O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Bazén betonový s nátěrem místo folie
Ahoj všem, vím, že tu spousta z vás dělala betonový bazén svépomocí, ale mám otázku, nemá někdo mís…
puhelin
Před 3 lety
15
TČ do nezatepleného domu
Zdravím :slight_smile: Chtěla bych se zeptat na názory a zkušenosti - je podle vás vhodným způsob…
synura_p
Před 3 lety
11
RD Alfa 3 Plus od GServisu
Dobrý den všem, nestavíte prosím Vás někdo, případně nemáte již postaveno podle projektu Alfa 3 Plu…
romca20
Před 3 lety
5
Baterie Omnires
Zdravím, má někdo zkušenosti s touto značkou baterií? Na internetu jsem moc recenzí nenašel. Předem…
tade10
Před 3 lety
1
Bojler ve skladu
Dobrý den. Máme elektrický kotel a bojler ve skladu. Brzy bude nahrazeno vnitřní jednotkou tepelnéh…
jose10r
Před 3 lety
1
Bezpečnostní dveře
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit osvědčenou a kvalitní firmu na bezpečnostní dveře do bytu? Má…
lukass_5
Před 3 lety
3
Wifi zvonek s displejem
Zdravím, nemá někdo doma případně nepotkal se někde někdo z vás s domácím zvonkem, který by měl al…
jarin1
Před 3 lety
20
Noční orientační světla na chodbu a wc
Rád bych co nejjednodušší instalaci nočního osvětlení. Mám následovné představy: - na delší chodbě…
jose10r
Před 2 lety
24
sponzor fóra
Celoroční Zimní zahrada
Dobrý den, poptáváme zimní zahradu 6x3m k našemu malému bytečku. Oslovila nás firma Esmero, ale nem…
david02
Před 3 lety
3
Zateplení stropu, vazníky, stříkaná pěna, SDK
Dobrý den, řeším jak udělat zateplení stropu. Situace viz fotky. Věnec je vysoký 25cm, trámek co le…
brumlakk
Před 3 lety
10
Spíž blízko jihu
Ahoj stavebníci, jdu si pro pár cenných rad. :wink: Řeším teď v projektu spíž. Okno bude na jihovýc…
gabrielaa
Před 3 lety
22
Betonové vyvýšené záhony
Máte někdo zkušenost s vyvýšenými betonovými záhony od DITONu, nebo všeobecně s betonovými záhony?
raziel628
Před 3 lety
3
Dřez Schock
Máme 2 měsíce starý dřez Schock, teď jsem si všimla, že už má odštípnutou hranu - nejsem si vědoma …
jitka_cechurova
Před 3 lety
1
Koho osloviť projektant/architekt ?
Dobrý večer, žijeme v ČR ,no plánujeme stavbu RD na Slovensku. Potrebovali by sme urobiť projekt + …
milanq
Před 3 lety
5
Soused a jeho problém
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Žádali jsme sousedy o podpis ke stavbě. Všichni souhlasili, jen j…
mellari
Před 3 lety
15
Drenáž zahrady
Ahoj, koupili jsme dům a řešíme nyní problém se zahradou. Zhruba polovina zahrady je podmáčená a je…
esmeralda2
Před 3 lety
8
Dlouhá / úzká chodba a vest.skříň
Zdravím, chtěla jsem se optat zda někdo nemá podobně řešenou vstupní chodbu délka 6 m a je celkem ú…
radim2015
Před 3 lety
27
Dveřní síť k předsazeným roletam
Dobrý den,chtěla bych se zeptat..mám venkovní předokenní rolety, u kterých však kastliky nejsou zab…
pajkak
Před 3 lety
1
Schody k tomu
Hezký den, potreboval bych nejakou inspiraci nebo napad jaké schody udelat do domu ? Dekuji predem …
kossakowski1980
Před 3 lety
11
PHI (pojistná hydroizolace) - detail nároží
Dobrý den, máte někdo nějakou fotku jak provést detail pojistné hydroizolace v nároží u valbové st…
petr12321
Před 3 lety
1
Vestavená trouba + mikrovlnka, nebo jen sólo trouba a mikrovlnka ve skříni?
Hezký den, řešíme menší "dilema"... Máme 2 varianty: A) Buďtou pouze vestavná parní trouba od AEG …
charvat1976
Před 3 lety
1
Zruseni pripojky k plynu
Ahoj, resil jste nekdo zruseni pripojky k plynu a jakym zpusobem? Dve moznosti - poklop v urovni ko…
kopca89
Před 3 lety
10
Kolaudace garáže po koupi nemovitosti
Dobrý den, máme možnost koupit domeček, u kterého je samostatně stojící garáž. Garáž však není povo…
vladimirsvorba
Před 3 lety
2
Alarm + zabezpečení. Máte tip na nějaké rozumné řešení?
Stavím nový rodinný dům a rád bych vyřešil zabezpečení a senzory. Konkrétně mám zájem o - Magneti…
matejt
Před 3 lety
24
Montáž gaigeru - dešťová kanalizace
Hezký den, chtěla bych se zeptat, pod jakým úhlem se ideálně montuje gaiger? Nevadí když je napojen…
xkarlos
Před 3 lety
10
Myčka bez zabudování
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Může se vestavná myčka používat jako volně stojící, tj. bez…
kofejn
Před 3 lety
4
Rekuperace vedená podlahou
Dobrý den, jsme ve fázi projektu domu - dvoupatrová dřevostavba. Řešíme rekuperaci domu, u které ro…
ventilatory
Před 3 lety
3
Vytápění v RD
Ahojky, chci se zeptat, kdědili jsme dům ( 2 bytové jednotky) zatím se topí na uhlí dřevo, ale do b…
travas
Před 3 lety
3
Prosim o radu k vyberu podlahy
Zdravim, chtel bych se zeptat na vyber podlahove krytiny . Budeme mit, dá li Rus a inflace, dům se …
luckavra
Před 3 lety
12
Grohe vs Hansgrohe
Zdravím, má někdo zkušenosti s rozdílem těchto dvou značek? Obvykle se cena dost liší. Zatím jsem n…
pavlina_koudelkova
Před 3 lety
4
1
2
…
148
149
150
151
152
…