O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Umělý kámen na dřevostavbě
Dobrý den, mám menší dřevostavbu postavenou v roce 2019. OSB 15, polystyren 10, lepidlo, perlinka,…
ozzy77
Před 4 lety
4
Digestoř Elektrolux
Ahoj, nově zařizuji kuchyň a rozhoduji se mezi digestoří od Elektroluxu https://www.electrolux.cz/k…
animonky
Před 4 lety
1
Převod zástavy z prodávané na kupovanou nemovitost
Existuje možnost, jak převést hypotéku, tedy zástavu z prodávané na kupovanou nemovitost? Bylo nám …
flyout
Před 4 lety
1
Lesklá dlažba v koupelně
Má někdo v koupelně lesklou dlažbu? Je to o držku? Díky
sonyhonza
Před 4 lety
6
Tepelné čerpadlo - venkovní jednotka
Ahoj, prosím můžete se podělit o fotky, jak máte umístěnou venkovní jednotku tepelného čerpadla? Dě…
fcelkam
Před 4 lety
1
Prostup k anténě na půdu
Dobrý den, řeším teď prosup k anténě (přijímači) na půdu - ne na střechu. Datové a jeden TV kabel m…
radimir
Před 4 lety
5
Základová deska - rozvody
Zdravím, chci se zeptat, zda rozvody kanalizace v základové desce zasypáváte pískem nebo to není n…
pale
Před 4 lety
3
Krb v pasivnim dome
Zdravim, planujeme stavet dum, bude to pasiv ale chteli bychom krbova kamna. co jsem si precetl,tak…
zubr487
Před 4 lety
13
sponzor fóra
Baterie s elektrickým ohřevem vody
Máte prosím někdo zkušenosti s baterií na přímý elektrický ohřev vody? Přemýšlím, že ji nechám inst…
puhelin
Před 4 lety
22
Skrývka ornice a zahradní účely
Dobrý den, potřebuju poradit, stavíme domeček a momentálně probíhá skrývka ornice. Kolik kubíků půd…
radim2015
Před 4 lety
6
Kuchyně do U
Ahoj, mohla bych vás poprosit o radu, jak uspořádat kuchyni viz plánek? Vůbec nevím jak udělat, aby…
marketaskra
Před 4 lety
6
Rodinný dům - Karlovarský kraj
Zdravím Vás, hledám ověřeného dodavatele hrubé stavby zděného rodinného domu (Ytong). Nemáte, prosí…
radovan_1
Před 3 lety
4
Světlovody Velux - kondenzace?
Ahoj, stavíme nízkoenergetický bungalov. Prostředkem nám vede tmavá chodba, kterou chceme prosvětl…
doog
Před 4 lety
6
Profesionální demontáž eternitové střechy
Dobrý den :slight_smile: , hledám specializovanou firmu na profi odstranění eternitové střechy a ch…
eevaas
Před 4 lety
1
Kuchyn- na co si dat pozor pred samotnou realizaci- smlouvy atd
Pora'dte jaká je běžná praxe při objednávání kuchyně na míru- máme vybraný materiál, spotřebiče atd…
smudlinky
Před 4 lety
1
Daruji ornici za odvoz
Daruji ornici za odvoz. K dispozici cca 400 tun. Nejedná se o stavební nebo výkopovou suť, ale o kv…
balu74656
Před 4 lety
1
Sudová sauna
Ahoj, zvažuji pořízení sudové finské sauny a rád bych se zeptal na zkušenosti. Máte sudovou saunu? …
jakuda
Před 4 lety
1
Quick Step - vinyl
Mate nekdo prosim podlahu od QS v odstinu premiovy dub prirodni (40033)? Rada bych videla fotky 😊
ana568
Před 4 lety
1
CETIN - vyber dodavatele internetu Praha
Zdravim, na pozemku mame od CETIN pripojku s optikou. Nabidka je pomerne velka, jako dodavatele pod…
ufin22
Před 4 lety
1
Doporučí někdo stavební firmu na stavbu zděného domu oblast Mělníka, Praha východ a okolí?
Tak jsme se konečně posunuli ke stavbě domu. Architektonická studia hotová, projekt kompletně hotov…
s_he
Před 4 lety
4
Zámková dlažba - vzorkovna
Dobrý den, nemáte prosím někdo tip na nějaké stavebniny, showroom, apod., kde by bylo možné vidět r…
bod
Před 3 lety
2
Nábytek z masivu (dub)
Prosím o doporučení šikovného truhláře, který pracuje s masivem. Ideálně oblast Ostravska, ale může…
petrapkrej
Před 4 lety
3
Možné špatné nastavení 3 cestného ventilu
Jelikož zanedlouho budeme topit dřevem, tak sem prošel ventily, pohybal s něma atd... Tak u nastave…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
2
...
3
62
Zavěšení kuchyňské linky do sádrokartonu
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se zavěšením vrchních kuchyňských skříněk do sádrokartonu? Koupil…
traverza
Před 4 lety
8
Kde si nechat udělat krásné záclony
dobrý den, dlouhodobě mě fascinují krásné zíclony, které vídám u realizací velkýxg a cool architekt…
jkjkj
Před 4 lety
20
Samonivelační stěrka odskočila od betonu
Zdravím, Chtěla bych poprosit o radu,..cca před dvěma měsíci manžel dělal novou vinylovou podlahu s…
hubert8
Před 4 lety
6
Co si myslíte o mém plánku
Ahoj, co si myslíte o mém amatérském plánku? Přiložen i pozemek, oba dva jsou mé. v plánku 1PP = P…
jose10r
Před 4 lety
16
Slim pračka a sušička - set
Ahoj všem, máte doma některá set slim pračky a sušičky, s hloubkou max. 50 cm? Jakou máte značku a …
prosteja144
Před 4 lety
1
Bazén do země, od koho? Praha vychod,okres Nymburk
Ahoj stavaři, od koho mate na zahradach bazeny za slusne ceny? Idealne aby udelala jedna firma komp…
lucy_l
Před 4 lety
1
Dřevostavba zlínsko - výběr dodavatele stavby
Zdravím, chceme si nechat postavit dřevostavbu na klíč. Hledáme vhodného dodavatele stavby. Od znám…
radek_pavlicek
Před 3 lety
2
1
2
…
172
173
174
175
176
…