O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zateplení podlahy půdy - soused chce podílově přispět od všech
Dobrý den, prosím o radu. Bydlíme v domě se třemi bytovými jednotkami (nejsme SVJ). Nad námi je sou…
edison101
Před 3 lety
22
Patrový dům s plochou střechou + garáž
Ahoj, podělíte se s vašimi patrovými domy s plochou střechou (+garáží)? Sbíráme inspiraci. Děku…
rumcajk
Před 3 lety
13
Tepelko země voda
Prosím.někoho kdo má tepelné čerpadlo.Ohřívá mi vodu do podlahy jen na 18 stupňů.nemá někdo podobno…
zubr487
Před 3 lety
7
Kondenzační kotel topí pouze na 40 stupňů ani míň ani víc
Dobrý den, prosím Vás vlastním kondenzační kotel Junkers cerapur acu zwsb 28/22-3 E 23. Z nějakého…
saurion
Před 3 lety
3
Únosnost trubky podlahového topení
Zdravím, dostali jsme se do mírného problému - zrušili nám betonáž podlah. Nový termín nejdřív za …
jarin1
Před 3 lety
6
Biokoridor
Dobry vecer, zajímalo by mě, jestli někdo ma skušenost kde obec navrhuje změnu v UP pozemkú na biok…
milanq
Před 3 lety
2
Problém s topením vyřešen
Děkuju všem, kteří mi různě radili ohledně naší otopné soustavy v domě. Pokud někdo ví, nepodařilo…
dusli
Před 3 lety
13
Systém vytápění RD - plynový kotel, krbová vložka s výměníkem, solární kolektory
Dobrý den, řeším vytápění RD kde je jako primární zdroj uvažován plynový kondenzační kotel doplněný…
satinst
Před 2 lety
10
sponzor fóra
Vybudování přípojek v zimě
Ráda bych se zeptala, zda jste někdo vybudoval kanalizační a vodovodní přípojku v zimě - když mrzlo…
blooddrunk
Před 3 lety
4
3D plánovač
Ahoj, prosím o radu, zda někdo nepoužívá nějaký volně dostupný 3D plánovač, se kterým je spokojený …
pepa89
Před 3 lety
3
Fotoobraz
Máte prosím někdo zkušenosti s hliníkovými fotoobrazy? Doporučite prosím firmu?
duck09
Před 3 lety
1
Izolace pod a nad parozábranou
Ve stavěném bungalovu máme na půdě 40cm izolace, pod tím parozábrana a pak instalační mezera pro re…
franti_p
Před 3 lety
10
Chlazení novostavby
Dobrý den, na jaře začneme stavět RD s plochou střechou, 2 NP. Aktuálně se snažím získat co nejvíc…
bayt
Před 3 lety
12
Místo pro WC
Plánujeme novou koupelnu se záchodem, takže si jdu pro radu a vaše zkušenosti. Kolik místa je potře…
jozkakomosny
Před 2 lety
10
Zateplený sokl a sníh v zimě
Zdravím, zateplili jsme na zimu pouze sokl XPS polystyrenem. Jenže tím, že je tam teď úskok od zdiv…
davex
Před 3 lety
4
Umyvadlová skříňka - materiál
Zdravím, prosím o radu. Do nové koupelny hledám umyvadlovou skříňku a chci se zeptat, zda "stačí" …
puhelin
Před 3 lety
4
Program volně ke stažení na návrh interiéru
V jakém programu který je volně ke stažení si navrhujete moderní interiéry aby se s ním dobře a jed…
dana_racko
Před 3 lety
5
Akustika stopu v bungalovu?
Stavíme na klíč a brzy by se měl zakrývat strop. Strop počítáme z klasického SDK, nad kterým je 20…
jarin1
Před 3 lety
4
Atypická zárubeň
Hezký den, nějaký nápad jak udělat zárubně na stavební otvor viz. foto? Děkuji
kekita
Před 3 lety
3
Zateplení stropu sklepa zespoda, nehořlavé
Zdravím, chci zateplit na jednom baráku strop sklepa. Ve sklepě se nachází plynová kotelna, proto …
m_i_r_e_k
Před 3 lety
1
Hypotéka + další na stavbu domu
S rodinou bydlíme v domě, na který máme hypotéku. Dům jsme kupovali na přechodnou dobu, než si post…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
4
Ekvitermní regulace Bosch Easy control
Dobrý den, pořídil jsem si k plynovému kotli v kombinaci s podlahovým vytápěním termostat Bosch Eas…
saurion
Před 3 lety
1
Retenční nádrž 7-10m3 do těžké jílovité půdy.
Máme těžkou jílovitou půdu, většina klasických jednoplášťvých nádrží tak není vhodná kvůli velkému …
maty56
Před 2 lety
25
Žaluzie, záclony i závěsy? A není to málo, Antone Pavloviči? :)
Stavíme a budeme mít venkovní žaluzie. Rád bych ale byt zútulnil. Dává smysl pořídit záclony i závě…
jamesie
Před 3 lety
13
Odvzdušnění jedné větve podlahového topení
Prosím o radu - na přiložené fotce mám rozdělovač podlahovky v patře a u jedné větve (nejvíc vlevo)…
zubr487
Před 3 lety
5
Platnost stavebního povolení
Ahoj, jak dlouho platí stavební povolení na rodinný dům? A co je nutné znovu udělat pokud propadne?…
kopca89
Před 3 lety
9
Podlahovka - po sté a stále poprvé
Zdravím všechny a předem se omlouvám za veeeelmi dlouhé psaní. Zkusím jej zkrátit :slight_smile:. M…
zubr487
Před 3 lety
1
2
51
Jakou kročejovou izolaci
Dobrý den, předělávám podkroví u starého domu a potřebuji udělat podlahu. Podkroví bude obyvatelné.…
jirkafo
Před 3 lety
4
Kuchyň a její pracovní deska
Dobrý den , chci se zeptat zda si někdo z Vás montoval a frézoval pracovní desku na kuchyň . Chtěl…
jarin1
Před 2 lety
31
Jak připravit zahradu na uskladnění cihel
Ahoj, Připravit nějakým způsobem podklad zahrady pro uskladnění originálně zabalených cihel? Nebo …
rumcajk
Před 3 lety
7
1
2
…
106
107
108
109
110
…