O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Soused nechce podepsat výjimku
Dobry den, mam dotaz. Soused nam pred půl rokem, nez jsme zacali resit projekt RD ústně slíbil, z…
panlorenc
Před 6 lety
22
Úpravy terénu
Dobrý den přeji, ráda bych zde požádala o radu, jak nejlépe a pokud možno nejlevněji vyřešit pro…
kaatulka
Před 6 lety
1
Zhodnocení návrhu domu prosim
Zdravím vás všechny, mohl by se někdo kouknout na návrh domu, který jsem obdržela dnes od projektan…
travas
Před 6 lety
17
Vytápění RD
CHystáme se na výstabu RD, klasický obdelníkový bungalov. Zdění Ytong tl 300 mm a polystyren 150 m…
r4d3k74
Před 6 lety
28
Teplovodní podlahové vytápění plus žebřík
Dobrý den, mám dotaz. Máme teplovodní podlahovku ( elektrokotel ) všude v domě, a v koupelnách bud…
gepe
Před 6 lety
1
2
41
Jak to chodí v Ikee s navrhnutím kuchyně?
Ahoj, prosím zda někdo nebyl v poslední době teď někdy v Ikee a chtěl si nechat navrhnout kuchyň, t…
pajiji
Před 6 lety
10
HS portál na vstupní dveře terasy - hliník nebo plast?
Ahoj všichni, rozhodli jsme se po velkém uvažování použít na vstupní dveře na terasu HS portál.…
hbboy
Před 6 lety
1
2
...
...
3
4
98
Změna terasy - zvětšení a zastřešení
V papírech /dům byl na ohlášku/ mám terasu jako zpevněnou plochu 4 m *2,3 m. Akorát chtěli bychom u…
marketka_m
Před 6 lety
30
sponzor fóra
Vyřízení stavebního povolení přes firmu.
Dobrý den, mám prosbu. Jsme ze Středočeského kraje z okresu Nymburk a hledáme firmu která by nám ob…
mirekb
Před 6 lety
7
Výška parapetu 130cm
Dobrý den, máte někdo výšku parapetu v pokoji ve 130cm (šířka okna 2m, výška 1m). Díky.
agataps
Před 6 lety
1
Altán s ohništěm
Moc zdravím, potřebuji poradit. Na zahradě chceme udělat ohniště s altánem,jaká si myslíte že je ta…
ivule2013
Před 6 lety
1
Jak časově sladit demolici chaty (ev.č.) a stavbu nového domu?
Na pozemku, kde chceme stavět, je postavena přízemní chata (32m2), ta má číslo evidenční. Na jiném …
noemi77
Před 6 lety
4
Na koľko odhadujete tento plot?
Uvažujeme o svojpomocne urobenom plote a páčilo by sa nám niečo takéto. Dom sa stavia na klúč a poh…
linee
Před 6 lety
7
Jak dlouho trvá ohlášení stavby?
Zdravím všechny. Zajímá mě za jak dlouho jste mohli začít stavbu od doby kdy jste dostaly projekt d…
alzbeta.hod
Před 6 lety
11
Je vidět výztuž ze základové desky..
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je vpořádku že z čerstvé základové desky je vidět výztuž? viz fo…
vladimirsvorba
Před 6 lety
9
Prosím můžu měřit radon na pozemku?
Prosím můžu měřit radon na pozemku pokud není ještě jako stavební? Sítě se teprve dělají. Moc díky …
ozzy77
Před 6 lety
7
Vláknocementová střešní krytina
Zdravím, máte někdo zkušenost s vláknocementovou střešní krytinou?
vlastavalenta
Před 6 lety
4
Někdo klasické dřevěné dveře v drevostavbe?
Má někdo klasické dřevěné dveře(buk,dub,smrk,borovice...)prosím foto a kde jste nechali dělat,kupov…
viados
Před 6 lety
2
Pracovní deska kronospan.
Zdravím, Má prosím Vás někdo použitou prac.desku od kronospanu k023SQ? Je to bílý mramor a chtěl …
podzi01
Před 6 lety
1
Jakou barvu granitového dřezu?
Prosím o názory, jakou byste dali barvu granitového dřezu ke kuchyňské lince v bílém lesku s wenge …
bayt
Před 6 lety
18
Nátěr v odstínu SIPO
Dobrý den, ahoj, máte prosím někdo něco venku natřeno v odstínu SIPO, nejlepe od Luxolu? Mo…
nufinka88
Před 6 lety
1
Dispozice koupelny
Prosím poraďte kterou variantu byste dali a proč. Děkuji
mardaren
Před 6 lety
3
Někdo,kdo by mi navrhl koupelnu?popř.kde mi udělají návrh bez odběru materiálu?
Je tady prosím někdo,kdo by mi udělal návrh(rozvrzeni)koupelny?popř.byl zručný i na detsky pokojík …
kolbik85
Před 6 lety
1
Zrekonstruovat cihlový byt o velikosti 55m2 z 2+1 na 3kk ?
Dobrý den, syn přemýšlí nad koupí cihlového bytu 2+1 o velikosti 55m2 určený k úplné rekonstrukci. …
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
15
Je potřeba hydroizolace na bednici tvárnice?
Prosím o info, jestli je potřeba dat hydroizolaci na bednici tvarnice? Přesah protiradonové lepenk…
jaksestavisen
Před 6 lety
24
Ravak vanová baterie vodopád
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda máte někdo nějakou zkušenost s touto vodovodní baterii. Kdy…
xhex
Před 6 lety
2
Akustika v domě/velké místnosti
Ahoj, řešili jste v domě nějaké prvky pro zlepšení akustiky - akustické panely, obrazy apod.? Díky,…
lukoid
Před 6 lety
2
Na akú cenu odhadujete tento plot?
Uvažujeme o svojpomocne urobenom plote a páčilo by sa nám niečo takéto. Dom sa stavia na klúč a poh…
nina004
Před 6 lety
1
Zkušenosti se stavební firmou Tauruhaus
Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo stavěl dřevostavbu se stavební firmou Taurushaus.cz na net…
zofkaaz
Před 6 lety
3
Otvor ke stupačkám - jak vyřešit
Zdravím, nechali jsme volný přístup ke stupačkám a k připojení toalety.. Teď toho trochu lituji. Pů…
nnicool
Před 6 lety
1
1
2
…
429
430
431
432
433
…