O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Daruji ornici za odvoz
Daruji ornici za odvoz. K dispozici cca 400 tun. Nejedná se o stavební nebo výkopovou suť, ale o kv…
balu74656
Před 4 lety
1
Sudová sauna
Ahoj, zvažuji pořízení sudové finské sauny a rád bych se zeptal na zkušenosti. Máte sudovou saunu? …
jakuda
Před 4 lety
1
Quick Step - vinyl
Mate nekdo prosim podlahu od QS v odstinu premiovy dub prirodni (40033)? Rada bych videla fotky 😊
ana568
Před 4 lety
1
CETIN - vyber dodavatele internetu Praha
Zdravim, na pozemku mame od CETIN pripojku s optikou. Nabidka je pomerne velka, jako dodavatele pod…
ufin22
Před 4 lety
1
Doporučí někdo stavební firmu na stavbu zděného domu oblast Mělníka, Praha východ a okolí?
Tak jsme se konečně posunuli ke stavbě domu. Architektonická studia hotová, projekt kompletně hotov…
s_he
Před 4 lety
4
Zámková dlažba - vzorkovna
Dobrý den, nemáte prosím někdo tip na nějaké stavebniny, showroom, apod., kde by bylo možné vidět r…
bod
Před 3 lety
2
Nábytek z masivu (dub)
Prosím o doporučení šikovného truhláře, který pracuje s masivem. Ideálně oblast Ostravska, ale může…
petrapkrej
Před 4 lety
3
Možné špatné nastavení 3 cestného ventilu
Jelikož zanedlouho budeme topit dřevem, tak sem prošel ventily, pohybal s něma atd... Tak u nastave…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
2
...
3
62
sponzor fóra
Zavěšení kuchyňské linky do sádrokartonu
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se zavěšením vrchních kuchyňských skříněk do sádrokartonu? Koupil…
traverza
Před 4 lety
8
Kde si nechat udělat krásné záclony
dobrý den, dlouhodobě mě fascinují krásné zíclony, které vídám u realizací velkýxg a cool architekt…
jkjkj
Před 4 lety
20
Samonivelační stěrka odskočila od betonu
Zdravím, Chtěla bych poprosit o radu,..cca před dvěma měsíci manžel dělal novou vinylovou podlahu s…
hubert8
Před 4 lety
6
Co si myslíte o mém plánku
Ahoj, co si myslíte o mém amatérském plánku? Přiložen i pozemek, oba dva jsou mé. v plánku 1PP = P…
jose10r
Před 4 lety
16
Slim pračka a sušička - set
Ahoj všem, máte doma některá set slim pračky a sušičky, s hloubkou max. 50 cm? Jakou máte značku a …
prosteja144
Před 4 lety
1
Bazén do země, od koho? Praha vychod,okres Nymburk
Ahoj stavaři, od koho mate na zahradach bazeny za slusne ceny? Idealne aby udelala jedna firma komp…
lucy_l
Před 4 lety
1
Dřevostavba zlínsko - výběr dodavatele stavby
Zdravím, chceme si nechat postavit dřevostavbu na klíč. Hledáme vhodného dodavatele stavby. Od znám…
radek_pavlicek
Před 3 lety
2
Originální věšák na zeď
Ahoj, chci se zeptat, zda někdo znáte nějakou značku, která vyrábí originální věšáky na zeď, něco p…
sandria_cz
Před 4 lety
2
Rako Remix
Ahoj všem, chceme rekonstruovat koupelnu a podle fotek se mi líbí obklad Rako Remix. Máte jej někdo…
prosteja144
Před 4 lety
5
Wood zahradní domky - pozor - podvodná firma
Dobrý den, všem, bohužel musím sdílet nemilou zkušenost, resp. tímto varuji před nákupem na eshopu …
kaczaa
Před 4 lety
5
Změna na ČOV namísto žumpy
Zdravím, jsme ve fázi hrubé stavby a máme v projektu žumpu. Bohužel jsme zjistili od starosty, že v…
tomi_28
Před 4 lety
6
Byt novostavba- jak orientovaný?
Ahoj :slight_smile: Hledáme byt ke koupi a rozhodujeme se mezi 3 byty v novostavbach. Z planu si al…
sandria_cz
Před 4 lety
15
Jak to chodí, když chci stavět
Ahoj, popsal by mi někdo jak to chodí, když chci stavět dům na vlastním pozemku? Návrh, stavbu, hyp…
blruakzadsa
Před 4 lety
10
Tipy na stojany na kytky (poličky, stolečky, cokoli..)
Ahoj, máme malý byt, dost překytkováno, jenže mně se nelíbí takové ty klasické stojany na kytky a n…
davex
Před 4 lety
2
Renovaci dveri
Dobrý den, prosím o doporučení firmy ohledně renovaci dveri, Praha. Zkušenosti s Renapa někdo? Deku…
andrea_nemeckova
Před 4 lety
1
Vytápění dřevostavby
Ahoj, máme čtyři roky starou dřevostavbu (nízkoenergetická B), kde vytápíme elektrokotlem s vodní p…
wpavel
Před 4 lety
3
Vápenná omietka na panel? PROFI Feinputz 0,6 mm
Dobrý večer, prosím o radu ... firma ktorá mi má robiť omietky mi odporúča PROFI Feinputz 0,6 mm ,…
roman5102
Před 4 lety
1
Usazení nádrže pro dešťovou vodu
Ahoj, máte někdo na dešťovou vodu dvouplášťovou PP nádrž (konkrétní typ viz obrázek)? Nevíme, zda m…
apostol
Před 4 lety
9
Loupání barvy krbovek Romotop
Ahoj, dneska jsem si všimla, že se nám jaksi po asi roce a půl co tady ty krbovky jsou loupe barva.…
zubr487
Před 4 lety
22
Jak se dostat k vydanému stavebnímu povolení
Hezký den. Prosím o radu, potřebujeme dodat bance stavební povolení na sítě, ke kterému známe jedna…
lowlands
Před 4 lety
3
Zateplení podkroví
Dobrý den, chci se zeptat zda můžu i teď v zimních měsících zateplit stropy v podkroví ( vata ). …
m_i_r_e_k
Před 4 lety
6
Odha ceny dřevostavby svépomocí 50m2
Dobrý den, chci se zeptat jak byste odhadli cenu dřevostavby 4x12m, nizká sedlová střecha, zateplen…
milanq
Před 4 lety
2
1
2
…
173
174
175
176
177
…