O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kolik jste zaplatili za práci při pokládce střechy?
Ahojky, chtela bych se Vas zeptat na zkusenosti a hlavne cenu za praci pokryvacu, klempiru,... Dos…
ratatooy
Před 11 lety
29
Sprchový kout. Jaký materiál použít?
Ahoj, poradte z ceho udelat sprchový kout - 3 stěny a podlaha 1. obklad - nevýhoda, plíseň ve …
willy26
Před 14 lety
2
Dali byste takto tmavou podlahovinu do dětských pokojů?
Prosím o radu. Mám vybranou tento vinyl do patra. Jelikož budeme mít v patře všude světlý nábytek (…
vikytytko
Před 10 lety
13
Zabezpečení stavby. Jak ji zajišťujete vy?
Po nedělní reportáži o čím dál častějším vykrádání staveb se chci zeptat jak máte toto zajištěno? P…
peff
Před 14 lety
5
Co musím hradit jako nájemník bytu?
Poraďte, prosí, bydlím v bytě, který mám v nájmu. Majitel pomě chce abych natíral okna a hradit rev…
pacandik
Před 14 lety
9
Terasa. Přikláníte se k dřevu nebo WPC?
Řešíme nyní terasu u našeho domečku. Máte někdo zkušenosti z materiálem WPC (směs dřeva a polymerů)…
neyaa_cr
Před 4 lety
1
2
...
3
71
Staví někdo Laguna 24 od Promiprojektu?
Krásný den přeji :-) s přítelem jsme minulý rok na podzim koupili pozemek ke stavbě domečku. Zatím …
nelykiki
Před 6 lety
19
Jak velké máte zádveří?
Jak velké máte zádveří? Celkově (bez skříní, botníku..) a poté volné plochy? Vyhovuje vám to tak?
mattyna
Před 14 lety
17
sponzor fóra
Flexibuild. Máte zkušenost s tímto materiálem?
Ahoj, nemáte někdo náhodou zkušenosti s tímto novým stavebním materiálem? http://www.flexibuild.cz…
angie.shy
Před 14 lety
4
Obklad z kamene. Máte zkušenost?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s kamenným obkladem. Chtěli by jsme si …
duckie
Před 14 lety
13
Která banka dnes dá 100 % hypotéky na starší domek?
Zdravím všechny návštěvníky těchto stránek a mám jednu otázku - poskytuje - li ještě v této době ně…
lisicka
Před 14 lety
6
Doporučili byste takový typ střechy?
Máte někdno domeček s takovou střechou nebo ji podobnou, kde je plně obydleno i druhé patro?? Rádi …
parisienne
Před 14 lety
9
Kuchyně na míru. Doporučte
Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o jakákoli doporučení na firmu zabývající se kuchyněmi na míru. Dě…
vafle
Před 14 lety
8
Pronajímat na vlastní pěst nebo přes realitku?
Dobrý den, rád bych pronajímal byt. Všechno mám už nachystané. Do několika portálu jsem dal inzerát…
hhranolka
Před 14 lety
4
Jde vyrobit doma roleta na okno?
Ahoj. Ráda bych si dala na okna klasickou roletu, ale nelíbí se mi žádná nikde vzhledově. Proto mě …
andula30
Před 14 lety
5
Vytápění TČ, rekuperácia vzduchu. Ročná spotreba?
Chceli by sme si dať TČ (podlahove vytápění), rekuperacia vzduchu. Jedna sa o pasivný, nízkoenerget…
spaagetka
Před 14 lety
21
Zhodnoťte náš projekt prosím
Prosím napište připomínky k našemu projektu. Ještě stále nemáme finální verzi, tak třeba budete mít…
klara.t
Před 14 lety
17
Koupě bytu. S jakými daněmi a poplatky počítat?
Ahoj, ráda bych se zeptala těch, co už s tím mají nějaké zkušenosti, s jakými všemi poplatky má…
fangi
Před 14 lety
7
Obývací stěna Paco 2. Máte zkušenost?
Chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s obývací stěnou Paco 2? Plánuju ji pořídit do …
yvetta87
Před 14 lety
6
Jaká světla, lustry byste doporučili?
Vybavujeme nový dům,jaké pořídit světla?Co doporučíte,kde jste nakupovali vy? Díky ;-)
willy26
Před 14 lety
3
"Renovace" balkónu. Máte nápady, tipy?
Ahoj holky, máme zrekonstruovaný byt 3+1, došlo už tak nějak na všechny místnosti a poslední, co z…
mundici
Před 13 lety
7
Praskají nám příčky v novostavbě. Máte zkušenost?
Má někdo podobnou zkušenost? Na podzim jsme koupili byt v novostavně,jsme nahoře pod střechou. Běhe…
flakac
Před 9 lety
20
ICF block. Máte skúsenosť?
Má niekto skúsenosti, alebo nejaké info ohľadom výstavby z tohto materiálu? Aký máte na tento mate…
jankafesi
Před 14 lety
3
Dekorace do chodby a na schodiště. Poraďte
Ahojky, potřebovala bych poradit s vhodnou dekorací do bytu, a to konkrétně do chodby a na schodiš…
denisahajdukova
Před 1 rokem
10
Co místo dveří do komůrky pod schody?
Prosím, dejte mi tip, čím bych mohla zakrýt vstup do malé komůrky pod betonovými schody, když tam n…
siskin
Před 14 lety
18
Vestavné spotřebiče přes internet. Kupovali jste?
Ahoj, chci se zeptat, jestli jste kupovali spotřebiče přes internet? A jakou značku doporučíte. Kt…
janicka006
Před 14 lety
15
Omezení typu novostavby úřadem. Jak jste na tom vy?
Zdravím. Plánujeme stavět rodinný domek a úřady nám diktují, jak by měl vypadat. Takže náš přízemní…
saddova
Před 14 lety
18
Zničenie plesne. Máte skúsenosť s múdrou hubou?
Potrebovala by som niečo vedieť o múdrej hube,čo ničí plesne na stenách.ako to funguje,kde ju zožen…
ttmarian
Před 14 lety
6
Rekonstrukční záměr. Je na netu vzor?
Žádáme ze stavebního spoření o úvěr, ale musíme si vyhotovit Rekonstrukční záměr - tedy náklady na …
kalipso
Před 14 lety
2
Přívod plynu prý nesmí být za vestavěnou troubou
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda nekdo resil pri rekonstrukci kuchyne privod plynu, ktery by b…
selu
Před 14 lety
10
1
2
…
1187
1188
1189
1190
1191
…