O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Šedá vinylová podlaha, jakou barvu nábytku k ní?
Dobry den, kdo mate sedou podlahu s cim kombinujete jakou barvu nabytku jste zvolili aby se to k so…
tinuskaa1
Před 6 lety
12
Jakou kombinaci barvy zvolit k šedé?
Vždycky jsem chtěla mít šedo-fialový obývák, ale ten se mi už okoukal. Jakou barvu tedy zvolit k še…
tinuskaa1
Před 6 lety
13
Jaké rámečky zvolit na fotografie na tuto zeď?
Ahoj všichni, chtěla bych fotografie na bílou zeď v obýváku za sedačku. Bílé nebo stříbrné …
tinuskaa1
Před 6 lety
4
Pomoc s výběrem barvy sedačky
Pratele, potrebuji radu. V obyvaku mame zeleny kachle, dubovou podlahu a potrebuji nejak poradit s…
tinuskaa1
Před 6 lety
8
Obývací pokoj s kuchyní do L, jak uspořádat?
Prosím nemá někdo takto uspořadanou kuchyní s obyvacím pokojem? nevím jak to uložit.... je potřeba …
tinuskaa1
Před 6 lety
15
Vysavač - Rowenta vs. Hoover
Zdravím, má někdo zkušenosti s těmito 2 vysavači? https://www.mall.cz/sackove-klasicke-vysav…
tinuskaa1
Před 6 lety
3
Přehoz/ deka na sedačku - tip kde sehnat?
Dobrý den, nemáte někdo tip na nějaký přehoz či deku na sedačku? Koupila jsem si plédy v IKEA, ale …
tinuskaa1
Před 6 lety
6
Kvalita řezů u obkladu v koupelně
Dobrý den, chtěl bych se zeptat místních obkladačů, jestli jsou následující řezy v pořádku a v norm…
fuldik
Před 6 lety
1
2
...
3
72
sponzor fóra
Na kolik vás vyšla vrtaná studna?
Na kolik vás vyšla vrtaná studna? Čekala jsem větší sumu za vrt a nakonec asi vyjde dráž vše okolo.…
aludanewra
Před 6 lety
15
Betonový plot bezprostředně u domu s okny
Dobrý den vespolek. Noví sousedi mi bezprostředně u zdi domu s okny, postaveného s pravomocným sta…
luboscharvat
Před 6 lety
1
Jak omezit vrzání parket?
Ahojte, existuje nějaký jednoduchý způsob, jak omezit/zamezit vrzání parket? Nemusí jít o úplně …
slabici
Před 6 lety
2
Pracovní deska i obklad v dekoru beton, kde je koupím?
Tento týden mi mají přivézt novou kuchyň a já ještě pořád nemám vybranou desku a obklad :-N rozhodu…
bellinka
Před 6 lety
25
Spodní stavba
Dobrý den, potřeboval bych poradit nejlépe od nějakého projektanta co je standard a co nadstandard.…
panlorenc
Před 6 lety
2
Jak ošetřit půjčku na rekonstrukci bytu, který není můj?
Prosím poraďte, jak by jste řešili naší situaci. S přítelem chceme rekonstruovat dům, který patří j…
bamak
Před 6 lety
6
Ruční výkop přípojky na vodu
Zdravím, nastěhovali jsme se do novýho domu a je zde studna, která nemá moc kvalitní vodu (při vyš…
total
Před 6 lety
14
Dřevostavba - tip na firmu v Olomouckém kraji
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit firmy pro stavbu dřevostavby v Olomouckém kraji, přesněji okr…
chosse84
Před 6 lety
10
Elektrické podlahové topení - nastavení čidel termostatů
Ahoj chtěl bych se zeptat na zkušenosti s nastavení termostatů u elektrického podlahového vytápění …
honzik75
Před 6 lety
13
Elektrické kabely v anhydritu, jak topit?
Zdravím. Mám v domě elektrické kabely zalité v anhydritu. Vzhledem k celému domu a tloušťce podlahy…
zubr487
Před 6 lety
1
2
37
Jaký je správný postup na soklu?
Doporučili by jste správný postup na soklu? Na soklu je Perimetr, nopová fólie. Přemýšlíme, jestli …
walckiers
Před 6 lety
3
Plastové palubky ASA profi na podbití střechym ,máte je někdo?
Prosim, mate nekdo podbiti strechy z plastovych palubek? Porizujeme ASA profi P530, jsou UV. Zajima…
roseinka
Před 6 lety
2
Onyxově šedá v kuchyni, nemáte někdo?
Ahoj, nemáte prosím někdo v kuchyni dvířka v odstínu Egger Onyxově šedá? Už jsem viděla různé varia…
petras89
Před 6 lety
5
...akú dlžku Vinylovej podlahy zvoliť?
...zdravim vsetkych.Mal by som pár otázok.Viem že je tu toho popisane na 3zimy,ale každa rada poteš…
radusko01
Před 6 lety
1
Přechodové lišty
Zdravím všechny, minule jste dobře poradili, tak se jdu optat znovu. V patře budeme mít ve všech po…
haryd
Před 6 lety
1
Elektrické přímotopy, konvektory - kvalita, design
Zdravím všechny, Neměl by prosím někdo tip na pěkné designové, kvalitní přímotopy/konvektory? N…
fideee
Před 6 lety
1
Výška geberitu kvůli výšce okna
Potřebovala bych poradit - na WC je okenní otvor od čisté podlahy ve výšce 100 cm, na té stěně jsme…
petrskusil
Před 6 lety
6
Vodní filtr
Nevíte někdo, prosím, jak správně odvzdušnit vodní filtr na obrázku v příloze? Díky moc
davecom
Před 6 lety
7
Kupelňa - usporiadanie, ktory variant?
Mozem poprosit o vase nazory, ktoru variantu usporiadania kupelne by ste si vybrali a preco? Kupeln…
petronia
Před 6 lety
8
Jaký stůl k této pracovní desce
Ahoj, vybrali jsme si pracovní desku. Celá kuchyň je bílý matný dekor a deska taková tmavě šedá se …
78marcela
Před 6 lety
12
Špatně vyvedený externí přívod vzduchu
Prosím o vaše rady, jak nejlépe vyřešit tento problém. Stavební firma nám vyvedla externí přívod vz…
mirekb
Před 6 lety
8
Porovnání ročních nákladů na provoz domu
Dobrý den všem. Chtěl bych porovnat roční náklady na provoz domu s dalšími diskutujícími. Můj pří…
zmrz_lina
Před 6 lety
1
2
36
1
2
…
425
426
427
428