O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Fasada praskla
Dobrý den, mám 7let starou fasadu od firmy Weber a letos se mi stalo ... viz. obrazek. Cele se to z…
sona250
Před 3 lety
13
Vykonny radiator - doporucite?
Dobry den, do chodby (4x2,5 s sestimetrovym stropem), kde je podlahovka hledam radiator k umisteni …
zdenek13
Před 3 lety
1
Názor na dispozici. žádná okna do ulice
Jaký máte názor na dům bez oken do ulice? Líbí se mi dispozičně typový dům, který právě disponuje p…
secuser1
Před 3 lety
10
Příprava a zatravnění jílovitého kamenitého pozemku
Dobrý den. Máme pozemek s jílovitou půdou a spoustou kamenů, místy i stavební suti. Pozemek je na …
davex
Před 3 lety
1
2
34
Barva venkovních žaluzií DB 703 nebo RAL 7016? Máte někdo?
Hezký den, vybíráme barvu venkovních žaluzií Isotra a nemůžeme se rozhodnout zda jít do DB 703 nebo…
roman_
Před 10 měsíci
25
Cena TČ včetně instalace
Zdravím, chci se zeptat zda jste někdo v současné době (třeba v roce 2021) kupovali tepelne cerpad…
tomus
Před 3 lety
19
VPC - přerušení tepelného mostu v patě zdiva
Dobrý den, mám prosím dotaz ke konstrukčnímu detailu "přerušení tepelného mostu v patě zdiva". Plá…
dusli
Před 3 lety
5
Penb vs realita
Zdravím, dneska jsem dostal vypočítany Penb od projektantky. Bude to pasivní dům, TČ, rekuperace.. …
zubr487
Před 3 lety
13
sponzor fóra
Cena práce za krovy
Zdravím, tesař si řekl za práci na krovu 133 000Kč a nám se to zdá nějak moc. Plocha střechy je 23…
martin_s
Před 3 lety
6
Kuchyně - dekory dřeva, rozmístění
Dobrý den, toto je naše vizualizace kuchyně společně s jídelnou a obývákem. Jsem vcelku spokojená, …
tyna_novakova03
Před 3 lety
1
RAL 7039 Quarzgrau
Dobrý den, má někdo okna, dveře v barvě Metbrush Quarzgrau ? Prosím o foto, uvažujeme o této barve.…
libor93
Před 3 lety
1
Rekonstrukce nebo demolice ?
Ahoj, přemýšlíme o koupi domu k rekonstrukci a jdu si k vám pro radu. Dá se podle fotek poznat, jes…
pertpak
Před 3 lety
6
BYT - Obýv. pokoj + jídelna + kuchyně - 31m2
Dobrý den, rád bych Vás požádal o nápady a inspiraci, jak dispozičně uspořádat vybavení obývacího …
kassal
Před 3 lety
7
Studna - nerezová tkanina
Dostal jsem nabídku od firmy Profivoda, kde jsou 3 cenové možnosti. Vybral jsem si střed, ale je ta…
noga
Před 3 lety
1
Plot - Plotové sloupky BEST - LUNETA I COLORMIX BRILANT
Zdravím máte někdo plotové sloupky z BEST - LUNETA I COLORMIX BRILANT? Vysušuje se barva po x lete…
wacko
Před 3 lety
2
Sousede rozhodli
Dobry den, Zijeme v RD, ktery je rozdelen na nekolik BJ, ale nemame SVJ. Mame společnou tlakovou k…
franti_p
Před 3 lety
5
Kompozitní "křemenná deska a panel do kuchyně" z Ikey RAHULT, máte?
https://www.ikea.com/cz/cs/p/rahult-nastenny-panel-na-miru-cerna-vzor-kamen-kremen-90216623/#conten…
myfairlady
Před 3 lety
1
Změna stavebního materiálu
Zdravím, Mám dotaz ohledně změny stavebního materiálu. Máme vydané stav.povolení na Heluz Family 5…
jarin1
Před 3 lety
6
HS portal 1,8m
Ahoj, mate nekdo HS portal v sirce 1,8m?
artep1987
Před 3 lety
13
Firma Futurol, recenze
Dobrý den, hledáme zastřešení terasy a zaujala nás nabídka od firmy Futurol. Pokud s ní máte zkušen…
luandro
Před 3 lety
2
Moduleo Country Oak 24277
Dobrý den, má prosím někdo podlahu Moduleo Country Oak 24277? Jaký k ní máte odstín dveří a oken? D…
lucievlckova
Před 3 lety
1
Světlost u balkonových dveří
Výrobci udávají 2 údaje u posuvných balkonových dveří. "světlost po odsuvu bez dorazu" a "světlost…
wampec
Před 3 lety
1
Mramorový koberec
Máte někdo v kuchyni popř. v jiných místnostech mramorový koberec? Jak jste spokojeni? Nemáte foto?…
konopka125
Před 3 lety
1
Máte někdo doma lomenicově schodiště s dřevěným či vynil.obkladem prosim?
Ahoj, čeká nás stavba dřevostavby letos na jaře a zajímají mě zkušenosti se schodištěm. Chtěla bych…
stavitel2
Před 3 lety
1
Posuvné okno Gealan smoovio
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s tímto typem posuvu? Prodává Okno styl. Děkuji.
nejaga
Před 3 lety
1
Halifax dub přírodní a jeho jiné pojmenování
Zařizujeme a poradili byste u dubu Halifax jiné názvy v běžně dostupných prodejnách nábytku? Co jse…
abasim
Před 3 lety
3
Proc se nejdriv lepi obklad a az nasledne dlazba?
Chystam se obkladat koupelnu a vsichni uvadi ze zasadne nejdriv obklad sten a az pak dlazbu, ale vu…
legoss
Před 3 lety
20
Problém, když není pozemek psány na mě?
Pozemek je psaný na dědu a dovolil mi na něm stavět. Nebude to problém např pro stavební povolení, …
marketaskra
Před 3 lety
27
Okna - modrošedá
Dobrý den, nemá zde někdo okna v odstínech modrošedé? Holubí modrá 5014, pastelově modrá 5024. Jde …
barebare
Před 3 lety
2
Kuchyně Vigo
Chci se zeptat, má tady někdo kuchyn Vigo nejlepe tu sedivou s hnedou. Jak jste sní spokojené?
tynuska1990
Před 3 lety
1
1
2
…
159
160
161
162
163
…