O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Závěrečná kontrolní prohlídka (kolaudace)
Dobrý den, mám dotaz ohledně závěrečné prohlídky u rodinného domu. Dělaly jste nějaké pohoštění kd…
s_he
Před 3 lety
1
2
43
Základová deska - beton
Dobrý den, minulý týden jsme betonovali základovou desku. Na několika místech jsou dnes světlejší m…
panlorenc
Před 3 lety
6
Interiérové dveře Sapeli vs Solodoor
Dobrý den, prosím o Vaše zkušenosti se dveřmi Sapeli a Solodoor. Rozhodujeme se, který vybrat. Solo…
synura_p
Před 3 lety
7
Daikin - spolehlivost a dostupnost servisu
Mám 10 let TČ čerpadlo Daikin. Od 10/11/22 doma já a moje rodina v Praze mrzneme již 18 dní kvůli z…
daikin_servis
Před 3 lety
11
Doby vysychání nivelační stěrky
Dobrý den, před 3 dny jsme si nechali udělat nivelační štěrku - cca 4mm, rozloha pokoje 24m2. Stěrk…
smotek
Před 3 lety
1
Hlučnost čerpadla v retenční nádrži?
Plánujeme retenčku metr od terasy. Bude čerpadlo slyšet a otravovat a nebo je to v té zemi neslyšit…
jarin1
Před 3 lety
3
Výměna obkladu na sádrovláknitých deskách (Fermacell)
Má někdo zkušenost s výměnou obkladů na stěnách (sádrovláknité desky Fermacell)? Lze to sundat a zb…
karelp90
Před 3 lety
1
Podlahove topeni - reseni problemu
Dobry den, u domu na klic jsem mame potencialni problemy s podlahovym topenim.Bohuzel nevim jak dal…
zubr487
Před 3 lety
1
2
54
sponzor fóra
Rekuperace jak mate nastaveno
Dobrý den, chtel jsem se zeptat jak mate nastavenou rekuperaci? Máme vesměs 4 stupně výkonu s tím z…
ondtom36
Před 3 lety
12
Odvod kondenzátu pod čerpadlem
Nemáte tip, jak vyřešit odvod kondenzátu z tepelného čerpadla? Na netu jsem nic nenašel a zatím mi …
vladimir_sacha
Před 3 lety
14
KTEROU BÍLOU BARVU NA VÝMALBU SÁDROVÝCH OMÍTEK
Dobrý den, vážení. potřebuji poradit, která BÍLÁ barva je vhodná na sádrové omítky do interiéru. …
josefx
Před 2 týdny
10
Snížení výkonu u koupelnového ventilátoru
Je možné za pomoci odporu nebo jiného řešení nějak snížit výkon koupelnového ventilátoru? Jde o t…
ventilatory
Před 1 rokem
4
Pudorys Bungalov 4+kk s garáží
Dobrý den, přikládám hrubý půdorys našeho bungalovu. Jsem úplný laik, proto uvítám vaše názory týka…
veronikaka
Před 3 lety
8
Jak dostat traverzu do podkroví?
Zdravím! Na rekonstrukci domu nám statik naprojektoval, že máme do stropu mezi přízemím a obytným…
beznystavar
Před 3 lety
13
Hasoft parotěsná páska PE profi
Ahoj, Je tato Hasoft parotěsná páska PE profi kvalitní? Doporučil mi ji jeden chlápek ve stavebn…
zateplovak
Před 3 lety
5
Pudní schody vlhkost
Zdravím mám namontované pudní schody fakro zatopil jsem do podlah nových aby to vysychalo a nafoukl…
jirkajn
Před 3 lety
8
Operátor chce stavět vysílač na našem pozemku.
Dobrý den, ozvali se nám na výstavbu základnové stanice Vantage towers (nejspíše pro T-mobile) na n…
violass
Před 3 lety
19
Kolik hodin by trvalo vykopat 225m³ (m3) zeminy 25 tun rypadlem...?
Dobrý den Kolik hodin času by tak trvalo vykopat díru cca 225m³ normální zeminy (ornice + jílovitá…
jari9
Před 3 lety
13
Hučení (bzučení) sklokeramické varné desky
Dobrý den, včera mi začala hučet (bzučet) sklokeramická deska - ve vypnutém i zapnutém stavu. Jde o…
skiny_n
Před 3 lety
11
Marmoleum
Dobrý den, prosím máte doma někdo marmoleum na podlaze? Jste spokojeni? A mohla bych poprosit i o f…
snehurkaasedmtrpasliku
Před 2 lety
4
Osvětlení na šikmém stropě
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Řešíme osvětlení v domě a v kuchyni a obýváku máme přizna…
handa92
Před 3 lety
3
Nastavení 3CV a průtoku čerpadla
Zdravím, po méně a více úspěšných pokusech s topením se na Vás obracím, opravdu již ztrácím možnost…
vladimir_sacha
Před 3 lety
4
Orosená okna a plíseň v rozích a nad okny
Moc prosím o radu. Mámě 5 let starou novostavbu (plastová okna s dvojskly, podlahové topení, dům za…
vladimir_sacha
Před 2 lety
1
2
37
Instalace oken
Dobrý den, nechávali jste stavbu vymrznout,než jste dali okna?Pokud ano,jak dlouho?Instalovali jste…
dusli
Před 3 lety
13
Dům z ytongu a plíseň
Ahoj, chtěla bych se zeptat kdo máte postavený dům z ytongu jestli také nebojujete s plísní? Bydlím…
zubr487
Před 3 lety
4
Materiál na bytové jádro
Zdravím Všechny :slight_smile: Chci se zeptat, je možné stavět bytové jádro z skořepinových tvárni…
michalhk
Před 3 lety
1
Vysoušení Anhydrit elektrokotel - spotřeba elektřiny
Zdravím, aktuálně od cca úterý 15.11. probíha vysoušení podlah (zalito 8.11.), bohužel stále čekáme…
michal_rybar
Před 3 lety
10
Šedý vinyl nebo PVC, nedřevěný dekor podlahy
Dobrý den, má prosím někdo na podlaze NEDŘEVĚNÝ dekor (vinyl či PVC)? Jde většinou o dekor kamene (…
catle
Před 3 lety
5
Okna mezera mezi rámem okna a fasádou
Zdravím, potřeboval bych poradit. Před xlety proběhlo v obytném domě zateplení fasády s výměnou oke…
exter999
Před 3 lety
10
Vlhké fleky na stropě
Ahojte, chtěl bych požádat o radu, jestli jde takhle z fotek poznat, v čem by mohl být problém... m…
zubr487
Před 3 lety
14
1
2
…
108
109
110
111
112
…