O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dřez a indukce v kuchyňském ostrůvku
Dobrý den, Chtěli bychom do kuchyňského ostrůvku umístit dřez i indukční desku. Ostrůvek bude mí…
baru88
Před 3 lety
1
Porotherm Dryfix vs "normální" - rozdíl
Zdravím! Máme příležitost koupit za příznivou cenu tvárnice Porotherm, které potřebujeme na stavbu…
wienerberger_cz
Před 3 lety
13
Střešní okna 78x160 cm
Hezký den, máte někdo v podkroví větší střešní okna, konkrétně cca 78x160 cm? Můžu poprosit fotky p…
kateee1111
Před 3 lety
2
Kácení stromů
Dobrý den , Jak dlouho jste čekali na schválení žádosti o kácení stromů? V létě jsme koupily pozem…
lena74
Před 3 lety
12
Ikea kuchyň Polsko
Dobrý den,Ahoj, jsme ve fázi ze 27 pojedeme na Černý most pro kuchyň cca 157tis myslím je to 9bm:sl…
marcelana11
Před 2 lety
1
2
33
Cena sedlové střechy
Dobrý den, máme nacenění střechy na 720. 000,- vč. DPH. Jedná se o jednoduchou sedlovou střechu, P…
jandri
Před 3 lety
1
Geodet špatně vytyčil základy rodinného domu
Zdravím, Jak už titulek napovídá, geodet nám omylem vytyčil základovou desku podle neaktuálních pod…
andorax
Před 3 lety
21
Šířka chodníčku okolo domu?
Budeme mít kačírek cca 30cm. No a přemýšlím, jestli dát jednu řadu 40 cm nebo 2 řady - 80 cm. Jak t…
jenye
Před 3 lety
4
sponzor fóra
Vinyl click. Co jste vybrali a jak jste spokojeni?
Zajímalo by mě, jakého máte výrobce, jakou produktovou řadu, jestli jste použili podložku no a nako…
robertpok
Před 2 lety
3
Praskliny nad okny
Dobrý den, Cca 4 roky bydlíme v dvougeneračním starém domě, kde jsme si všimli prasklin na venkovn…
petrkunc132
Před 3 lety
12
Kamna na pelety
Máte prosím někdo na přitápění peletová kamna? Jak se vám osvědčily?
majanax
Před 3 lety
6
Blednutí barev u obrazů, fotografií, přírodnin aj.
Zdravím, mám velmi rád přírodu a již velmi dlouhou dobu sbírám různé věci z přírody (větvičky s me…
jenda_jendoslav
Před 3 lety
1
Srovnání cihelného zdiva
Dobrý den, Dostal jsem se do takového malého sporu. Zde jsou 2 druhy cihel. Viz fotky... Já mám P…
mp77
Před 3 lety
30
Síť - "cik cak" guma nebo provázek na výkresy na zeď - prosím o inspiraci
Nemáte někdo v dětském pokoji na zdi takovou gumu nebo provázek, natažený na zdi "cik cak"? Nemyslí…
janazzz
Před 3 lety
1
Spáry u velkoformátové dlažby
Mám dotaz k položení velkoformátové dlažby (60x60). Obkladač mi řekl, že pokud je podlahové topení,…
xkarlos
Před 3 lety
16
Dlažba ferobet kombi max capua
Dobry den, nema nekdo prodim dlazbu ferobet capua.. poprosil bych realne fotky.. resime zda nebude …
gwens
Před 3 lety
1
Co vše může požadovat stavební úřad
Dobrý den, prosím o radu. Chceme zřídit kanalizační přípojku u již stojícího domu, který má ohlášen…
elialen
Před 3 lety
9
Uskladnění materiálu na pozemku
Ahoj, chci se zeptat, zda jste někdo nakoupil cihly a ztracenko dopředu a jak jste řešili uskladněn…
mxm1919
Před 3 lety
1
2
35
Jak ochránit střešní konstrukci
Dobrý den, koncem října nám na RD budou montovat dřevěnou střešní konstrukci. Konstrukce bude impr…
edison101
Před 3 lety
4
Oprava stitu
Dobry den tento tyden jsem na strese menil krov a mam dotaz jestli muzu stit opravit trarnicemi od …
vladimir_sacha
Před 3 lety
4
Jak najít projektanta a architekta? - Vyškov
Pěkný den :slight_smile: Každou chvíli nabydeme pozemek a myslím, že je již vhodný čas na to, abych…
vimarti
Před 3 lety
6
Servodrive + vestavny sorter
Zdravim, chtela bych se zeptat, jestli nekto nema zkusenosti se servodrive nebo podobnym mechanizmo…
radim2015
Před 3 lety
11
Skryty zlab + Tondach
Dobry den, stavime RD a resime okap. Nemate nekdo prosim skryty zlab, nejlepe od Ruukki system Simb…
pepco2
Před 2 lety
4
Pachový ohradník apod.
Dobrý den všem, Poradíte nějaký osvědčený přípravek proti lesní zvěři? Mám vysazené ovocné stromky…
dajvr
Před 3 lety
1
TČ IVT Air X 5 vs IVT Air x 5 S
Zdravím, nemá tu někdo zkušenost s tepelným čerpadlem IVT Air x 5, prodejce mi nabizi i tichou vari…
krolok
Před 3 lety
4
1+kk zmena dispozície
Ahojte, uvažujem nad kúpou bytu, ktorý by mal slúžiť predovšetkým mne ako jednotlivcovi. Máte nie…
maty56
Před 3 lety
15
Dimenze potrubí
Dobrý večer. Stavíme menší rekreační domek . Rozhodli jsme se pro realizaci podlahového topení své…
marian1978
Před 3 lety
7
Termopanely a jine moznosti zatepleni
Dobry den, Chtela bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s jinou formou zatepleni nez polystyr…
dusli
Před 3 lety
12
Porotherm 30 T Profi + EPS 10cm
Dobrý den, realizujeme přístavbu RD a chtěli bychom co nejnižší tepelné ztráty. Stávající stavba je…
zubr487
Před 3 lety
19
Tepelné čerpadlo s ohřevem TUV v 250 l zásobníku - rozšíření o kamna s výměníkem?
Dobrý den, rodinný domek 115 m2 s podlahovým topením je vybavený tepelným čerpadlem s ohřevem TUV …
wpavel
Před 3 lety
2
1
2
…
114
115
116
117
118
…