O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Indukce - flexi zóna - ano či ne?
Přeji hezký den, vybírám si indukční desku a mám na vás otázku - flexi spojení varných zón - ano ne…
za_bu_ska
Před 6 lety
12
Malá kuchyň do malého domku
Pěkné odpoledne, prosím, měl byste někdo nápad jak uspořádat kuchyň malém domku? Měla jsem představ…
danielacz
Před 6 lety
3
Názor na projekt menšího bungalovu 4kk
Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor, na prvotní verzi projektu obdelníkového bungalovu.…
aklokin25
Před 6 lety
1
2
...
3
63
Hledáme sousedy - Středočeský kraj - Praha východ
Dobrý den, hledáme sousedy. Líbí se nám stavebí pozemek cca 30 km od Prahy, dobrá dostupnoust aut…
adla123
Před 6 lety
3
Zpětná klapka
Dobrý den prosím existuje zpětná klapka do vodorovného potrubí? Potřebujeme to jak k větrákům tak k…
lukoid
Před 6 lety
6
Máte zkušenosti se skleněnou pracovní deskou?
Máme skleněný obklad a naprostá spokojenost. Údržba, vzhled, supr... Jak je to ale se skleněnou pra…
luciifer
Před 6 lety
2
SOS Kuchyně :)
Prosím o pomoc. :-| :-| Nevím si rady, nemám zkušenost. Vybírám dekor kuchyně s obývací stěnou, nev…
ptjj
Před 6 lety
11
Zedník UH a okolí?
Dobrý den, zjišťuji informace. Děláme rekonstrukci patra, která samozřejmě zahrnuje i nové omítky…
petuleh_
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Kontrola stavebního úřadu
Soused asi běhal s metrem kolem baráku... a tak nás nahlásil že máme posunutí umístění domu - posun…
bamak
Před 6 lety
20
Dekorační obklad za kuchyňskou linkou, máte někdo?
Ahoj, máte někdo v kuchyni obklad s nějakým nevšedním dekorem? Např. patchwork apod. Jestli můžu po…
sabcav
Před 6 lety
4
Sháním levného projektanta
Doporučí mi někdo levného projektanta na vyhotovení projektu na malý domek 3+1 do 80m2 (vyřízení na…
michalvagner
Před 6 lety
17
Kuchyn do L Ikea
Ahojte. Mate nekdo kuchyn do L z Ikea? Ted montujeme a nevime si rady s vrchnimi skrinkami v tom ro…
barbaressa
Před 6 lety
1
Třmínky
Zdravím Vás, co si myslíte o těchto trminkách na věnec http://m.armovani-trminky.cz/products/strmie…
zubr487
Před 6 lety
7
Cena zdiva za m3?
Dobrý den, chci se zeptat na kolik vás vyšel m3 obvodového zdiva... Prorfix, Ytong, Porotherm atd a…
zubr487
Před 6 lety
13
Senosan prosíííím
Ahojky prosím máte někdo zkušenosti se senosanem jak jste spokojeni? Neloupe se a údržba? Nemáte ně…
zmrz_lina
Před 6 lety
2
Styk střechy a zateplené fasády
Zdravím, prosím o Vaše zkušenosti, nápady. Stavím patrový dům se sedlovou střechou, kdy patro j…
daidalos44
Před 6 lety
2
Nevydane zbozi z vydejniho skladu Ikea
Dobry den! Koupili jsem kuchyn od Ikea. Vyzvedavái jsme si ji ve vydejnim sklade. Celekm to bylo 96…
japona
Před 6 lety
10
Senvičové zdivo vysypané perlitem - zvětše í stavebního otvoru
Chceme vyměnit obývákové okno 150x150 cm za balkonové dveře 150x240 (90x240 dveře plus zbytek fix).…
petank
Před 6 lety
7
Plochá střecha svépomocí
Ahoj, Pomalu se dostavame do faze, kdy je potreba resit nasi plochou strechu. Rozeslal jsem popt…
shveecko
Před 6 lety
1
Folie, lamino nebo acryl?
Dobrý den, konečně se dostávám od papírů k realizaci své vysněné kuchyně :-) Jsme teď ve stádiu v…
zmrz_lina
Před 6 lety
11
Ikea kuchyn - nevydane zbozi z vydejniho skladu
Dobry den! Koupili jsem kuchyn od Ikea. Vyzvedavái jsme si ji ve vydejnim sklade. Celekm to bylo 96…
barbaressa
Před 6 lety
1
Montáž kuchyně před / po podlaze
Ahoj vsem, mame dilema ohledne pokladky click vinylove podlahy na lepenou podlozku. Po precteni vse…
tezzzy1
Před 6 lety
3
Dřevěná nebo plastová okna do novostavby
Prosím už dlouho řešíme okna - máme 4 m HS portál a ten kvůli splnění technických parametrů NZÚ mus…
jakuda
Před 6 lety
10
Příprava vody na podomítkový systém baterie ve sprše
Dobrý den, ráda bych viděla fotodokumentaci postupu přípravy na podomítkovou baterii ve sprše. Poku…
zubr487
Před 6 lety
2
Floor Forever Dub Firenze
Dobrý den, nemáte prosím někdo položenou tuto podlahu? Jste s ní spokojeni? Díky S.
soptinda
Před 6 lety
3
Negativní energie/duch v domě?
Ahoj. nechci působit jako blázen nebo šílenec,prosím nekritizujte... dnes jsem měla strašně divný i…
petta33
Před 6 lety
30
Jaký je postup pro natažení lepidla s perlinkou na sokl?
Dobrý den.Prosim o radu.Chceme si sami natáhnout lepidlo a perlinku na zateplený sokl novostavby al…
boert
Před 6 lety
14
Nefunkční spotřebič z důvodu špatné montáže - poraďte
Blbne nám varná deska v kuchyni, kterou jsme reklamovali u výrobce. Bohužel nám bylo řečeno, že blb…
jaasminka
Před 6 lety
1
Zkušenost s firmou Furud a dřevostavbou v Herinku?
Dobry den. Zakladam toto forum, kde bych se chtel podelit o zkusenosti s firmou Furud potazmo Li…
naku
Před 6 lety
1
2
56
Uspořádání spotřebičů v kuchyni
Ahoj, příkládám fotku naší budoucí kuchyně a zároveň prosím o radu s uspořádáním. Nemůžu se rozh…
jarin1
Před 6 lety
16
1
2
…
435
436
437
438
439
…