O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Modrástrecha.cz má svoj fotoblog
Poslednú dobu sa stránka začala aktívnejšie vyvíjať. Myslím, že v kľude môžem povedať: rekonštruuje…
cuttysark
Před 15 lety
2
Vchodové dvere..má niekto?takéto..
ahojte prosím má niekto takéto dvere? ste s nimi spokojní? :-) http://www.panther-service.com/cs…
gabal
Před 15 lety
11
Jak dostat vodu do jezírka japonské zahrady bez čerpadla?
Ahojky,uvažuji k našemu budoucímu domečku o japonském stylu zahrady,nepotřebuji šetřit na zahradě m…
lin18
Před 13 lety
5
Využiji vanu i sprchu zároveň nebo je to zbytečnost?
Ahoj, máte sprcháč i vanu nebo jen jedno z toho? Opravdu se využije oboje zároveň nebo je to zbyteč…
rapid661
Před 15 lety
14
ČOV. Máte vzor, jak doložit kontrolní dny?
Všechny stavaře zdravím a chtěla bych poradit s ČOV dnes mi volali ze životního prostředí, že nám t…
veverka.r
Před 15 lety
3
Jak vybrat krbová kamna? A jaký kouřovod je lepší?
Prosím o radu,jaké vybrat dobré krbové kamna?Budu ráda za vaše zkušenosti s krbovými kamny.Jeětě zd…
fifa79
Před 15 lety
1
Jaká zařízení se hodí na velkou terasu?
Ahoj vsichni, zakládám zde nové téma, protoze jsem nenasla zádné podobné. Kdybyste meli opravdu…
bayt
Před 12 lety
6
Jedno Interiérové studio na celou rekonstrukci, ano či ne?
Ahojky, chci se zeptat na váš názor na interiérová studia, resp. na to, zda je dobré využít takové…
lukoid
Před 6 lety
15
sponzor fóra
Mukařovsko
Haló, najde se tu někdo, kdo staví, bydlí nebo zařizuje v Mukařově, Srbíně, na Žernovce, v Louňovic…
nomidlo
Před 7 lety
21
Rekonstrukce dveří. Poraďte
Ahoj, měla bych dotaz. Cca před 3/4 rokem jsme si koupili byteček v panelaku, ktery postupne uprav…
kofejn
Před 8 lety
23
Jaké kytky se hodí do tmavé chodby?
Máte někdo dobrý tip na kytku do tmavé chodby? Světla je tam opravdu pomálu, ale kytičku bych tam c…
lucijeje
Před 12 lety
6
Znáte dobré kuchyňské studio v Brně?
ahoj, potreboval by som poradit nejake dobre studio v brne, pravdaze cena a kvalita su dolezite :) …
bbn
Před 12 lety
5
Topit krbem či kotlem na TP v RD?
Poraďte,co si zřídit do starého zděného RD,když máme možnost volby???.........(162m²,patrový dům)
kamikadze
Před 15 lety
3
Jak naaranžovat záclony na balkonové dveře?
Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Bydlíme s přítelem v paneláku a dozařizujeme si byteček. Jedna…
ivetice
Před 15 lety
6
Ekodomy - jako další alternativa bydlení. Co myslíte?
Často a dlouhodobě se o tomto způsobu bydlení diskutuje v mediích. Co si o tomto způsobu bydlení m…
denuska77
Před 9 lety
14
Jakou si mám koupit pračku?
Zákon schválnosti je zákon schválnosti a mě dva dny před štědrým dnem odešla pračka na věčnost. Si…
dostys
Před 10 lety
1
2
...
...
6
7
183
Jaké vytápění do starého RD? Kotel nebo krb?
Ahojky, chceme si kupovat starší domeček,který už asi 10let nikdo nevyužívá.Jsou tam stará dřevěná …
petrapet30
Před 12 lety
17
Převod nemovitosti do společného jmění manželů
postavili jsme s manželem dům ještě před uzavřením manželství, každý vlastní 1/2 teď z důvodu žádo…
vladimirsvorba
Před 4 lety
1
2
...
3
80
Novinka: fotky vo fore
Od dnes je mozne pridavat fotografie do fora. Vyzera to asi takto:
zirafka105
Před 15 lety
7
Horkovzdušná trouba Baumatic. Čím ji vyčistím?
ahojky mám asi měsíc tuto troubu od baumaticu je stříbrná nerez..ničím to nešlo leštit až na jed…
olusenka
Před 15 lety
2
Jak uložit kuchyni z Alna, aby se zobrazila na PC?
Hello prosím jak uložit kuchyni z alna aby se zobrazila bez programu na cizím PC? :-(
pajiji
Před 13 lety
14
Skleněné dózy na sypké potraviny. Kde je seženu?
Ahojky, scháním do naší nové kuchyně skleněné dózy na sypké potraviny (mouka, cukr, atd.) Nemáte ně…
mmiillddaa
Před 15 lety
17
Německá doga
Máte někdo doma taky dogušku? Jste s ní spokojení? My máme 4měsíční štěně a nemůžu si ji vynachváli…
abbeylee
Před 14 lety
7
Vana Rosa 1 + zástěna. Máte zkušenost?
Ahojinky Chystáme se na rekonstrukci koupelny v panelovém bytě. Chtěli by jsme vanu Rosa 1 i se zá…
lirael
Před 11 lety
13
Hypotéka od GE Money Bank. Má ji někdo?
Ať hledám jak hledám, hypotéku od tohoto ústavu jsem tady nenašla. Má někdo? Stále se objevují stej…
ffiinnkkaa
Před 7 lety
27
Kde kolem Prahy sehnat vánoční stromek v květináči?
Letos je situace opravdu zoufalá. Zvykli jsme si pořizovat stromky v květináči, které jsme pak na j…
kristi
Před 16 lety
12
Lednice vedle trouby, je to problém?
Ve spoustě kuchyňský studií vídám vestavěnou lednici stojící hned vedle vestavné trouby. Měla jsem …
petrsv1000
Před 12 lety
31
Výška okna od podlahy. Jaká je ideální?
Zajímalo by mne, v jaké výšce od podlahy je ideální realizovat okna. Dle projektu začínají všechna …
daska28
Před 16 lety
2
Bungalow 93, Prodom, G Servis anebo Euroline 866
AHOJKY, STAVÍTE NĚKDO? VÍTE, ŽE JE NĚKDE V OKOLÍ? PROSÍM INFO, KONTAKT, FOTEČKY. DÍKY NORA.
pepekawa
Před 15 lety
2
Nové pravidlá pre fotky v profile
Mnohi ste si uz asi vsimli, ze sa sprisinili pravidla profilovych fotiek. Pozorne si, prosim, preci…
ikarkulka
Před 16 lety
13
1
2
…
1211
1212
1213
1214
1215
…