O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Návrh kuchyně - objektivní kritika
Hezký den, chtěla bych vás poprosit o objektivní kritiku návrhu kuchyně a případnou pomoc s jeho …
bedna03
Před 6 lety
14
Plastová okna a HS portal v dekoru dub sonoma apod.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zde někdo nemá zkušenost s firmou, která by vyrobila okna a hs por…
mmcvrkovi
Před 6 lety
1
Prodej domu se zahradou nebo zvlášť dům a pozemek?
Dobrý den, prosím o radu, co je z finančního hlediska výhodnější, jestli prodat vilu s velkým poze…
luminel
Před 6 lety
6
TČ zeme-voda Nibe f1245
Ahoj vsichni, jsme ve fazi projektu a resime jake zvolit TC - puvodne byla myslenka vzduch-voda, …
kubasf
Před 6 lety
5
Jak koupit dum v exekuci?
Dlouhodobe v nahledu do katastru nemovitosti sleduji urcite domy v exekuci, ale i prestoze je v kat…
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Kuchyně Potrusil v Brně, jste s ní spokojení?
Prosím máte někdo kuchyni od Potrusila, jste s ní spokojení a jak se pohybuje cenově?
kattyd
Před 6 lety
7
Požárně nebezpečný prostor na mém pozemku
Soused plánuje stavbu dřevěného přístřešku, ale podle projektu mu Požárně nebezpečný prostor zasahu…
jakuda
Před 6 lety
17
Prosím o názory na projekt bungalovu 4kk+G
Zdravím,prosím o vaše názory či připomínky k našemu projektu na bungalov.Vchod je z jiho-východu.Př…
luckavra
Před 6 lety
16
sponzor fóra
Sanitární čerpadlo Sanibroy - zkušenosti
zdravým všechny, máte někdo zkušenosti ze sanitárním čerpadlem třeba od SANIBROY ?
miraamaja
Před 6 lety
4
Řešení pod nastavovacími profily po instalaci vch dveří
Zdravím, potřebovabych vyřešit jeden zapomenutý detail nebo spíš věc, kterou jsem si říkal, jestli …
arnyzn
Před 6 lety
1
Vytápění el. topnými kabely
Zdravím všechny, už se tady to téma probíralo několikrát, ale je věčné, takže mě zajímá aktuální…
hanlib
Před 6 lety
4
Máte TČ vzduch voda s kombinací solárních panelů na ohřev teplé vody?
Budeme mít dům s tepelnou ztrátou do 5 kW. Obytná plocha 95 m2 + podkroví, do kterého bude vyvedeno…
specnaz84
Před 6 lety
7
Mšice - co na ně nejlip zabírá?
Letos mam msic nejak vic nez loni... nejen na ibisku ( kde jsou snad vzdycky), ale i na ruzich a ne…
martinairena
Před 6 lety
1
2
37
Fatrafol nebo mapeplan
Zdravím vás. Mám plochou střechu a dostal jsem od firmy dotaz zda chci použít střešní folii fatrafo…
radim83
Před 6 lety
6
Dveře Cag. Jste s nima spokojený?
Máte doma někdo dveře od tohoto výrobce? Jak jste s nima spokojený a máte lamino nebo folii?děkuji …
janmed
Před 6 lety
1
2
45
Odhad ceny topení
Zdravím. Mame v planu dělat nové topeni v bytě 2+1. Máme koupený elektrokotel. Díry do podlahy kudy…
zubr487
Před 6 lety
3
Spotřebiče, jaké vybrat?
Dobrý den, dostala jsem se do fáze výběru spotřebiču do kuchyně. A abych se přiznala, docela v tom …
kocanda123
Před 6 lety
15
Cihlový obklad
Prosím nemá někdo nápad kde dát cihlový obklad aby vypadala fasáda zajímavé pořád nevíme kde cihly …
babun123
Před 6 lety
1
Dřez pod oknem
Zvažuji, zda dát do kuchyně dřez pod okno a nebo tam nechat pouze pracovní plochu. Raději bych tam …
marnikl
Před 6 lety
12
Myčka nebo pračka pod plynovou varnou desku, může být?
Ahoj, potřebuji poradit jak vyplývá z názvu. Může být myčka nebo pračka umístěna pod plynovou varno…
marnikl
Před 6 lety
8
Cihly maji praskliny
Bohužel dodáné nám cihly maji praskliny (viz. přilozené foto). Prosím o názor jestli jsou přípustn…
ptjj
Před 6 lety
9
Jakou znacku interierovych dveri ? Kvalita vs Cena ? Doporuceni ?
Ahoj, chystame sa do rodinneho domu zakupit interierove dvere. Aku znacku by ste doporucili? Vzhlad…
lukoid
Před 6 lety
3
Osvětlení koupelny + chodba
Dobrý den, potřeboval bych poradit jaké osvětlení zvolit a jakou variantu jestli první (1( nebo dr…
milan1965
Před 6 lety
11
Stavba do 25m2 a do 2m od hranice - je třeba projekt?
dobrý den mám 2 roky postavené stání na auto. 6 dřevěných stojek na závitové tyči + sedlová stře…
mitoma
Před 6 lety
7
Výsev trávníku
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo vyséval osivo, aniž by ho zasypával další malou vrstvou subs…
awakened
Před 6 lety
16
Spona kouřovodu
Prosím o radu, kde na internetu by se dala koupit tato spona pro spojení kouřovodu?V našem okolí ji…
boert
Před 6 lety
1
Kolik % vlhkosti má být v montované dřevostavbě?
Dobrý den,může mi prosím někdo napsat,kolik % by měla(nebo mohla) být vlhkost v montované dřevostav…
emila22
Před 6 lety
13
Vady na terase sibiřský modřín - je to takto normální?
Dobrý den všem, na jaře jsme koupili dům, kde je již cca 3 roky položená terasa ze sibiřského modří…
iveta_89
Před 6 lety
5
Postup pokládky dlažby na terasu
Ahoj. Prosím o info jak nejlépe začít s pokládkou betonové dlažby. Dlažba má rozměry 600x300. S pod…
deto_oesya
Před 6 lety
9
Bungalov 270 m2, poraďte s půdorysem
Pěkný den, máme v plánu postavit domeček pro asi pět, šest lidí. Já a manžel a čtyři děti. Tudíž ve…
eliskalatalova
Před 6 lety
6
1
2
…
428
429
430
431
432
…