O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Po kolika letech vyměnit funkční Geberit ve zdi?
Zdravím všechny, měla bych rychlý dotaz. Plánujeme rekonstrukci koupelny, jejíž součástí bude i vým…
vladimir_sacha
Před 1 rokem
14
Skleněná střecha
Dobrý den, máme nově realizovanou dřevěnou vazbu na terasu. Předběžně máme se sklenářem domluvené z…
jejeku
Před 3 lety
6
Krbová vložka, komín
Ahoj, prosím řešíme krbovou vložku a zapojení do komína. Jde mi o to, že sem se dočetl, že minimaln…
jarin1
Před 3 lety
7
Jakou dřezovou baterii doporučíte?
Dobrý den, ideálně bych ráda od Grohe a se sprškou - jaký máte konkrétní model, se kterým jste spok…
candat
Před 3 lety
10
Spolehlivá firma na výstavbu RD v okolí Ostravy?
Dobrý den, mohu Vás poprosit o Vaše zkušenosti s nějakou spolehlivou firmou na výstavbu RD v okolí…
henrys342
Před 3 lety
1
Entalpický výměník u rekuperace. Máte? Nemáte? Litujete? Jakou máte vlhkost? Jak to řešíte?
Řeším finální podobu rekuperace a někdo mě tlačí a někdo naopak odrazuje od entalpického výměníku. …
jarda_saly
Před 3 lety
18
Vata 10 cm
Zdravím, bude tady někdo tak hodný a porovná mi, jestli se jedná o stejné respektive zastupitelné p…
alda33
Před 3 lety
3
Dřevostavba + dřevěná pergola
Dobrý den, má někdo zkušenost s ukotvením dřevěné pergoly ke stěně dřevostavby? Jak to zrealizovat…
requied
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Obvyklá cena za pomocné práce
Dobrý den, chci se zeptat jaká je obvyklá cena/ hod za pomocné práce na stavbě? Je to okres Beroun.…
stavebnik1974
Před 3 lety
1
Cena stočného u deštovky
Dobrý den, plánujeme stavět novostavbu a podmínkou pro stavební povolení a následně i kolaudaci je …
radim2015
Před 3 lety
3
Televize o vaze 35 kg, do 15cm Ytong příčky
Zdravim. Potreboval bych pomoct s výběrem hmozdinek. Máme Ytong příčku 15 cm, nicméně tv máme 35 kg…
vladimir_sacha
Před 3 lety
6
Úprava sudu
Zdravím všechny, poraďte prosím, čím,nebo nejlépe jakou barvou nastříkat tento sud,aby vypadal ,jak…
donald77
Před 3 lety
4
Vrata
Dobrý den, mam dotaz, teď na novostavbě řešíme garážová vrata. Chceme barvu antracit (máme taková …
fandak
Před 3 lety
9
CETIN Západní Čechy
Dobrý den, není tu náhodou někdo kdo pracuje u Cetinu? Řeším takový problém na pozemku se sítí a po…
tomi_28
Před 3 lety
1
Hubení hmyzu a pavouku
Hezky den. Slyšela sem,ze existuje postrik fasády a interiéru proti pavoukum a hmyzu. Můžete mi por…
478301
Před 3 lety
1
Zamítnutí odborem ÚP - úprava garáže - jakou střechu?
Dobré dopoledne všem. Posílali jsme záměr vč. umístění stavby (FOTO2) na územně plánovací odbor měs…
milanq
Před 3 lety
20
Betonová deska nad retenční nádrž
Na zahradě mám umístěnou samonosnou retenční nádrž na dešťovou vodu (8m3) a na ní cca 30 cm zeminy …
rades89
Před 2 lety
10
Napojeni nove betonove podlahy na stavajici
Pri rekonstrukci koupelny jsem vyboural vanu. V podlaze po ni zustala cca 20cm hluboka dira. Tu jse…
hu1
Před 3 lety
2
Věcné břemeno cesty - majitel město
Řeším věcné břemeno cesty, která je v majetku města a je tam zákaz vjezdu. Když tam byl odhadce z b…
hankade
Před 3 lety
4
Financni poradce mi rika, ze mu mam dat provizi, jak to funguje?
Sesli jsme se s financnim poradcem a nastavili nekolik zivotnich cilu, pry mi neco spocita a ukaze.…
petta33
Před 3 lety
9
Změkčovač vody na tvrdou vodu
Dobrý den, pořizoval jste si někdo změkčovač vody a jaký? Příští týden nám v domě budou dělat rozv…
vaclavpech
Před 2 lety
2
STÍN - plot
Dobrý den Mám skvělou sousedku, tak skvělou, že i když jsem odpůrce betonového plotu, v tomto příp…
alfonss
Před 3 lety
3
Tráva kolem plotu - JAK Z TOHO VEN
Dobrý den sousedi si postavili plot (podhrabové desky a pletivo) klasika Protože to jsou důchodci…
plaintruth
Před 3 lety
29
Společný plot
Děkuji za názory…. Máme mezi 2 domy společný plot-pletiva. Nastěhovali jsme se stejně a plot dělali…
lcinka
Před 3 lety
8
Pračka s autodose
Kdo máte pračku s automatickým dávkováním pracího prostředku (autodose), jak jste s touto funkciona…
luckavra
Před 3 lety
4
Rohový portál - otevírání
Dobrý den/Ahoj je tu někdo, kdo řešil rohové okno - hs portál, který by se otevíral "z rohu" - tedy…
vikiviki1
Před 2 lety
3
Kročejová izolace - skladba s topením
Dobrý den, dostal jsem varování u skladby podlahy v podkroví beton. deska - kročej. izolace - sep. …
martin_fio
Před 3 lety
5
Z čeho stavět po stoprvé...
Ahoj, mám dilema jaký zvolit materiál pro zdění hrubé stavby. Rád bych, kdyby se k tomu vyjádři…
requied
Před 3 lety
27
Musí být podlahové topení napustene?
Mám dotaz, ve čtvrtek mi jdou tahat podlahové topení. V pátek přijedou dělat betonovou podlahu. Mu…
jarin1
Před 3 lety
24
Práce kolem domu
Zdravím všechny stavebníky, chtěl bych si nechat poradit, jestli můj plánovaný harmonogram prací k…
veronikaka
Před 2 lety
14
1
2
…
134
135
136
137
138
…