O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zabetonované trubky ústředního topení
Zdravím, koupil jsem domek, kde je funkční ÚT, ale bohužel trubky jsou na pevno zabetonované ve st…
m_i_r_e_k
Před 2 lety
7
Žádost o výjimku
Zdravím, nevíte někdo prosím, jestli nemá SÚ také nějaké termíny na vyřízení výjimky z odstupových …
delariva
Před 2 lety
1
Kari sítě v dvou vrstvách
Ahoj, statik nám navrhnul zděný bungalov 180m2 s kari sítěmi do základů ve dvou vrstvách v rozměre…
zubr487
Před 2 lety
12
Vybíráme střešní okna - tipy
Dobrý den, ráda bych tipy, doporučení na střešní okna. Předběžně jsme se dívali na Velux a Fenestra…
petros4
Před 2 lety
2
Vinyl fatra výběr dekoru
Prosím, je tu někdo, kdo mi poradí s výběrem vinylu fatra k této kuchyni, deska, zástěna a horní s…
lenkat40
Před 2 lety
10
Osvětlení nad ostrůvek s varnou deskou
Chtěla bych se zeptat na názor/zkušenosti s osvětlením ostrůvku s varnou deskou. Do nového bytu mám…
chudejk
Před 2 lety
2
Malá kuchyňská linka + deska
Dobrý den, doporučíte, kde pořídit cenově přijatelnou kvalitní menší kuchyňskou linku? Ráda bych do…
m_i_r_e_k
Před 2 lety
12
Cena rekonstrukce bytového jádra 2023
Dobrý den, máte prosím někdo aktuální zkušenosti s cenou za rekonstrukci starého panelákového bytov…
stympy
Před 2 lety
5
sponzor fóra
Jakou vatu do příček
Zdravim, chtěl jsem se zeptat, zda mi tu někdo dá objektivní názor na to jakou vatu použít do příče…
ko_taz
Před 2 lety
6
Špatná barva parapetů
Dobrý den, firma nám nainstalovala parapety v barvě, která nebyla dohodnutá. Fasáda už je hotová. N…
bayt
Před 2 lety
6
Masivní kondenzát na difúzní fólii
Zdravím Vás. Mám velký problém a už nevím kudy kam. Máme novostavbu a letos první zima. V podkroví …
zubr487
Před 2 lety
1
2
32
Jak postavit krb, když mám podlahové topení
Ahojte, mám trochu prekérku a přemejšlím, jak to vyřešit. Poslal jsem poptávku na krb na klíč někol…
maanna
Před 7 měsíci
1
2
...
3
62
Výška stropov v bungalove
Ahoj chcem sa spýtať akú máte vysku stropu v bungalove. Ideme stavať, a všimla som si ze veľa ludi…
tomas_piro
Před 2 lety
8
Elektrická zásuvka vedle indukce
Dobrý den, v jaké vzdálenosti od kraje varné desky by měla být umístěna elektrická zásuvka? Mám vyb…
pyramis
Před 2 lety
4
Nátěr OSB desek na půdě
Zdravím ve spolek. Chtěl bych se zeptat ohledně nátěru OSB desek na půdě. Podlahu nad 1.patrem máme…
petrkunc132
Před 2 lety
3
TUV
Dobrý den,prosím můžete poradit firmu na solární ohřev vody v Plzeňském kraji a okolí.Popripade vaš…
jajina_boltikova
Před 2 lety
1
Stínění na HS portal
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat můžete nám poradit jak nebo co dát na zastínění HS portálu? Okna …
kikhulka
Před 2 lety
14
Zdroj vytápění RD
Dobrý den, obracím se na Vás jako úplný amatér v oboru stavebnictví. Máme v plánu stavbu rodinného…
kofejn
Před 2 lety
1
2
45
Co první? Přípojky x projekt domu.
Ahoj, máme stavební pozemek, na podzim chceme začít řešit projekt domu. Lze vybudovat dříve přípo…
bayt
Před 2 lety
10
Posunutí obvodové stěny
Zdravím, rád bych se zeptal, zda-li je vůbec technicky možné, posunout obvodovou nosnou stěnu. Půdo…
rumcajk
Před 2 lety
6
Rekonstrukce stare prkenne podlahy
Prosim o radu, zaciname kompletni rekonstukci domu a potrebujem vymyslet, jak predelat podlahu. Mom…
vladimir_sacha
Před 2 lety
4
Výběr kamer DAHUA
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu ohledně kamer k rodinnému domu. Bude se jednat o IP kamery - …
asistent
Před 2 lety
5
Čelo schodů
Zdravím, jak by jste co nejefektivněji zakončili toto čelo? SDK, omítka,…? Díky za rady a tipy.
iamondras
Před 2 lety
3
Zápach z odvětrávání kanalizace
Prosím setkali jste se s tím? Bydlíme už přes rok v novostavbě a tento víkend nám poprvé hrozně zap…
franti_p
Před 2 lety
12
Vymalovat po přípravě elektroinstalace pro kuchyň?
Vymalovávali jste kuchyň po přípravě rozvodů? Kuchyň budu mít celou zakrytou, tak furt nevím, jestl…
m2s
Před 2 lety
14
Vinyl Fatra Thermofix DUB TRADIČNÍ
Dobrý den, má prosím doma někdo tento konkrétní dekor vinylu? Mohu poprosit fotku v prostoru? V ji…
artep1987
Před 2 lety
2
Rekuperace v bytě a přenos zvuku stropem
Zdravím, budu rekonstruovat barák z konce 60. let se dvěma byty nad sebou - ve spodním budu zatím b…
alexandr_darius_maximilian_rad
Před 2 lety
9
Kotvení do zateplené fasády
Hezký den všem. Aktuálně plánuji garážové stání, které je 14 metrů dlouhé. Původně jsem uvažoval o…
kofejn
Před 2 lety
8
Beotiskový lak - vysoký lesk
Dobrý den, Při návštěvě několika kuchyň. studií jsem narazila na to, že někteří uvádí, že mají lak…
dominika_frommelova
Před 2 lety
1
Ikea
Dobrý den prosimvás kdo mate zkusenosti s planovacem ikea. Kdyz tak supnu skrinku,hodi me to placnu…
puhelin
Před 2 lety
22
1
2
…
101
102
103
104
105
…