O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Odečet úroků v ročním zúčtování daně
ahoj, dobrý den měla bych takový dotaz - domeček ve kterém nyní bydlíme (již máme trvalý pobyt) je …
asen
Před 11 lety
1
2
54
Test myček časopisu D-test z března 2010
Moc prosím, nenajde se zde dobrá duše, která by mi přeposlala na mail test myček z března loňského …
kirik
Před 14 lety
18
Máte někdo zkušenosti s termoizolačním nátěrem?
Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenost s termoizolačním nátěrem? Manžel o něm začíná uvažovat, ale…
blacksr
Před 14 lety
3
Jakou dát barvu žaluzií? Okna jsou jiná zvenku a zevnitř
Ahoj, v nejbližších dnech chceme objednávat žaluzie (klasické vnitřní), jen nevím, jaký vybrat odst…
katkahla
Před 9 lety
10
Jak uložit obrázek z plánovače Ikea?
Ahoj :) Jsem hrozný antitechnik a proto vás prosím o pomoc. V plánovači IKEA jsem si sestavila kuch…
veronika.deskova
Před 14 lety
6
Jsem tady nová - zuhur
Ahoj konečně jsem se přes "bereme se" a "modreho konika" dostala až sem k vám - na modrou střechu. …
niccky.z
Před 14 lety
4
Pokládka lina na parkety. Máte zkušenost?
Zdravím všechny a prosím o rady!!!! :-) Koupili jsme byt, kde jsou ve všech místostech staré, neu…
1karel1
Před 9 lety
26
Stavba RD v ochranném pásmu lesa. Jak to řešit?
Prosím, máme parcelu, kde na stavebním řekli, že můžem stavět, když splníme všechny jejich požadavk…
breberka
Před 14 lety
2
sponzor fóra
Jsem tady nová - bedulka11
ahoj, uvažujeme o stavbě rd od RD Rýmařov NOVA 77, tak jsem chtěla zjistit, jaké zkušenosti máte VY…
bedulka11
Před 14 lety
3
Autobazary. Máte skúsenosť?
Ahojte, ideme kupovat autiko a chcem sa spytat na vase skusenosti s autobazarmi. Ja som na ziadny n…
cuttysark
Před 14 lety
7
Tenkostěnná malta. Co použít místo nanášecího válečku?
Ahoj, chystáme se stavět z broušených cihel Heluz na tenkostěnnou maltu. Chci se zeptat, co použ…
zdenkaj
Před 14 lety
2
Jaká je cena m2 u kamenné pracovní kuchyňské desky?
děkuju všem předem za odpovědi, co jsem našla na internetu, tak se to velice různí a pokud by měl n…
mazoretka24
Před 11 lety
5
Máte skúsenosť s nábytkom na mieru? Výjde drahšie?
ahojte.Máme domček,3+1,je dost maličký,bez zárady iba s dvorčekom na grilovanie,posedenie. Detská …
jiri78
Před 13 lety
10
Kde máte v kuchyni utěrky?
Jedna zdejší diskuze mě inspirovala k této otázce. Přemýšlela jsem, kde budu dávat ve své nové kuch…
leg
Před 12 lety
20
Navrhovaná cena / skutečná cena. Lišily se u vás?
Chtěla bych se zeptat těch, kteří staví rodinný dům svépomocí. Od projektanta máme v úvodní zprávě …
petrsv1000
Před 12 lety
27
Manžel koupil podlahu, chci ji vrátit. Co byste dělali?
Než jsem se vzpamatovala ze šoku,který mi přidělal můj manžel, tak to chvíli trvalo... Jeden den …
kirik
Před 14 lety
26
Reznutí nerezových spotřebičů. Co pomůže?
Ahojky, mám problém , že po dvou letech mi začali reznout nerezové spotřebiče, ne všechny, ale pane…
xkacatkox
Před 14 lety
12
Firma PaP Bohemia. Máte zkušenosti?
Prosím, napište mi jakékoliv zkušennosti s firmou PaP Bohemia. Chceme objednat tašky na střechy u 2…
wahu
Před 14 lety
3
Laminátová podlaha pod linku s myčkou a pračkou?
Řešíme jeden problém. Chceme si dát do kuchyňo obýváku laminátovou podlahu. Ovšem spousta lidí nás …
kirik
Před 7 lety
18
Lze na netu najít, zda je na pozemek přivedena elektř.?
Lze na netu najít jestli je na pozemek přivedena elektřina? Nebo kde to zjistím? Známí koupili poze…
jirinapezl
Před 13 lety
17
Jak se vám líbí tato podlaha?
Prosím,můžete mi poradit,jestli byste si tuto podlahu pořídíli,či nikoliv a jak se Vám líbí nebo ne…
barter
Před 9 lety
30
Poraďte sedačku na každodenní spaní
Scháním rozkladací sedačku na každodení spaní dvou dospělích osob,hodne kvalitní pokud někdo řešíte…
jvp
Před 14 lety
8
Poraďte sedačku na každodenní spaní
Ráda bych se Vás zeptala jestli někdo řešíte každodení spaní na rozkladací sedačce? Scháním rozklad…
dracula
Před 13 lety
11
Jak změnit nový sokl u kuchyně?
Byla jsem nadšená z kuchyně, ale teď mi namontovali nový sokl a jsem úplně zklamaná, chtěla jsem im…
termitak
Před 14 lety
17
V jaké výšce máte pověšené umyvadlo?
nenapadá mě, co dál říct, stačí mi jen čísla.
willy26
Před 14 lety
4
Banka mě bez mého vědomí dala do registru žádostí o hyp.
Ahoj, máte někdo zkušenost? Stala se mi docela nepříjemná věc. Zakládala jsem účet u ČS, ptala jse…
ivetalo
Před 14 lety
5
Jak odstranit čtvereček od samolepky na nových oknech?
Prosím o radu, nevím si už rady - po sundání samolepky na nových oknech zůstal čtvereček, není už n…
tea80
Před 14 lety
5
E-shop abecedaobkladu. Máte zkušenost?
Máte někdo zkušenosti s nákupem obkladů na eshopu abecedaobkladu.cz? Nabízejí 26% slevu na obklady …
jirka91
Před 9 lety
17
Čím vyčistit dřevěné dveře?
Ahoj, mám dotaz, čím čistíte dveře? Používám horkou vodu a jar a vůbec to nepomáhá, stále jsou vydi…
jerry53
Před 13 lety
3
Byt nelze přepsat na mě kvůli hypotéce. Co teď?
Ahoj holky, s přítelem máme menší problém, chtěli jsme rekonstruovat byt po rodičích, ale rodiče ho…
moudivlacek
Před 14 lety
12
1
2
…
1190
1191
1192
1193
1194
…