O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Odhad pro daň z nemovitosti. Co všechno máme dodat?
ahoj, prodáváme byt a zajímalo by mne, zda není problém v tom, že člověk který nám bude dělat odhad…
rl
Před 15 lety
2
Od jakého výrobce máte vodovodní baterie?
Mám vybranej určitej typ baterií jaké chci,jen si nemůžu vybrat.Pokud je za super cenu,byla mi vyml…
ekyticka
Před 9 lety
1
2
32
Kolik vás stál projekt rodinného domu?
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat kolik vás stal projekt RD? Děkuji
petr820
Před 12 lety
11
Malá a tmavá kuchyň. Jakou zvolit barvu zdí a linky?
ahoj, potřebovala bych poradit. Kupujeme byt a jeho kuchyň má cca 6m2. Kuchyň má balkonové dvoudveř…
xajaneckova
Před 12 lety
6
Pěstování mučenky / passiflora violacea
zdravím a prosím o rady a zkušenosti s pěstování mučenky koupila jsem si už hodně narostlou rostli…
kendy5
Před 14 lety
3
WC v koupelně. Kam s ním?
ahoj, rozhodli jsme se, že budeme mít záchod v koupelně, takže v tomto tématu nechci řešit, jestli …
sincerity
Před 15 lety
15
Kde seženu tohle prima odpočívadlo na zahradu?
zdravím, asi nejsem sama komu se líbí tento luxusní nábytek. Někde jsem ho už viděla,jen si nevzpo…
janocka
Před 15 lety
2
Přepis pozemku. Jak mám postupovat?
Všechny zdravím, chtěla bych poradit ohledně přepisu pozemku na mou osobu. Babička mi daruje pozeme…
aneri53
Před 12 lety
14
sponzor fóra
Jakou barvu sedačky zvolit k šedohnědému nábytku?
Dobrý den, prosím poradíte jakou barvu sedačky zvolit k nábytku Hemnes - barva šedo-hnědá. http://w…
chala
Před 15 lety
4
Tloušťka linolea 2,2 mm. Máte zkušenost?
Dobrý den, chceme dát do celého domku lino. U nás se nám nic nelíbi až sem ted v polsku narazil na …
midar11
Před 12 lety
9
Jakou barvu lacobelu do kuchyně radíte?
mám bílou kuchyň, vysoký lesk a desku v dekoru ořech, přemýšlím o bílém nebo mléčném lacobelu, jako…
stylishrooms
Před 12 lety
1
2
42
Kto má škridlu Bramac a kto Tondach?
Napíšte prosím svoje skúsenosti, koľko rokov ju máte a ako vyzerá, ako ste spokojní. My sme objedna…
kirik
Před 14 lety
5
Rozlišovač klíčů. Kde je prodávají?
Prosím ty, kdo mají dobrou paměť - jednou jsem tu zahlídla u někoho v albu takový pěkný rozlišovače…
bibiko
Před 15 lety
2
Kámen nebo kusy betonů do betonových základů?
Dobrý den, chystáme se postavit si náš domeček, a dle veřejného průzkumu;o) našich přátel a sousedů…
tymovka
Před 15 lety
4
Židle celodřevěné bez sedáku. Kde je můžu koupit?
Moc prosím, nevíte někdo kde by se dali sehnat židle, které má v katalogu Jitona v serii Country In…
barcaa
Před 15 lety
3
Má někdo zkušenost s klimatizací v bytě?
hledám co nejvíc informací o klimatizaci jak se orientovat při nákupu klimatizace která je lepší m…
elan12
Před 4 lety
8
Ako malovať na stenu bez predlohy?
chcem sa spýtať ako sa dá maľovať na stenu bez predlohy, myslím tak že by som maľovala podľa obrázk…
benjik
Před 15 lety
6
Jak udělat sloupy jako podpěru balkónu?
Zdravím, mám dotaz jak se dají udělat sloupy 2,8 m vysoké kulatého tvaru o průměru 25-30cm jako pod…
rebeka1
Před 15 lety
2
Pozemek nudle ve svahu. Podsklepit nebo rovnat?
ahoj, máme možnost koupit pozemek vedený v zahrádkářské kolonii, asi 3km za městem, je to zahrada, …
marketajjj
Před 15 lety
11
Má někdo zkušenost s patinováním nábytku?
Mám starý nábytek po babi a chtěla bych jej napatinovat do stylu Provence, jestli máte nějaké zkuše…
krounicka
Před 15 lety
6
Dílna versus zádveří. Prosím o vaše názory
Můžu poprosit o názory na výše zmíněné téma? Finančně máme hodně napjatý rozpočet a nemůžeme mít ob…
marttule
Před 15 lety
8
Úložné prostory, technické místnosti v typových domech
Nezdá se vám, že v typových domech nějak projektanti zapomínají na to, že třeba budeme chtít někam …
zdenkaj
Před 15 lety
3
Jaký typový rodinný dům máte?
Zajímalo by mě, které typové domky jsou nejoblíbenější. Napište, jaký typ máte. Např. RD Astra, RD …
bukovjanova25
Před 15 lety
13
Polička na mýdla do sprchového koutu bez vrtání
Nevíte někdo, kde lze sehnat poličku na mýdlo a šampony do sprchového koutu, když se do něj nesmí …
limete
Před 15 lety
8
Exekuce na pozemek. Máme počkat s přepsáním po ukončení
Měl bych dotaz na všechny znalce v oboru : Mám zájem koupit pozemek ale byl jsem RK upozorněn že je…
baru7
Před 15 lety
5
Hypotéka pro cizince. Máte zkušenost?
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenost s vyrizovanim hypoteky pro cizince. Manzel j…
niccky.z
Před 15 lety
11
Věšák do koupelny (medvídci). Kde bych ho sehnala?
Scháním designový věšák do koupelny. Jednou jsem viděla ve tvaru 4 medvídků držících se za ruce a u…
nikka.vo
Před 15 lety
2
Zníženie stropu zo sadrokartónu. Viete poradiť?
Vedel by mi niekto prosím Vás poradiť nejaké inšpirácie na zníženie stropu zo sadrokartónu???? Už s…
lenulik14
Před 15 lety
5
Liší cena typov. domu od té, za kterou opravdu postavím?
U všech typových domů vidím orientační cenu, za kterou se dá ten dům postavit na klíč. Jak hodně se…
kristi
Před 15 lety
7
Ztracené bednění na základní desku
Ahoj, tak konečně jsme dostali projekt a pomalu začínáme bádat nad základama, které chceme začít po…
ryja
Před 15 lety
5
1
2
…
1203
1204
1205
1206
1207
…