O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vestavne spotrebice volne stojici
Stehujeme se a v novem delame kuchyn. Nez nam dodaji kuchynskou linku, potrebujeme na prechodnou do…
kekita
Před 4 lety
3
Napojení pozemku na vodovod- Z přívodního nebo zásobovacího řádu?
Dobrý den. Lze pozemek napojit přímo z přívodního řádu? Podle všeho je zásobovací řád poměrně dalek…
l_sekanina
Před 4 lety
5
Naložení krbové vložky vs přikládání časté
Chtěl bych se zeptat, co je lepší u krbové vložky s výměníkem, jestli tam přihazovat například co p…
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Externí přívod vzduchu x rekuperace x krbová vložka
Ahoj, mohl bych se zeptat, zde zkušenějších, zda existuje řešení pro nízkoenergetický dům, kde v …
zubr487
Před 4 lety
5
Výška HS portálu
Ahoj stavíme dům a protože jsme do podlahy přidávali izolaci změnila se nám výška oken. Máme na vý…
mp77
Před 4 lety
10
Bílá kuchyň?
Zdravím, finišujeme se stavbou domu a teď plánujeme kuchyň. S truhlářem jsme vše probrali a udělal…
wiki85
Před 4 lety
24
Obývací stěna oproti ostatnímu nábytku
Ahoj, potřebuji poradit, jak sladit obývák s ostatním, aby to nějak dávalo smysl :slight_smile: Kou…
staqor
Před 4 lety
8
Plisse
Ahoj, prosím o radu. Zvažujeme plisé rolety - dvojité. Tedy jednu vrstvu propustnou a druhou zatemň…
gabrielaa
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Betonova sterka do kuplene - Praha
Dobry den, Mohol by mi niekto odporucit firmu, ktora robi betonove sterky do kupelni? Hladam ni…
yvettka83
Před 4 lety
2
Vodovodní kohoutek a hadice
Dobrý den, během rekonstrukce máme na zahradu trvale vyvedenu starou hadici, napojenou na kohoutek…
wpavel
Před 4 lety
2
Dýha v koupelně
Zdravím, zvažujeme do koupelny dýhovanou skříňku pod umyvadlo. Dýha v matném laku na překližce, umy…
honzik75
Před 4 lety
11
Projekt Eden
Dobrý den, co říkáte na projet domu Eden od Gservisu? https://www.gservis.cz/projekty-rodinnych-do…
ellesarka
Před 4 lety
5
Dodací lhůta střešních tašek
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaká je momentálně čekací lhůta na střešní tašky a jak dopředu je …
nikol_havova
Před 4 lety
3
Zakryti bazénu
Ahoj,jdu si pro radu. Chci delat posuvne viko na bazen. Bude posuvne na koleckach,ale ted mam probl…
closen
Před 4 lety
1
Položkový rozpočet v dnešní době
Zdravím všechny, mám v plánu stavbu bungalovu o ploše cca 170 m2 - nejspíše subdodavatelsky se sta…
puhelin
Před 4 lety
21
Tepelné čerpadlo země voda - nutnost projektu?
Ahoj všem, plánuji novostavbu - fáze projektové dokumentace a chtěl jsem se zeptat, zda je pro zam…
luton
Před 4 lety
1
Podklad pod tvárnice
Chystám se udělat z tvárnic malou zeď a zasázet do ni bylinky. Rád bych použil tvárnice playstone, …
total
Před 4 lety
1
Okna před zimou ?
Dobrý den Stavim RD svépomocí. Chci se zeptat na možnost poškození oken před vymrznuti/sedání domu…
lisakstavitel
Před 4 lety
5
Byt v nájmu a psychika :)
Ahoj, chtěla jsem se jen zeptat, jestli nejsem blázen:slight_smile: před 8 lety jsem se přistěhov…
norikakaa
Před 4 lety
12
Kolik by tak stálo vykopání 112 m2 sklepa...? (cca 2,5m výška)
Kolik by tak asi stálo vykopání sklepa - tzn. objednání bagru a jeho obsluhy, odvoz a uložení zemin…
netmaster
Před 4 lety
10
Vstupní dveře na otisk prstu
Máte někdo nějaké zkušenosti se vstupními dveřmi na otisk prstů? Díval jsem se na dveře od firmy Lo…
raziel628
Před 4 lety
26
Stavební firmy na Zlínsku
Jaké máte zkušenosti se stavebními firmami na Zlínsku? Doporučili byste mi některou? Případně budu …
mart23
Před 4 lety
1
Stěrkování zdící tenkovrstvou maltou
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda lze použít tenkovrstvou zdící maltu Porotherm (lepidlo) na stě…
radimir
Před 4 lety
1
Zateplení teras
Dobrý večer, Potřebovali by jsme poradit jak zateplit terasu která je na části kuchyně. Strop je …
lucdan
Před 4 lety
6
Predzahradka, sterkovy zahon
Hezky dobry den, prosim pekne o radu. Chtěla bych na predzahradce oznacene cervene( omluva za fotku…
jenye
Před 4 lety
12
Rozdíl mezi zakládací a zdící maltou
Zdravím, je někdo schopen jednoduše vysvětlit rozdíl mezi zakládací a obyčejnou zdící maltou? Respe…
petrkunc132
Před 4 lety
3
Rovná kuchyně
Prosím, můžete mi sem dát foto vaší kuchyně - rovné s oknem či okny nad linkou ? Na délku máme 4m a…
adela_majickova
Před 4 lety
1
Omítky až po vylití podlahy
Dobrý den, co jsem slyšel, tak se sádrové omítky většinou dělají před vylitím anhydritu. Chtěl bych…
lisakstavitel
Před 4 lety
3
Orazítkovaná projektová dokumentace
Dobrý den, kdy mohu žádat po projektantovi orazítkovanou projektovou dokumentaci? Jsem ve fázi, kd…
puhelin
Před 4 lety
6
Vaše průměrná spotřeba vody
U nás to vychází na asi 48m3/6 měsíců, tudíž 8m3 měsíčně a nacházíme se doma 4, takže to vyjde prům…
vladimir_sacha
Před 4 lety
5
1
2
…
182
183
184
185
186
…