O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zkušenosti - Pohledové stěrky, imitace betonu
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s tímto typem provedení podlahy? Jde nám hl…
p_michal
Před 6 lety
1
Rozmery niky.
Zdravim,podelite se o vase reseni koupelnove niky vedle vany? Koukala jsem do diskuzi a vse je celk…
kacunek2019
Před 6 lety
1
Jak máte ve sprchovém koutě řešen odkládací prostor?
Jak mate ve sprchovem koute resen prostor na odkladani samonu, sprchace...? Ted to mam na zemi na o…
kacunek2019
Před 6 lety
22
Návrh kuchyně - uspořádání
Ahoj ženy, plánujeme kuchyni a já kudy chodím tudy přemýšlím co bude nejlepší a kde umístit lednic…
luciemaradova
Před 6 lety
5
Přeložka telekomunikačního kabelu
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s přeložkou telekomunikačního kabelu,…
puhelin
Před 6 lety
2
Chodba - dlažba nebo laminátová podlaha/vinyl?
Ahoj, prosím o vaše zkušenosti - ve všech pokojích plánujeme lamiánátovou podlahu a já se nemůžu …
peroli
Před 6 lety
6
Stavební dozor - západní Čechy
Ahoj potřebuji na stavební úřad někoho kdo se zaručí za stavbu malého rodinného domu, budu stavět č…
roxolanka
Před 6 lety
2
Krbař Brno/Vyškov a okolí
Dobrý den, doporučíte nám někdo spolehlivého krbaře z Brna či Vyškova nebo okolí? Děkujeme …
l_sekanina
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Sedačky Phase, máte, znáte a doporučíte?
Ahoj, potřebovala bych radu, nebo zkušenost ohledně sedaček phase. Manžel si u nich včera vybral se…
ela_79
Před 6 lety
13
Ochranné pásmo u chemického postřiku pole
Dobry den, stavime domecek , pozemek jsme pred dvema lety osazeli thujema. Krasne se ujaly. Chodim…
petros4
Před 6 lety
4
Kuchyně ze Sconta, máte někdo?
Ahoooj. Kdo máte kuchyni ze sconta? Jsou tam výprodeje, tak mě to jen zajímá.... Jste spokojeni ?Ud…
peroli
Před 6 lety
2
Jakou použít izolaci u schodů na terasu?
Dobrý den, prosím o radu. Aktuálně potřebuji dostavět schody z domu na terasu - rozdíl cca 50cm.…
pletichj
Před 6 lety
1
Prádelna - ano či ne? A proč?
Dobrý den, Prádelna - ano či ne? A proč? Už dlouho přemýšlím, jestli mít jednu menší místnost vyl…
jakuda
Před 6 lety
1
2
52
Návrh našeho domečku 2 - co si myslíte?
Nedávno jsem tady vkládala návrh našeho domku a nyni ho mame poupravený, jak jsme chtěli. Pouze ted…
michalkamisa
Před 6 lety
19
Prostup základovou deskou
Dobrý den, Mám docela zásadní problém, firma co mi stavěla hrubou stavbu, bohužel vyvedla špatně p…
petr13
Před 6 lety
6
Návrh kuchyně v projektu - poradíte
Dobry den, jsme ve fazi projektu, ale nyni jsem se zacala zamyslet nad kuchyni. Mame na ni prostor …
ptjj
Před 6 lety
8
Parní trouba. Jste spokojení?
Máte parní troubu? Jak jste spokojeni? Máte kombinovanou i s pečící nebo máte pečící zvlášť?
verunky
Před 6 lety
1
2
...
3
75
Kdo by provedl jednoduchý projekt přístřešku stání aut?
Potřebujeme k domu přistavět zastřešené stání pro auta, nějaké doporučení na projektanta, co by to …
honzafff
Před 6 lety
1
O kolik se sníží tepelná ztráta větráním při použití pasivní rekuperace?
Dobrý den, celkové tepelné ztráty objektu máme 8,1 kW (4,2 kW ztráta prostupem + 3,9 kW ztráta v…
viados
Před 6 lety
3
Návrh našeho domečku - co si myslíte?
Včera jsme od našeho projektanta dostali tento návrh. Chceme domeček jednoduchý a hlavně praktický.…
jaroslav1987
Před 6 lety
1
2
...
3
62
Návrh přízemního domku - vaše připomínky
Ahoj, tak už konečně i já vkládám pravděpodobný půdorys našeho domku, který vznikl po několika návr…
catle
Před 6 lety
1
2
37
Umístění digestoře - v jaké výšce?
V jaké výšce se prosím umístí digestoř - informace pro elektrikáře ... Vrchní skřínky mají být 60, …
radim83
Před 6 lety
4
Připojení pozemku na komunikaci?
Dobrý den, rádi byvhom koupili pozemek a rozparcelovali ho. Podel pozemku vede asfaltová obousměrná…
puhelin
Před 6 lety
2
Digestoř - výška
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda je lepší dát digestoř i horní skříňky do stejné výsky - 60 …
petrazelhoty
Před 6 lety
2
Jak napnout pletivo v nerovném terénu?
Prosím, poradí někdo s realizací plotu, kdy sloupky nejsou v jedné rovině (plot přechází ze svahu d…
slabici
Před 6 lety
9
Kuchyň od truhláře - čekací doba a komunikace
Ahoj, jdu se zeptat, nebo si spíš tak trochu postěžovat :-D . Zajímaly by mě vaše zkušenosti s truh…
kirstinie
Před 6 lety
21
Kuchyně z překližky, máte někdo?
Nemate nekdo kuchyn z preklizky? Predpokladam,ze zadna studia to nedelaji. Aspon jsem to nikde nevi…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
1
Jak odhlučnit starý strop ze dřeva a rákosu?
Prosim, jake jsou moznosti odhlucneni stropu, ktery je stary dreveny s rakosem (+ oble rohy)? Vys…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
5
Kašírované a laminátové dveře Masonite. Jaký je rozdíl?
Ahoj, mám dotázek. Budu kupovat protipožární dveře masonite. Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, …
vesnicankaalenka
Před 6 lety
7
Prekrytie bazena fa.alupo
dobry den,chcela som sa spytat,ci ma niekto skusenosti s touto firmou,resp. vie mi poradit firmu ,k…
tomaskrizcz
Před 6 lety
7
1
2
…
444
445
446
447
448
…