O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Spíž blízko jihu
Ahoj stavebníci, jdu si pro pár cenných rad. :wink: Řeším teď v projektu spíž. Okno bude na jihovýc…
gabrielaa
Před 3 lety
22
Betonové vyvýšené záhony
Máte někdo zkušenost s vyvýšenými betonovými záhony od DITONu, nebo všeobecně s betonovými záhony?
raziel628
Před 3 lety
3
Dřez Schock
Máme 2 měsíce starý dřez Schock, teď jsem si všimla, že už má odštípnutou hranu - nejsem si vědoma …
jitka_cechurova
Před 3 lety
1
Koho osloviť projektant/architekt ?
Dobrý večer, žijeme v ČR ,no plánujeme stavbu RD na Slovensku. Potrebovali by sme urobiť projekt + …
milanq
Před 3 lety
5
Soused a jeho problém
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Žádali jsme sousedy o podpis ke stavbě. Všichni souhlasili, jen j…
mellari
Před 3 lety
15
Drenáž zahrady
Ahoj, koupili jsme dům a řešíme nyní problém se zahradou. Zhruba polovina zahrady je podmáčená a je…
esmeralda2
Před 3 lety
8
Dlouhá / úzká chodba a vest.skříň
Zdravím, chtěla jsem se optat zda někdo nemá podobně řešenou vstupní chodbu délka 6 m a je celkem ú…
radim2015
Před 3 lety
27
Dveřní síť k předsazeným roletam
Dobrý den,chtěla bych se zeptat..mám venkovní předokenní rolety, u kterých však kastliky nejsou zab…
pajkak
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Schody k tomu
Hezký den, potreboval bych nejakou inspiraci nebo napad jaké schody udelat do domu ? Dekuji predem …
kossakowski1980
Před 3 lety
11
PHI (pojistná hydroizolace) - detail nároží
Dobrý den, máte někdo nějakou fotku jak provést detail pojistné hydroizolace v nároží u valbové st…
petr12321
Před 3 lety
1
Vestavená trouba + mikrovlnka, nebo jen sólo trouba a mikrovlnka ve skříni?
Hezký den, řešíme menší "dilema"... Máme 2 varianty: A) Buďtou pouze vestavná parní trouba od AEG …
charvat1976
Před 3 lety
1
Zruseni pripojky k plynu
Ahoj, resil jste nekdo zruseni pripojky k plynu a jakym zpusobem? Dve moznosti - poklop v urovni ko…
kopca89
Před 3 lety
10
Kolaudace garáže po koupi nemovitosti
Dobrý den, máme možnost koupit domeček, u kterého je samostatně stojící garáž. Garáž však není povo…
vladimirsvorba
Před 3 lety
2
Alarm + zabezpečení. Máte tip na nějaké rozumné řešení?
Stavím nový rodinný dům a rád bych vyřešil zabezpečení a senzory. Konkrétně mám zájem o - Magneti…
matejt
Před 3 lety
24
Montáž gaigeru - dešťová kanalizace
Hezký den, chtěla bych se zeptat, pod jakým úhlem se ideálně montuje gaiger? Nevadí když je napojen…
xkarlos
Před 3 lety
10
Myčka bez zabudování
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Může se vestavná myčka používat jako volně stojící, tj. bez…
kofejn
Před 3 lety
4
Rekuperace vedená podlahou
Dobrý den, jsme ve fázi projektu domu - dvoupatrová dřevostavba. Řešíme rekuperaci domu, u které ro…
ventilatory
Před 3 lety
3
Vytápění v RD
Ahojky, chci se zeptat, kdědili jsme dům ( 2 bytové jednotky) zatím se topí na uhlí dřevo, ale do b…
travas
Před 3 lety
3
Prosim o radu k vyberu podlahy
Zdravim, chtel bych se zeptat na vyber podlahove krytiny . Budeme mit, dá li Rus a inflace, dům se …
luckavra
Před 3 lety
12
Grohe vs Hansgrohe
Zdravím, má někdo zkušenosti s rozdílem těchto dvou značek? Obvykle se cena dost liší. Zatím jsem n…
pavlina_koudelkova
Před 3 lety
4
Nástavba-střecha-doporučíte firmu prosím (Praha+okolí)
Dobrý den, Prosím máme v plánu úpravu stávajícího RD, v tuto chvíli je jednopatrový s půdou. V pr…
lucaz
Před 3 lety
1
Cena za drevenou pergolu
Ahoj, mam trochu obecny dotaz - co si myslite o cene za pergolu Kvh hranoly Osmo lak Patky Montaz a…
jana_tkacova
Před 3 lety
12
Osvětlení v podbití
Zdravím, Chceme kolem domu nainstalovat do podbití z palubek osvětlení. Nejlépe pak nějaké bodovky.…
petr_novak2b
Před 3 lety
1
Ošetření krovu
Chtěl bych se zeptat, čím nejlíp ošetřit starý krov (~ 1900-1925) Proti hmyzu a dalšímu, jaký přípr…
vladimir_sacha
Před 3 lety
4
Dětský pokoj - rady
Ahoj, plánujeme zařídit dětský pokoj o velikosti cca 3,5x3,5 m. Aktuálně se plánuje nová elektřina …
artep1987
Před 3 lety
5
Doporučení firem/dodavatele
Dobrý den, mám dotazy/prosby, celkem ke 3 zařízením. Zajímá mě Vaše doporučení, zkušenosti od jakýc…
blruakzadsa
Před 3 lety
2
Zivotnost a udrzba thermowood
Dobry den, mame te terasu udelanou z thermowood a bylo nam receno ze toto drevo je bezudrzbove, ale…
bft
Před 3 lety
7
Sapeli - jaká je to kvalita? A je vysoká cena zárubní běžná?
Na dům mi firma nabízí dveře "Elegant CPL laminát 10" při ceně 4800,- bez DPH. Co vy na to? Je to d…
happy_barbucha
Před 3 lety
19
Rozdílný přesah - díra
Dobrý den, chci se zeptat…moc se mi nezdá toto místo v přesahu naší střechy. I přes oplechování a m…
zubr487
Před 3 lety
7
Momentální situace ve světě - odvážili byste se v této nejasné době začit stavět?
Dobrý den, Hledám jestli někdo na toto téma neotevřel diskuzi, ale nic jsem nenašla. Chci se …
unaluna
Před 3 lety
1
2
...
3
78
1
2
…
148
149