O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Žaluzie C nebo S? A jak s HS portálem?
Dobrý den, zvažujeme jaký typ venkovních žaluzií. Manželovi se líbí C, že se dají naklánět dle libo…
kristyho
Před 3 lety
1
2
32
Rozvrhnutí pokojů
Zdravím, mohla bych se zeptat na názor na rozvrhnutí pokojů? Je to rekonstrukce domu, kde zatím mám…
zuzanka.k
Před 3 lety
6
Značka Aqualine - vana
Dobrý večer, nemá, prosím, někdo zkušenosti s vanou značky Aqualine? Jsme limitovaní místem, tudíž …
ondra_knif
Před 3 lety
1
Ventil na podlahové topení +termostat
Mám na podlahovém topení teplovodním bílý ventil a na termostat musí být jiný s elektrickým pohonem…
wpavel
Před 3 lety
4
Okna Turner Oak Malt
Dobrý den, někdo z Kroměříže a okolí kdo má okna Turner Oak Malt, popř. světlý dub? Díky
vetor3x
Před 2 lety
15
Převod hypotéky na kupovanou nemovitost
Zdravím. Prodavame dum, na ktery mame hypoteku. Zaroven chceme koupit novy dum z penez z prodeje s…
daruna
Před 3 lety
10
Dostavba terasy k domu
Zdravím, mám takový problém možná mi můžete nějak poradit. Koupili jsme bytovou jednotku v rodinn…
milanq
Před 3 lety
2
Akumulační jímka ČOV/Dešťovka
Zdravím, chci se zeptat, v projektu mám navrženou čovku za kterou je umístěna aku. jímka a z ní to …
vrajmantak
Před 3 lety
10
sponzor fóra
Betonáž ŽB stropu
Zdravím, mám dotaz na zkušenější stavebníky. Mám 1 monolitický překlad nad otvorem 2,5m. Nad ním j…
josefx
Před 3 lety
2
Zakladova deska
Dobry den, Hledam firmu ci fyzickou osobu nebo stavebni dozor na zhotoveni zakladove desky ( bung…
franti_p
Před 3 lety
4
Úchopová lišta
Dobrý den, plánujeme kuchyň lamino alpská bílá PG 1100 s úchopovou lištou J a C. Jakou barvu úchopo…
qeszi
Před 3 lety
8
Jakou znacku ZB
Zdravím vsechny.. Mam otazku? Mate někdo zkušenosti jaky výrobce ZB je nejlepsi? Respektive který v…
lukshi
Před 3 lety
5
Pokládka prken na půdě
Připravuji podlahu na nevytápěné půdě. Podélně mezi prkny nechávám mezeru cca 0,5 cm. Prkna mají dé…
rades89
Před 3 lety
14
Prosím o radu o umístění plotu
Dobrý den, prosím o radu při realizaci oplocení pozemku..Chceme oplotit pozemek(sloupky +pletivo) a…
calumka
Před 3 lety
3
Vliesová tapeta
Zdravím, máte někdo zkušenost s lepením vliesová tapety na dřevo, třeba polepit tím starou skříň, k…
donald77
Před 3 lety
5
Zahradní domek jaké hranoly
Zdravím, kde se prosím dočtu jaké hranoly použít pro stavbu zahradních domků? nikde jsem totiž nena…
tomas_verny
Před 3 lety
16
Zaslepena trubka, je to bezpecne?
Hezky dobry den, prosim o radu. Mame drevostavbu na klic, v technicke mistnosti mame zaslepenou tru…
xkarlos
Před 3 lety
6
Elektrika a PC sítě na pozemku. Kde všude? Prosím pomoooc :)
Se stavební firmou řeším rozvody elektro sítí na pozemku (tzn. všechno mimo dům) . Počítám s tím, ž…
davex
Před 3 lety
13
Stavební dozor - rekonstrukce svépomocí
Ahoj, s přítelem v Borkovanech (JMK) rekonstruujeme dům o rozloze 110 m2 svépomocí. Ohlášku máme vy…
kopca89
Před 3 lety
13
Video našeho domu realitka
Dobrý den, měla bych prosím dotaz. Vedlá nás se prodává dům, realtní kancelář dala video z dronu na…
doog
Před 3 lety
4
Granit nebo Tectonite dřez
JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI? (text z letáku Frankne :slight_smile: ) Granitové dřezy Granitové dřezy jso…
alfonss
Před 3 lety
1
Výzva pro doplnění dokumentace - lhůta
Dobrý den, potřebovala bych vědět, jestli je nějaká lhůta, do kdy musí stavební úřad opětovně posou…
puhelin
Před 3 lety
7
Dřevo z Polska
Dobrý den, Máte někdo zkušenost s nákupem dřeva z Polska.Mame v plánu stavět chatu a slyšel jsem ,ž…
micha85
Před 3 lety
4
Odmena po skonceni rekonstrukce celeho bytu
Hezky den preji, chtela bych se zeptat, zda se po skonceni rekonstrukce celeho bytu (podlahy, steny…
vrajmantak
Před 3 lety
8
Kuchyňský dřez
Ahojte jaký grafitový dřez doporučujete z vlastní zkušenosti? Franke? Blanco? Alveus? Hansgrohe?
lommi
Před 3 lety
11
E-vodnik zkušenosti
Hezký dobrý den, bydlíme 4 rokem v dřevostavbě. Zajímala by me zkušenost s e-vodnikem. Dokáže ochrá…
vimamima
Před 3 lety
3
Korková podlaha - jakou máte značku a jak jste spokojeni?
Ahoj všem, máte korkovou podlahu? Od jaké firmy, jak dlouho a jak jste spokojené? Chtěla bych ji do…
josef1
Před 3 lety
6
Fólie pod podlahové vytápění SUNFLEX Floor PRO
Ahoj, Dostal jsem typ na Fólie pod podlahové vytápění SUNFLEX Floor PRO. Je pravda, že tato fólie…
zubr487
Před 3 lety
7
Díra v bazénové folii - zalepit nebo vyměnit?
Ahoj, dnes jsem si všimla, že máme díru v bazénové folii - nadzemní Marimex Orlando. Máte někdo z…
vladimir_sacha
Před 3 lety
2
Čalouněná postel 180x200
Zdravím,prosím sháním čalouněnou postel nejlépe se šuplíky,má někdo tip na kvalitní postel.děkuji V…
vikinoseznam
Před 3 lety
5
1
2
…
137
138
139
140
141
…