O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Doporučte prosím bagristu - Praha - západ
Dobrý den, doporučil byste někdo prosím spolehlivého dobrého bagristu pro Prahu-západ? Někoho, kdo …
countrylady
Před 4 lety
3
Co nakoupit předem, než se zdraží?
Pěkný den, Vy, kteří teprve začínáte stavět, nakupujete už vnitřní vybavení domu (sanita, obklady, …
rubenyx
Před 3 lety
5
Projekt a vyřízení stavebního povoleník
Dobrý den, chceme s manželem stavět. Firma nám nabídla cenu projektu + že nám zařídí stavební pov…
puhelin
Před 4 lety
21
Tepelné čerpadlo Iveco
Dobrý den mate někdo zkušenost s tepelným čerpadlem Iveco? Hledáme co nejvíce zkušeností a taky mám…
richid
Před 4 lety
1
Sprchova a vanova podomitkova baterie. Jake vybrat?
Jake mate vy prosim s cim jste a nejste spokojeni? Nevim jakou vybrat aby byla trochu kvalitni za r…
emko4
Před 4 lety
12
Projektant pro keramzit liapor stavby
Zdravim vsechny, Chceme stavet z keramzitu cili liaporu individualni projekt, nelibi se nam zadny k…
ronika17
Před 4 měsíci
8
Jak často jste byly v kontaktu s projektantem?
Dobrý den, chci se zeptat na vaše zkušenosti ohledně komunikace s projektanty. Např. jestli vám dáv…
radim2015
Před 4 lety
7
Nazor na rozpocet
zdravim, mohu pozadat o nazor na rozpocet,jestli to firma neprepalila hodne? bude to pasivni dum, a…
venouska
Před 4 lety
24
sponzor fóra
Videotelefon HIKVISION
Zdravím , chtěl bych se zeptat máte někdo zkušenosti s tímto typem ? Spíš by mě zajímalo jestli se …
wacko
Před 4 lety
2
Myčka pod indukční varnou deskou.
Zdravím, máte někdo zkušenosti s umístěním myčky pod indukční varnou desku? Vím, že je to nevhodné…
kekita
Před 4 lety
2
HS portál 3m v plastu
Ahoj všichni, máte někdo zkušenost s HS portálem z plastu na jižní stranu? Máme v projektu 3000x21…
tomi_28
Před 4 lety
7
Podlahovka suchou cestou
Ahoj, máte někdo zkušenosti s podlahovkou suchou cestou? Rekonstruujeme. V přízemí máme 20 let star…
zdenek13
Před 4 lety
4
Tepelné čerpadlo -hluk
Dobrý den, soused si umístil na svůj dům na plochu vedle střechy tepelné čerpadlo(asi voda vzduch, …
alexxa007
Před 3 lety
1
2
39
Občerstvení pro kolaudátora?
Dobrý den, asi blbý dotaz, ale připravili jste pro kolaudátora ze SÚ nějaké pohoštění? Dělá se to? …
jose10r
Před 4 lety
10
Pojištění majetku
Dobrý den, řeším u kupovaného domu pojištění majetku, hodnota 3mil kč. Nabídka viz. níže, může někd…
nyssa_al_ghul
Před 4 lety
4
Jídelní stůl se starou robustní deskou - kde sehnat?
Ahoj, rádi bychom kulatý stůl, který má hodně robustní, rustikální, až "ošklivou" desku. klidně i n…
norikakaa
Před 4 lety
9
Z jednozásuvky dvojzásuvku - jde to? A rozdíl ve výšce podlahy
Ahoj, chci se zeptat - v klientských změnách developerského projektu jsme nějak pozapomněli na zásu…
wpavel
Před 4 lety
3
Spiroll
Dobry den, nevi nekdo o dobre firme co se zabyva vyrobou a pokladkou spiroll panelu? A ktery by nem…
lenny92
Před 4 lety
4
Nesprávné chování bojleru.
Zdravím. V koupelně na bytě máme 100l bojler s vývody teplé i studené vody dole vedle sebe. Začalo…
zubr487
Před 4 lety
8
Venkovní žaluzie dodatečné- přiznané
Zdravím, má někdo zkušenosti s žaluziemi, které jsou přidělávané dodatečně na okno a je vidět kastl…
tomi_28
Před 4 lety
16
Kolaudace chaty
Zdravim chci se zeptat zda chodi nejake kontroly ze stavebniho uradu v prubehu stavby. A jestli cho…
puhelin
Před 4 lety
4
Dodatečné povolení stavby
Dobrý den. Dotaz zní: Na pozemku vedeném v katastru jako "trvalý travní porost" se nachází mobilho…
hansel_hoovik
Před 4 lety
14
Přepis elektřiny od developera
Dobrý den, Dokazete poradit zda je potřeba na něco specifického dat pozor u přepisu energie. Dále j…
ufin22
Před 4 lety
1
Krb, podlaha-rekonstrukce
Dobrý den, prosím o radu, inspiraci. Plánujeme vyměnit dlažbu, z důvodu tepla, za linoleum-dub tmav…
traverza
Před 4 lety
11
Šířká garážových vrat pro jedno auto
Dobrý den, jaká je ideální šířka garážových vrat pro jedno auto? Vaše zkušenosti? Chtěl bych do bud…
nikra_
Před 4 lety
3
Návrh zahrady
Dobrý den, prosím o tip na zahradního architekta buď online nebo ve Zlínském kraji. Nejlépe z vlast…
omanikovak8t
Před 1 rokem
21
Návrh koupelny - vizualizace
Dobrý den, máme vypracovanou předběžnou vizualizaci koupelny. Obklady zatím úplně neřešíme, spíš ná…
martinaat
Před 4 lety
4
STAVBA UDÍRNY
Ahojte Jakou máte vzdálenost od ohniště k udírně? Obalujete něčím kouřovod, aby nedošlo k ochlaze…
kopca89
Před 4 lety
2
Zazimování bazénu - hladina vody
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda všichni upouštíte na zimu vodu z bazénu až pod bazénové světlo, ne…
si_m1
Před 4 lety
8
Skrvny na SDK strope v koupelně
Zdravim, vim, ze problematika vlhkych skvrn na strope je obsirna a neexistuje univerzalni rada, ale…
ventilatory
Před 4 lety
8
1
2
…
174
175
176
177
178
…