O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Podlaha Krono originál dub sherwood nebo dub pastelový
Ahoj prosím neměl by někdo skutečné foto podlahy dub sherwood nebo dub pastelový od firmy Krono, př…
kikiss
Před 3 lety
1
Zbouraný nefunkční komín v koupelně
Hezký den všem Chci se prosím vás zeptat. Děláme rekonstrukci bytu, ve staré koupelně za bojlerem …
jozkakomosny
Před 3 lety
8
Jak topit / ohřívat vodu
Dobrý den, právě jsme koupili rodinný domek a řešíme, k jakému typu vytápění a ohřevu vody se při…
edison101
Před 3 lety
3
Dlažba na chodník Diton, CS Beton
Zdravím všechny, ráda bych Vás poprosila o zkušenosti s dlažbami od firem Diton a CS Beton. Mají o…
bod
Před 2 lety
3
Plechová falcovaná krytina - hluk
mám dilema, kvůli kondenzaci a prostupu hluku mám ve složení střechy s nadkrok. izolací PIR jak fal…
iamondras
Před 3 lety
1
Jak zateplit již hotovou podlahu...
V chalupě mám již vinyl. Podlahu., a je fakt hoodně studená, sklep pokryje jen malou část chalupy, …
opravujifurt
Před 3 lety
1
Změkčovač vody?
Zdravím - mám dotaz - má někdo osobní zkušenost se změkčovačem vody, typu IPS Kalyxx či Swiss Aqua …
ondra_knif
Před 3 lety
1
Kachlova kamna s vlozkou postavit na podlahove topeni?
Ahoj… „ povedlo“ se nam na zacatku rekonstrukce chalupy zvolit zcela spatne misto pro pec( kachlova…
hbboy
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Nový dodavatel
Zdravím chtěl bych tou to cestou poprosit o doporučení dobré stavební firmy co staví domy na klíč v…
davyjones
Před 3 lety
1
Odvod kondenzátu
Dobrý den, na jaře začneme stavět RD a rád bych poprosil o radu ohledně komína. V obýváku budeme m…
vladimir_sacha
Před 3 lety
8
Bungalov 5+kk
ahoj, chtěl bych se zeptat co říkáte na mnou navržené uspořádání bungalovu s dispozicí 5kk. Děkuji …
tulda27
Před 3 lety
15
Příjezdová cesta - obec chce asfalt, světla,chodníky
Ahoj, Mám menší dotaz, chceme stavět a město vytvořilo územní studii, kudy má vést cesta a jak bud…
alea1
Před 3 lety
28
Potřebuji stavební povolení na tyto změny?
Dobrý den, potřebuji radu. Koupili jsme starší Rd. Záchod máme na chodbě rádi by jsme si přidali wc…
zuzik1232
Před 3 lety
5
Schodiště nemáte nápad
Dobrý den, chtěla bych poprosit jestli nemáte někdo dobrý nápad jak oddělit patro. Bydlíme v RD ješ…
kofejn
Před 3 lety
2
Schody k domu
Ahoj, hledám delší dobu informaci ohledně toho, zda se schody u domu berou jako součást domu nebo n…
milanq
Před 3 lety
2
Převod nemovitosti & výmaz věcného břemene
Ahoj, v příštím týdnu budu řešit: darovací smlouvou se na mě převede dům od rodičů ( vlastnik pouz…
esmeralda2
Před 3 lety
2
Quick Step - Alpha vinyl
Zdravím, Právě vybíráme podlahu a na toulkách po různých showroomech jsme narazili na produkt od qu…
jt123
Před 3 lety
2
Venkovní žaluzie na malých oknech v koupelnách a technické místnosti?
Říkám si, má to smysl? Tahle malá okna jsou víceméně na sever. Zatemňovat nebudu, naopak tam budu r…
evita_ij
Před 3 lety
20
Hornbach - kvalita?
Hezký den prosím o radu v Hornbachu se mi líbily obkladaky co napodobují mramor.a stejně tak dřevěn…
honzik75
Před 3 lety
4
Dub Halifax bílý
Ahoj, chtěla bych kuchyň spodní skříňky bílý lesk, pracovní deska a za deskou na stěně dub Halifax …
mterezkam
Před 3 lety
1
Quick Step - Dub bavlna béžový
Dobrý den, máte někdo lepený vinyl od QS v dekoru dub bavlna béžový? Prosím o fotky jak vypadá polo…
mterezkam
Před 3 lety
1
Problém se stavebním povolením
Dobrý den, neustále se nám komplikuje stavební povolení. Na SÚ chtěli několikrát doplňovat další a …
lintea
Před 3 lety
18
Spojení PP-R potrubí s potrubím pro podlahové topení
lze spojovat ppr potrubí pro rozvod pitné vody v domě s potrubím pro podlahové topení? Napadla mě m…
svepomocnik_honza
Před 3 lety
4
Tepelné čerpadlo do paneláku
sem úplný laik v oblasti TČ a potřeboval bych poradit. Chci nahradit současný plynový kotel (vytápě…
nuonuon
Před 3 lety
27
Vyjmutí příjezdové cesty z půdního fondu
Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme před 4 lety dům, nyní cca 10 let starý. K domu vede cesta v…
marta_kovar
Před 3 lety
7
Dveře Perito
Dobrý den, máte někdo plastové vchodové dveře značky Perito, konkrétně z řady Entry modely "Salma",…
jowana
Před 3 lety
12
Jak postavit atiku nad pozednici
Zdravim. Stavim garaz s rovnou střechou 2.5° nosne zdivo porfix 250. Projektant mi nakreslil dat n…
puhelin
Před 3 lety
2
Tatrovka 6m3 ornice za 4200kc, je to dobrá cena?
Je to včetně dopravy 1200kc. Jsou v ní občas nějaké kořínky. Beru 10 tatrovek, jinak by chtěli více.
jose10r
Před 3 lety
20
Vlhkost podlahy
Zdravím stavebnici, již od října mám vylitý anhydrit na teplovodní podlahové topení kdy jsem začal …
johnny144
Před 3 lety
1
Zlaté baterie Rea a Mexen popř. jiné značky
Dobrý den, má někdo prosím baterie ve ZLATÉ barvě od značky Rea, Mexen nebo jiné značky? Můžete se …
lokomotiva13
Před 3 lety
1
1
2
…
134
135
136
137
138
…