O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vinylová podlaha
Dobrý den, máme 3 měsíce položenou lepenou vinylovou podlahu Gerflor a na několika lamelách se obje…
dita1973
Před 3 lety
3
Problém: připojení elektřiny ČEZ vs. ŘSD
Přeji hezký den všem 😊 Máte někdo zkušenost se situací, kdy Vám vázlo připojení elektřiny k pozemku…
calumka
Před 3 lety
3
Chodník okolo RD. Je lepší pár cm nad úrovní trávy a nebo na stejné úrovni?
Přemýšlím, co je praktičtější a lepší... Když je na stejné úrovni, tak je ten přechod takový přiroz…
jarin1
Před 3 lety
6
Měření a regulace
Zdravím, rád bych dostal doporučení na nějakého MaRáka, který by mi byl schopný zapojit a rozchodit…
petrkunc132
Před 3 lety
1
IVT Air X
Zdravím, vzhledem k nedostupnosti venkovní jednotky Air x90 mi byla nabídnuta nová alternativa air …
iamondras
Před 3 lety
1
Plechový okap - hluk z tekoucí vody
Zdravím. Na RD máme plechové okapy. V rohu domu, kde je zvenčí svod okapu, má dcera pokoj. Všimli …
janstekly
Před 2 týdny
21
Okna...
Dobrý den, máte někdo okna od firmy,, Ryzí domov "?Pokud ano, nějaké zkušenosti.Děkuji
josefx
Před 3 lety
4
Hromosvod
Dobrý večer, mám dotaz. Instalovali jste si někdo sami hromosvod?
petros4
Před 3 lety
15
sponzor fóra
Nový dům na starém
Dobrý den, Dostalo se mi nabídky na výhodnou koupi starého domu. Dům je ve velmi špatném stavu a j…
puhelin
Před 3 lety
8
Rekonstrukce - potřebujeme stavbyvedoucího (či dozora) ?
Už ty různé paragrafy pročítám hodiny a jde mi z toho hlava kolem, tak bych chtěla zkusit poprosit …
milanq
Před 3 lety
2
Zahradní domek podlaha
Dobry den Doporucil by nekdo co udelat za podlahu do zahradniho domku do 1cm? Pouzit nivelacku? Neb…
michaelvyb
Před 3 lety
3
Rekonstrukce chalupy
Dobrý den, chystáme se na větší rekonstrukci chaty a hledáme projektanta, odborníka na rekonstrukce…
smidak93
Před 3 lety
2
Stavební bytové družstvo na co mám nárok?
Koupili jsme starý byt, jsme pod vedením bytového družstva, na co mám nárok se ptát v družstvu a p…
tynuska1990
Před 3 lety
1
Vlhkost v bytě, ochrana oken proti plisni
Nevíte někdo proč je okolo oken ta barva? Je to něco proti plísní? Jde o to že je to na bytovce oko…
kofejn
Před 3 lety
6
Teplota zpatecky u kotle
Dobry den, jeste se optam, mam takovy problem u kotle Dakon dor N5 a jeho teplotou ve zpatecce. Bud…
edison101
Před 3 lety
7
Vysychani novostavby
Dobry den, chci se optat chytrejsich. Jak nejlepe nechat vnitrni stavbu vyschnout ted v zime. Dum p…
jarin1
Před 3 lety
6
Benátský štuk
Všechny vás tu zdravím, měl bych na vás dotaz. Manželka chtěla udělat Benátský štuk. Nikdy před tí…
kovma
Před 3 lety
5
Světlo GLOBO
Ahoj, nemá někdo toto světlo doma - Globo - LED Lustr na lanku 9xG9/3W/230V? Byla bych ráda za něja…
artep1987
Před 3 lety
1
Inspirace kuchyně Ikea
Hezký den, Uvažujeme, že do novostavby koupíme kuchyni z Ikea. Líbí se nám krémová Bodbyn. Poku…
baru88
Před 3 lety
1
Okna,novostavba
Dobrý den,můžete prosím poradit firmy na okna do novostavby? Vybíráme mezi Vekrou.... Oknotherm....…
lipsak
Před 3 lety
2
Překlad 30tka zeď
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, jak řešit u 30tky zdi překlad nad okny, plánujeme-li v budo…
franti_p
Před 3 lety
9
Patrový dům 4 + kk (1 pokoj dole, 2 nahoře)
Ahoj, má prosím někdo zkušnosti s patrovým domem 4 + kk, kdy jsou v patře pouze 2 pokoje? Jsme 4 čl…
maanna
Před 3 lety
5
Tinex domy s pozemkem
Dobrý den, prosím jakou máte zkušenost s firmou Tinex? Nebo jinou podobnou firmou, která staví domy…
michaela753
Před 2 lety
2
Přisazené bodovky nad kuchyňskou linku
Dobrý den, Vy co NEmáte zapuštěné bodovky v sádrokartonu, ale přisazená jednotlivá svítidla nad kuc…
martii1
Před 3 lety
10
Spotřeba energie do budoucna
Zdravím! Rekonstruujeme část domu, která sloužila jako garáž. V budoucnu tam možná bude bydlet moje…
petrfrenk
Před 3 lety
1
2
...
3
74
Vaše spotřeba při topení EE?
Zdravím zde přítomné. Chtěl bych jen porovnat spotřebu u Vás a našeho domu, co se týče elektřiny. …
cbr600rr
Před 3 lety
11
Rekonstrukce prodejny
Dobrý den, já mám možná takový netradiční dotaz. Nevíte, jak přibližně odhadnout rekonstrukci prode…
puhelin
Před 3 lety
4
KONDENZACE OTVORU DIGESTEŘ
Zdravím Jak máte vyřešený otvor od digestoře? Vyboural jsem ve stropě díru na půdu, obalil vatou, …
ventilatory
Před 3 lety
8
Hluk mezi místnostmi. Jak řešit?
Mezi obývákem a ložnicí je 150mm Ytong stěna, bez dveří. Výška stropu je 270cm. Ve stěně je 10 zásu…
travas
Před 3 lety
5
Tepelné čerpadlo nedrží teplotu výstupní vody
Vím, že bych se měl zeptat realizační firmy, ale dle té to mám zatím nechat tak. Mám systém vzduch …
zubr487
Před 3 lety
10
1
2
…
107
108
109
110
111
…