O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vinylová podlah NEMO floor
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s vinylovou podlahou NEMO floor? Případně jestli máte někdo…
akinoma242
Před 3 lety
1
VEKA SPECTRAL Umbra Ultramatt
Zdravim, prosim mate nekdo tyhle okna v barve Umbra? Zajima me jake parapety jste zvolili popripade…
jindriska_brazdova
Před 3 lety
1
Výměna střešní krytiny
Ahojte, máte na doporučení někoho okr Beroun na výměnu střešní krytiny na RD? Děkuji
chersi
Před 3 lety
1
Čím zatmelit spáry mezi betonývmi panely a domem?
Prosím o radu. Potřebuju něčím zalít/zatmelit staré spáry, mezi chodníkem z betonových desek navzáj…
kykloop
Před 3 lety
1
Dotaz na trvalé bydliště
Zdravím, mám dotaz. Aktuálně mám trvalé bydliště u mámy v městském bytě. Máma ted zdědila byt, je j…
martina2674
Před 3 lety
4
Jde o vypocet aktualni ceny pozemku.
Potrebuju vedet priblizne cenu pozemku. Je nekne kalkulacka pro vlastniky pudy?
dajvr
Před 3 lety
12
Lumax nábytek
Zdravím, mátě někdo zkušenost s obchodem Lumax z Olomouce? Konkrétně nám jde o sedací soupravy, maj…
petiv
Před 3 lety
9
Změna plynu za TČ v průběhu stavby 2022
Dobrý den, ráda bych slyšela váš názor. Máme rozestavěný dům a máme ještě možnost změnit zdroj vytá…
wpavel
Před 3 lety
29
sponzor fóra
Seznam materialu základové desky svépomocí?
Zdravím, stavíme svépomocí domeček a dáváme dohromady seznam věcí co sehnat na základovou desku, mo…
zaplik1
Před 3 lety
14
Dotace na tepelné čerpadlo
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jak je to v současné době ohledně dotace na tepelné čerpadlo vzduc…
iamondras
Před 2 lety
6
Pojištění rodinného domu a domácnosti
Ahoj, na konci léta přebíráme novostavbu RD a je potřeba vyjednat pojištění nemovitosti a domácnost…
vladimirsvorba
Před 3 lety
5
Zalití podlahového topení lehčeným betonem
Zdravím, lze zalit podlahové topení něčím lehčím než beton nebo anhydrit? Napadl mě pěnobeton nebo …
sydnygrygera
Před 3 lety
2
Termostat a hlavice - tipy
Dobrý večer, měl by někdo tip na termostat a hlavice? Máme kotel Viesmann Vitodens 100-W, v přízemí…
zdenek13
Před 3 lety
1
Paka u baterie nejde zvednout
Dobry den, dorazila nam pakova baterie (z levnejsi kategorie) a paka se da otacet jen doleva a dop…
rezimatejova
Před 3 lety
1
Předokenní rolety - Climax nebo Covert?
Dobrý den, prosím o radu s výběrem rolet. Máme nabídky rolet Climax a Covert LA39. Ceny se celkem l…
lucievlckova
Před 3 lety
1
Mezera mezi odkládací plochou a pračkou
Hezký večer, ti z vás, kdo mají pračku a sušičku vedle sebe a na nich desku/odkládací plochu - jak …
radim2015
Před 3 lety
8
Popraskaný anhydrit
Dobrý den, jsou tyhle praskliny po zaschnutí anhydritu normální ? Firma tvrdí, že po zabroušení bud…
marek_15
Před 3 lety
10
Koupit nebo prodat byt?
Musíme vyřešit dědictví bytu. Je nyní lepší vyplatit druhého dědice a byt si ještě nechat -ted je t…
andik.cz
Před 7 měsíci
1
2
35
Názory na bungalov 5+kk+2G
Zdravím, s přítelkyní jsme těsně před zahájením prací na projektu a tak bych vás chtěl poprosit o…
bayt
Před 3 lety
26
Zvuk vydávající polykarbonátové desky
Z cenových důvodů se rozhoduji použít jako zastřešení pergoly dutinkové polykarbonátové desky. Tera…
mitoma
Před 3 lety
5
Znehodnocení stavby
Zdravím mám u firmy zadanou výstavbu rodinného domu na klíč ale jsou už po termínu a mají hrozně ve…
dajvr
Před 3 lety
12
Plot z betonových panelů Morava
Zdravím, doporučí někdo firmu na realizaci plotu z betonových panelů? Budu rád za každou dobrou zku…
jandour
Před 3 lety
2
Rozdeleni pozemku
Problem:smiley:va cizi majitele pozemku.Kupec koupil pulku od me sestry a dela problemy.Neda se s …
candat
Před 3 lety
10
Část domu není veden v katastru jako budova
Dobrý den, chci koupit dům, který je do L, ale v katastru je budova vedená jen jako obdélník. Kous…
calumka
Před 3 lety
6
Okna Irský Dub
Dobrý den, má někdo z Kroměříže a okolí plastová okna v dekoru Irský Dub, Winchester nebo Přírodní …
michaelabinasova
Před 3 lety
1
Cena šedého polystyrénu
Může mi prosím někdo říct cenu za šedý polystyrén. Nejspíš už jsem z toho mimo... Ale máme ceník na…
edison101
Před 3 lety
7
Stavěl tady někdo s firmou Precis?
Zdravim, potrebuju reference na firmu Precis pan Pavelka, kdopak jste s nimi stavěl?
radek_minar
Před 3 lety
1
Aktuální ceny kompletu fasády
Zdravím vás, nejsem určitě sám koho zajímá aktuální cena fasády RD. Tady na fóru jsem samozřejmě h…
horst_fuchs
Před 3 lety
7
Keramický dřez pro montáž pod desku
Dobrý den milí střecháčci, prosím Vás o tipy s jakým keramickým dřezem pro montáž pod desku jste sp…
dianinka
Před 3 lety
1
Kombinace difuzně otevřené a uzavřené konstrukce
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemáte kombinaci difuzně otevřené skladby stěn s difuzně uzavřeným…
bebekeksy
Před 3 lety
4
1
2
…
142
143
144
145
146
…