka?
Snažím se marně dohledat název, nebo webovky krámku, který se nachází po pravé straně u hlavní siln…
benjik
Před 6 lety
20
Syrovice - vlci maky - zkusenosti
Dobry den, narazila jsem na tento projekt a domy se nam libi, jajde se tu nekdo, kdo tam jiz bydli …
pe_ma2
Před 6 lety
1
Stavební dozor dřevostavby Frýdek-Místek a okolí
Dobrý den, neměl by někdo doporučení na stavební dozor? Budeme stavět dřevostavbu kousek od Frýdku-…
jajinka992
Před 6 lety
1
Šedo-bílá kuchyně - vaše inspirace
Prosím o radu.. Líbí se nám šedo-bílá kuchyň, ale ne v lesku, určitě něco matného, nebo dekor dřeva…
alitero
Před 6 lety
1
2
58
Změkčovač vody
Zdravím, nemá někdo zkušenosti s IPS Kalyxx Blueline? Uvítám i zkušenosti s jinými, cenově dostupný…
ivcis2
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Čov a sběrná nádoba
Ahoj, potřebuji poradit. Chtěli by jsme před ČOV předřadit septik a vyčištěnou vodu používat na zál…
peta123456
Před 6 lety
1
Tepelné čerpadlo vzduch-voda, za kolik se dá pořídit?
Dobrý den, ráda bych se zeptala za kolik se dá pořídit tepelné čerpadlo vzduch-voda pro přízemní ní…
jarin1
Před 6 lety
1
2
...
3
82
Zaplavova oblast
Jaky je vas nazor na přízemní byty se zahradou Uhříněves, náměstí bratri Jandusu? Je to 3.zatopova …
edcbubu
Před 6 lety
11
Střešní okna VELUX - dvojkslo nebo trojsklo?
Zdravím všechny, nenašel jsem nikde jednoznačnou odpověd na mou otázku. Nyní jsme do střechy i…
xczc
Před 6 lety
1
Hledám stavební firmu z Brna pro výstavbu zděného RD
Začínáme tendrovat firmu na stavbu našeho RD. Jaké máte tipy a zkušenosti s kým do toho jít? Před…
g3429190
Před 6 lety
5
Indukční deska větší
Hezký den, prosím nemáte někdo zkušenosti s větší indukcí kde je 5 varných zón. Děkuji moc za r…
lenca.levandulka
Před 6 lety
1
Zkušenosti s firmou
Zdravím Vás,máte někdo zkušenosti s firmou ,,skladová-okna”? Moc Vám děkuji za recenze
closen
Před 6 lety
2
HK Dřevstav nebo jiné?
Zdravím vás, chtěla bych se zeptat, neb jsem slyšela na firmu HK Dřevstav špatné zkušenosti. Jejic…
kronecka007
Před 6 lety
2
Měření termokamerou
Hezky dobry den, prosim zkusene o vysvetleni. Bydlime od 2/ 2018. Drevostavba difuzne uzavrena, rek…
pavel119
Před 6 lety
22
Volba kuchyně provance/rustikální
Dobrý den, dneska mi byl udělán návrh kuchyně, udělali byste něco jinak? Mám ráda styl provance, ne…
peking53
Před 6 lety
9
Boj s městem
Dobrý den, pokusím se ve stručnosti popsat náš problém a poprosit vás o rady, co dělat. Máme po bab…
greysnow
Před 6 lety
21
Zhodnocení projektu RD
Dobrý den, poprosil bych o nějaké rady a doporučení ohledně návrhu, na kterém děláme. Chceme stavět…
iveta_89
Před 6 lety
29
Obyvak/loznice v jedne mistnosti
Jak vymyslet tyto 2 pokoje do jedne mistnosti, viz obrazek, tak, aby tam bylo plnohodnotne dvouluzk…
puhelin
Před 6 lety
6
Franke centrum box
Nemáte někdo tento dřez od firmy Franke?
gepe
Před 6 lety
9
Chtěla bych se zeptat, zda je možný HST portál v plastu (antracit) na okno rozměr 2m??
Jedná se o dveře se vstupem na terasu. Bude se přes ně pořád chodit. Máte někdo HST v tomhle rozm…
kocanda123
Před 6 lety
5
Liberec a okoli
Jsme mlada rodina se tremi malymi detmi a chceme se pristehovat na Liberecko. Libi se nam, ze je to…
bauerka89
Před 6 lety
3
Dlažba Saloon
Dobrý den, Budeme nechávat pokládat dlažbu saloon v dekoru šedého dřeva. Ale ještě nejsme rozhodnut…
alexandra123456
Před 6 lety
1
Nelze číst zprávy
Dobrý den, funguje vám ikonka obálky? V ikoně se mi zobrazuje jedna zpráva, ale nemohu ji otevřít. …
garfild
Před 6 lety
3
Tepelné čerpadlo země voda - trubky v zemi, kde je podzemní voda
Zdravím, řešil jste někdo tepelné čerpadlo země voda a rozmístění trubek v zemi, když byla hladina …
zubr487
Před 6 lety
5
Externí přívod vzduchu ke krbové vložce
Ahoj všem Chci externí přívod vzdchu ke krbové vložce o výkonu max 10kw. Určitě bych chtěl exte…
vivien1010
Před 6 lety
20
Jak zjistit, zda jsem ucastnikem uzemniho ci stavebniho rizeni
Dobry den, jak je mozne zjistit, zda jsem ucastnikem rizeni? Resp., pokud podal soused zadost o sta…
kackabis
Před 6 lety
8
Prosim o radu pri spojeni barev strecha - okna - fasada - podbyti, jak by jste vybrali?
Zdravim. Zaciname stavet a jedine, v cem mame jasno je barva strechy - dle pamatkaru palena strecha…
agataps
Před 6 lety
6
1
2
…
406
407
408
409
410
…