O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Trouba na pečení - Vaše oblíbené funkce?
Chci pořídit novou troubu a nevím, co všechno chtít. Pyrolízu, mikrovlny, páru, 4D vzduch, přednast…
candat
Před 3 lety
3
Okno pod úrovní pracovní desky v kuchyni
Ahoj, chci se zeptat, jestli by mel nekdo fotky kuchyní, kde je okno pod urovni pracovni desky. Tak…
katerinamarsounova
Před 3 lety
3
Kde sehnat peřinu pro malé dítě?
Dobrý den, hledám, kde koupit peřinu pro malé dítě, tedy ne délka dva metry, ale klasická postýlkov…
tomcat85
Před 3 lety
13
Krbová kamna s výměníkem netopí do radiátorů
Prosím o radu všechny ty, kteří se v této věci vyznají. Nechali jsme postavit fasádní komín a napoj…
anynkaaa
Před 3 lety
10
Topení v nosvostavbě 80m2
Zdravím, měl bych jeden takový dotaz, tento rok jsme dostavěli naši novostavbu, máme malý bungalov …
honzap13
Před 3 lety
16
Tepelný odpor zateplení šikmé střechy
Ahoj, Dokáže někdo vypočítat, jaký tepelný odpor bude dosahovat skladba zateplení šikmé střechy. 1…
vladimir_sacha
Před 2 lety
22
Servis kotle Cosmotherm E
Chtěl se po létě nastartovat elektrokotel, bohužel nenaběhl, po restatartu se mi to povedlo, jen se…
petrsv1000
Před 3 lety
1
Hloubka stavebního pouzdra
Dobrý den, máme příčky z cihel heluz 140 mm Potřebuji stavební pouzdro po průchod dveří 1000*1970. …
jenda3
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Omítky, sádrokartony, izolace a podlahy v zimě.
Poradíte mi prosím jakým způsobem řešíte přes zimu strojní omítky a s tím spojené dodržení teplot? …
jarin1
Před 3 lety
5
Víkendové zázemí - zeleň soukromá
Dobrý den, prosím o radu...Pozemek v katastru Zahrada, ale v územním plánu Zeleň soukromá, změna v …
milanq
Před 3 lety
26
Výběr oken
Dobrý den, vybíráme okna do novostavby.Můžete prosím poradit od jaké firmy máte a jak jste spokojen…
panlorenc
Před 2 lety
15
Anhydrit na schodiste - kotvení zabradlí a další
Zdravím všechny a prosím, ty co vědí, jak se řeší kotvení zabradlí u schodiště do podlahy. Budeme…
zinzin
Před 3 lety
7
Electrolux nebo Siemens trouba s pyrolýzou?
Ahoj, jaké máte prosím zkušenosti s těmito značkami, je nějaká značka lepší? Nebo v dnešní době v c…
betelges
Před 3 lety
1
Strom+plot
Ještě před koupí pozemku,můj budoucí soused vysadil cca 4 smrčky aby mu nebylo vidět do vchodu chat…
rumcajk
Před 3 lety
12
Cena elektriny 2022/2023
Zdravim, Prisiel aj Vam mail od dodavatela elektriny (u nas YELLO), ze nakolko od 1.1.2023 budu pla…
cbr600rr
Před 3 lety
6
Ručně/Manuálně vrtaná studna 5-10m - jak dlouho to potrvá s tímto nářadím...?
Ručně/Manuálně vrtaná studna 5-10m - jak dlouho to potrvá s tímto nářadím...? Jak dlouho může zhru…
geodett
Před 3 lety
5
Vnitřní plastové parapety - povrchová úprava PVC nebo CPL laminát?
Řeším vnitřní parapety. Budeme je mít bílé, plastové (to už je rozhodnuto). Jen si nejsem jist povr…
robertpok
Před 3 lety
1
Dřez na kraji kuchyně
Je tu někdo, kdo má dřez bez odkapu na kraji kuchyně (na volném konci, ne u zdi)? Vychází mi to tak…
rs01
Před 3 lety
13
PODLAHOVÉ TOPENÍ ČÍM HO NAPUSTIT?
Ahoj, Potřebuju poradit, čím napustit podlahové topení. Nebo čím jste ho napouštěli vy? Obyčejnou …
pyramis
Před 3 lety
6
Spojovací element zásuvek
Dobrý den, chci se zeptat, nepoznáte někdo, jaký výrobce vyrábí tento spojovací element ke spojení …
dominika_frommelova
Před 3 lety
2
Kronospan kompaktni deska 0190 SL slate
Prosim, mate nekdo kompaktni desku Kronospan slim line 0190 SL black (dekor bridlice). Prikladam fo…
tera12
Před 3 lety
1
CN na zděnou stavbu RD na klíč
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit, kdo aktuálně řeší výběr firmy na stavbu zděného domu na klíč, z…
ivo_eskymo
Před 3 lety
10
Podlahové topení posouzení trubek...
Ahoj, Mám podlahovku. Chci se jen zeptat jak kvalitní jsou tyto trubky viz foto... Neřešil jsem to…
jarin1
Před 3 lety
3
Laik chce byt zednikem!
Zdravim. Muz o tom nechce ani slyset, takze po rady musim sem (on ani nemuze vedet, co chci udelat …
raziel628
Před 3 lety
8
Tepelné čerpadlo Nibe
Dobrý den, najde se někdo kdo má tepelné čerpadlo voda-vzduch Nibe už 3 roky a víc? Uvažujeme jestl…
krimat13
Před 3 lety
2
Posuvné dveře s kováním - obložky ano či ne?
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat: Nemáte někdo foto posuvných dveří na stěnu s přiznaným kov…
radim2015
Před 3 lety
5
Koupě staršího domu 2022-2023, strategie koupě, kolik si říct o slevu
Zdravím, měl bych takový dotaz pro Vás, kteří přemýšlíte nad koupí staršího domu v dnešní turbulent…
hu1
Před 3 lety
6
Napojení hydroizolačního pásu na rám dveří
Zdravím, chtěl bych se zeptat na zkušenosti. Podařilo se mi vytáhnout asfaltový hydroizolační pás n…
kofejn
Před 3 lety
4
Nastavení střešních oken
Zdravím stavebníci, mám takový dotaz ohledně nastavení střešních oken Kubeso (16 let staré dvojskla…
vladimir_sacha
Před 3 lety
1
Kamerový systém na dům
Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně kamer. Budou 2, vzdálenost od bodu záběru cca 10m. Cena komp…
sikovnytata
Před 3 lety
2
1
2
…
109
110
111
112
113
…