O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Impregnace? Earth Safe Finishies
Zdravím všechny, vzhledem k tomu, že už nevím, kam se obrátit, tak to zkusím tady. Rád bych se zept…
petrosi
Před 3 lety
1
EU domy - zkušenosti
Dobrý den, má prosím někdo zkušenosti s firmou EU domy Morava? https://www.eudomy.cz/ mají sídlo …
lelen1
Před 2 lety
6
Folie
Dobrý den, jak zjistím jestli je tahle fólie kontaktní nebo nekontaktní ? Díky za odpovědi https:/…
marek_15
Před 3 lety
2
Zapuštěné zrcadlo
Přeji pěkný den a chtěl bych poradit jak vyřešit zapuštěné zrcadlo. Tloušťka obkladu je 1cm a s vrs…
xkarlos
Před 3 lety
4
Předehřev u rekuperace. Ano/Ne?
Jedna firma se mě snaží přesvědčit o tom, že v zimě, když je minus X stupňů, tak vlhkost v jednotce…
martin_s
Před 3 lety
3
Kůrovcové dřevo - nová střecha
Budu stavět dům, který bude mít střechu typu krovy klasické vazby. Mám vlastní les plný kůrovcového…
geodett
Před 3 lety
2
Okna - výměna izolačních dvojskel za trojskla?
Hezké dopoledne, potřeboval bych se poradit, zda mám vyměnit výplně oken za trojskla nebo nechat st…
tom_79
Před 2 lety
22
Jakou indukční desku, komínovou digestoř, vestavnou troubu, vestavnou mikrovlnku, americkou lednici.
Ahoj Budeme vybírat spotřebiče do kuchyně a rád bych vás poprosil o zkušenosti se spotřebiči uvede…
ivousek89
Před 1 rokem
14
sponzor fóra
Nedostatečná velikost pozemku
Dobrý den. Prosím o názor nebo radu. Rádi bychom koupili konkrétní pozemek o velikosti 786m2. Probl…
milanq
Před 3 lety
18
Odnímatelný panel pod závěsným WC
Zdravím, dávám si svépomocí závěsné WC do panelákového bytu. Podomítkový modul bude ve stoupačce (…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
7
Přepočet PENB
Chtěl bych se zeptat, jestli by někdo uměl přepočítat PENB, který počítal s vytápěním a TUV na plyn…
panlorenc
Před 3 lety
17
Vchodové dveře se svetlikem
Ahoj, máte někdo 2m široké vchodové dveře s jedním svetlikem? 1100/900 Zajímalo by mě jak to vypadá…
robohej
Před 3 lety
1
Betonové tašky Terran, Besk, Benders, Creaton - zkušenosti?
Ahoj, tak už jsem se rozmýšlela jen mezi Bramac a KM Beta, když jsem narazila na pro mne dosud nezn…
alda33
Před 3 lety
3
Protisněhové tašky/háky - jak máte vyřešeno?
Ahoj, jak jste vyřešili protisněhovou ochranu - háky, tašky? Musíme počítat každou korunu, ale zase…
luj89
Před 3 lety
10
Stavební dozor - Praha a okolí
Neměl byste někdo tip na spolehlivý stavební dozor v Praze a okolí? (Konkrétně stavba na Praze-vých…
goblinn
Před 1 rokem
9
Radiátory v kombinaci s čerpadlem voda / vzduch
Dobrý den, uvažujeme u novostavby s čerpadlem voda / vzduch pro vytápění, ale chtěli bychom v podkr…
wpavel
Před 3 lety
3
Rákosová plotovka
Pěkný den, chtěla bych kolem drátěného plotu 125cm vysokého přidělat rákosovou plotovku, která by b…
oskar83
Před 3 lety
24
Dešťovka - připojení tlakové vody do domu v nezámrzné hloubce?
Hezký den, mohu poprosit - kdo máte dešťovku nataženou do domu - v jaké hloubce máte napojené trubk…
jajinka121
Před 3 lety
1
Jakou frakci štěrku ne recyklatu do ZD
Zdravím vsechny. Mam otazku? Stavím garáž ve svahu ze ZB (v jednom miste převýšení 75cm) a budu zas…
xkarlos
Před 3 lety
2
Jaké dveře k podlaze dub natur a nábytku dub sonoma
Mám nábytek z dubu natur, bohužel jsem neměla moc na výběr od devepolopera z dekorů laminátové podl…
puhelin
Před 3 lety
8
Po kolika letech vyměnit funkční Geberit ve zdi?
Zdravím všechny, měla bych rychlý dotaz. Plánujeme rekonstrukci koupelny, jejíž součástí bude i vým…
vladimir_sacha
Před 1 rokem
14
Skleněná střecha
Dobrý den, máme nově realizovanou dřevěnou vazbu na terasu. Předběžně máme se sklenářem domluvené z…
jejeku
Před 3 lety
6
Krbová vložka, komín
Ahoj, prosím řešíme krbovou vložku a zapojení do komína. Jde mi o to, že sem se dočetl, že minimaln…
jarin1
Před 3 lety
7
Jakou dřezovou baterii doporučíte?
Dobrý den, ideálně bych ráda od Grohe a se sprškou - jaký máte konkrétní model, se kterým jste spok…
candat
Před 3 lety
10
Spolehlivá firma na výstavbu RD v okolí Ostravy?
Dobrý den, mohu Vás poprosit o Vaše zkušenosti s nějakou spolehlivou firmou na výstavbu RD v okolí…
henrys342
Před 3 lety
1
Entalpický výměník u rekuperace. Máte? Nemáte? Litujete? Jakou máte vlhkost? Jak to řešíte?
Řeším finální podobu rekuperace a někdo mě tlačí a někdo naopak odrazuje od entalpického výměníku. …
jarda_saly
Před 3 lety
18
Vata 10 cm
Zdravím, bude tady někdo tak hodný a porovná mi, jestli se jedná o stejné respektive zastupitelné p…
alda33
Před 3 lety
3
Dřevostavba + dřevěná pergola
Dobrý den, má někdo zkušenost s ukotvením dřevěné pergoly ke stěně dřevostavby? Jak to zrealizovat…
requied
Před 3 lety
2
Obvyklá cena za pomocné práce
Dobrý den, chci se zeptat jaká je obvyklá cena/ hod za pomocné práce na stavbě? Je to okres Beroun.…
stavebnik1974
Před 3 lety
1
Cena stočného u deštovky
Dobrý den, plánujeme stavět novostavbu a podmínkou pro stavební povolení a následně i kolaudaci je …
radim2015
Před 3 lety
3
1
2
…
134
135
136
137
138
…