O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Betonový skladaný strop vs miako
Dobrý den, je tu někdo kdo má betonový skladaný strop od firmy Merit spol sro nebo od firmy Rector…
panlorenc
Před 6 lety
12
Žebřík v koupelně, je nutný?
Budeme mít v koupelně teplovodní podlahové topení. Uvažuje o kombinovaném žebříku. Moc se nám tam …
slabici
Před 6 lety
18
Ověřený přípravek na vinyl?
Zdravim, Mame lepeny vinyl a rad bych se Vas zeptal jaky pouzivate pripravek na uklid a jak jste s…
honzik75
Před 6 lety
12
Bidetová baterie a bidetová sprška - tip
Dejte mi prosím typ na ověřenou bidetovou baterii a bidetovou spršku, která nekape a nezabere moc m…
cecillka
Před 6 lety
9
Jaké světlo nad jídelní stůl?
Ahoj střecháčci, Poslední dobou jsem nešťastná z výběru světla nad jídelní stůl. Nic moc se mi ne…
stazina1
Před 6 lety
14
Dispozice domu - vaše připomínky
Tak uz konecna dispozice:-)
bayt
Před 6 lety
4
Projektant dopravních staveb - KM a okolí, Zlínský kraj
Dobrý den, prosím, doporučíte někdo projektanta dopravních staveb v okolí KM či Zlíského kraje, kte…
slamer
Před 6 lety
2
Technická místnost - kde sehnat umyvadlo?
Dobrý den, kdysi jsem tady zahlédla fotku obestavěného umyvdala v TM, které bylo používáno na koup…
jo5
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Zkušenost s broušenými cihlami Ecoton Standard
Zdravím, máte někdo postaveno z broušených cihel Ecoton Standard 30? Rozhoduji se pro zdivo na sta…
marketka_m
Před 6 lety
30
HELUZ FAMILY BROUŠENÁ 440 - zateplení ANO či NE
Heluz Family broušená - Thermo CB 42,5 U8 (U=0,16), dával někdo zateplení či bez. Původně jsem chtě…
jaqkes
Před 6 lety
19
Výjimka ze zpevněné příjezdové cesty-z par. 20/7 Vyhlášky o obecných požadavcích na využívání území
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli má někdo zkušenost s vyřizováním a schvalováním výjimky z p…
specnaz84
Před 6 lety
7
Navýšení hypotéky u stejné banky mimo fixaci
Bylo mi řečeno, že si můžeme i mimo výročí fixace navýšit hypotéku u naší banky (HP) tím způsobem, …
nadulka87
Před 6 lety
4
SFRB
Dobrý den, máte někdo zkušenost se zpětnou kontrolou z SFRB na poskytnutý úvěr na rekonstrukci? O …
cincula
Před 6 lety
3
Odlehčené ztracené bednění
Zdravím ! řešili jste někdo odlehčené ZB značky IZOBETON IZO20? Chtěl bych na jaře dělat základ na…
zdenna
Před 6 lety
4
Doporučení firmy na stavbu dřevostavby z Ostravy
Zdravím, rozhodla jsem se stavět a hledám firmu. Máte nějaké doporučení, recenze... na stavební fir…
davex
Před 6 lety
23
Obložene schodiště
Dobrý den, nemáte někdo obložené schodiště dřevem Hevea? Děkuji za přidané fotky a zkušenosti :-) :…
lacatej
Před 6 lety
1
Jak odstranit pěnovou těsnící pásku
Ahoj všem, jdu si pro radu - máte někdo zkušenost s odstraňováním pěnové těsnící pásky? V jen…
hanlib
Před 6 lety
1
Soused nedodrzel rozestup
Dobry vecer, Podepsali jsme sousedovi souhlas s umistenim stavby od hranice pozemku 3,65m, dnes …
bamak
Před 6 lety
17
Úchyty skříněk
Ahoj, mám vybrané hrazdičky na šuplíky mají různé rozteče a když jsem se ptala truhlářem řekl mi že…
verunky
Před 6 lety
2
Parkoviště u řadového domu
Koupili jsme pozemek. Sousedí s námi řadový domek - který má parkoviště - končí přímo u našeho plot…
antoinet
Před 6 lety
3
Sušička bielizne Indesit
Ahojte, má niekto, tu na streche, sušičku bielizne Indesit, prosím? Ste s ňou spokojní?
henrieta18
Před 6 lety
1
Dobrý odhadce - Ostrava a okolí
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda tady někdo má nějakou zkušenost s odhadci, kteří jsou níže v …
tittanie
Před 6 lety
9
Elektro rozvody v podlaze
Ahoj lidičky, možná je dotaz úplně od věci, ale zítra odpoledne máme na stavbě kontrolní den, tak a…
anveno
Před 6 lety
3
Výška podélného okna v kuchyni
Ahoj všichni... Plánujeme do kuchyně umístit podélné okno ( 1500mm) a řešíme, do jaké výšky ho dát.…
mamach
Před 6 lety
22
Šikovný truhlář okolí Plzně?
Hledám šikovného truhláře pro výrobu kuchyně a možná i dalšího nábytku.
saurauia
Před 6 lety
5
Úložný prostor nad geberitem
Ahoj všem! Chci se zeptat, jak máte vyřešené úložné prostory na wc nad geberitem? Máme hrubou stavb…
anveno
Před 6 lety
1
2
45
Jak na elektriku v paneláku?
Ahoj, chci se zeptat, jak na elektriku v paneláku? Potřebuji předělat a přidat zásuvky v kuchyni. …
dreambox
Před 6 lety
29
Podlahove topeni 2
V pristim roce budu stavet drevostavbu a vaham jake zvolit podlahove topeni 1.elektricke kabely 2…
lagys
Před 6 lety
10
Betonovy plot na podezdivku?
Zdravim vsechny, Premyslim ze bych vymenil svuj dratenej plot za betonovy desky. Je nejaka moznost…
zdenna
Před 6 lety
13
Zkušenost s čelním panelem na vanu
Máte někdo zkušenost s čelním panelem na vanu?
sebek581
Před 6 lety
6
1
2
…
419
420
421
422
423
…