O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Komín z ocelové trubky?
Zdravím, mám na chatě venkovní zděný komín který už se rozpadá Chtěl bych postavit komín nový a na…
turok111
Před 3 lety
1
Hranaté velké truhlíky na terase, samozavlažovací - máte?
Ahoj, dali byste mi tipy na nějaké samozavlažovací - nebo obyčejné, záleží jak to máte - truhlíky, …
myfairlady
Před 3 lety
1
Kotvení stožáru pro anténu a satelit
Dobrý den, dnes jsem od revizáka dostal info, že nelze kotvit stožár do komínu. Nemohl by mi dát …
mrquestion
Před 3 lety
10
Sousedské vztahy - plot
Dobrý den, získala jsem od přítele darem stavební pozemek na kterém chceme příští rok stavět. Sous…
lommi
Před 3 lety
31
Jak se vyvadi kabel pro ostruvek v kuchyni
Zdravim, budeme stavet a to tak vicemene dodavatelsky/svepomoci a chtel jsem se zeptat, jak se obvy…
milan1965
Před 3 lety
11
Hranice pozemku
Dobrý den, chci se zeptat co všechno muže stát na hranici pozemku,když si tam soused postavil dřevn…
micha85
Před 3 lety
16
Zateplení podlah
Dobrý den, jak zateplit betonovou a dřevěnou podlahu? V přízemí je betonová (dům je sice podsklepe…
alinaf
Před 3 lety
1
Centrální vysavač - montáž
Zdravím. Vyhledávám na netu více informací o centrálním vysavači. Není mi však jasné, kdy je vhodná…
venouska
Před 3 lety
12
sponzor fóra
Pojistka RD
Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda všeobecně přepojištujete RD v průběhu třeba fixačního období a to…
kazihorka
Před 10 měsíci
10
Sedací souprava Viera z aska
Nemáte někdo prosím tuto sedačku? Mohla bych poprosit o reálnou fotku a případně jak jste spokojeni…
verkaf
Před 3 lety
1
Jak vyfiltrovat vhodné nájemníky? Formulář?
Plánujeme pronajímat náš byt a nevíme, jak vyfiltrovat vhodné nájemníky. Čekám, že v této době se m…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
19
Návrh designu
Zdravím, chtěl bych se zeptat na nějaké tipy, kde si nechat vyhotovit návrh designu venkovní omítky…
edcbubu
Před 3 lety
6
Solární kolektory nebo černá PE hadice?
Zajímalo by mne porovnání (hlavně výkonnost) a rozdíl, když se nainstalují napr 4 kolektory na ohře…
vladimir_sacha
Před 3 lety
10
Dům na klíč Nový Jičín
Zdravím, mám v plánu stavět v okolí Nového Jičína (pozemek mám). Ráda bych šla nejspíš cestou "Dům …
dusli
Před 3 lety
10
Schodišťové madlo
Dobrý den, měl by někdo doporučení, kde objednat pěkně zpracované dřevěné schodišťové madlo? Děk…
kofejn
Před 3 lety
2
Decco 83
Zdravím, má někdo zkušenost s oken. profily Decco 83? Díky!
nejaga
Před 3 lety
1
Velké samozavlažovací truhlíky 80cm - máte? jaké?
Ahoj, máte na terase či lodžii vysoké a dlouhé samozavlažovací truhlíky? Jaké značky? jak jste spok…
kadousek2
Před 2 lety
2
Zimní zahrada,firma Vitria
Má prosím někdo zkušenost ( osobní či z doslechu) s firmou Vitria? Máme cenovou nabídku na zimní z…
david02
Před 3 lety
2
Pojezdová dlažba
Ahoj všichni, sháníme pojezdovou decentní dlažbu. Chceme nějakou decentni viz.foto. Nemáte někdo…
martinakocianova
Před 3 lety
1
Top teramo
Ahoj všichni, máte někdo od firmy Top teramo terasu? Sháníme něco neklouzaveho a dobře udržovanéh…
majak78
Před 3 lety
6
Sokl u domečku
Ahoj všichni, mám na Vás prosbu. Budeme dělat letos fasádu ( bílá- tmavě šedá) a pořád nemůžu vyb…
xkarlos
Před 3 lety
7
Pojezdová zámková dlažba šedá NEŽÍHANÁ
ahojky , prosím hledám zámkovku pojezdovou před garáž, bude napojena na betonové zatravňováky. Jeli…
verhal
Před 3 lety
1
Nadzemní bazén
Dobrý den, jdu si pro radu, ráda bych na zahradu bazén koukala jsem na tuto firmu, máte s touto fi…
lenca222
Před 3 lety
1
Jedno alebo dvojkrídle okná
Dobrý deň, poprosili by sme Vás o radu. Momentálne sme vo fáze, kedy si začíname vyberať okná. V ná…
coorky14
Před 3 lety
1
Terasa, jak na základ?
Prosím o pomoc se základem pro terasu. Plánujeme sibiřský modřín. Terasa bude do „L“ ale bude celk…
andik.cz
Před 3 lety
6
Nejlepší olej na venkovní dřevěnou terasu
Hezký den všem, hledám nejlepší olej na dřevěnou terasu. Ty, které jsem zatím vyzkoušela lepily a …
deto_oesya
Před 3 lety
2
Chodník k domu v mírném svahu z prodloužených schodů/nášlapů
Hezký den, začínáme řešit přístup k domu. Na 8 m máme cca 50cm převýšení a chtěli bychom to vyřeš…
pepitocz
Před 3 lety
2
Pokládka kari sítí
Zdravím, z jakého důvodu se uvádí, že by se neměli kari sítě dotýkat ztraceného bednění?
robohej
Před 3 lety
3
Lepidlo na ytong
Dobrý den chci se zeptat jaké lepidlo na ytong ( hrubá stavba komplet ) přemýšlím nad flexibilním l…
jirca456
Před 3 lety
23
Jakou podlahu
Do novostavby řešíme jaké podlahy. Nyní máme 6cm beton na podlahovém topení. Líbí se nám lepený vi…
jarin1
Před 3 lety
2
1
2
…
139
140
141
142
143
…