O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Starý dům
Hezký večer všem, bydlí tady někdo v dvougeneračnim domě? Uvažujeme o koupi dvougeneračního domu.
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Firma Invest-Star
Dobrý den, je zde někdo, kdo má zkušenosti se stavební firmou Invest-Star z Bíliny? Chceme stavět d…
verys
Před 4 lety
1
Umístění a typ pergoly
Tak jedeme dál.. dělám výběrovku na Pergoly. S jakou firmou máte dobrou zkušenost, libi se mi hliní…
kordules12
Před 4 lety
1
Zastřešení pergoly, která je umístěna na jižní straně
Zdravím všechny, řešíme zastřešení pergoly, která je přímo před domem. Celá přední část domu je ori…
yvettka83
Před 4 lety
3
Jak vyplnit formulář žádosti o zřízení el. přípojky pro nový RD?
Dobrý den, hledala jsem příspěvek ve fóru s podobnou tématikou, ale nepodařilo se mi dohledat. Poku…
guteman
Před 4 lety
6
Hliníková bílá střecha
Hezký den, Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo bílou střechu. Jaké jsou vaše zkušenosti a máte ně…
tynkasss
Před 4 lety
1
Lhůty na vyjádření
Ahoj všem, dostali jsme vyjádření ke stavebnímu povolení za 6 týdnu.doplnily co se chtělo obratem a…
puhelin
Před 4 lety
7
Kontrola TZ a způsob vytápění
Zdravím, nechal jsem si spočítat TZ a při hodnotě 3,5kW jsem počítal s el. podlahovkou, klimatizací…
radim2015
Před 4 lety
12
sponzor fóra
Čím odhlučnit zahradu
Ahoj, prosím o zkušenosti, jaký typ plotu/zdi a výška vám pomohly s odhlučněním sousedního pozemku?…
nikir
Před 2 lety
17
Dveře do sklepa 70 cm, stačí?
Myslíte, že do sklepa budou stačit dveře 70 cm? Budeme tam mít prádelnu, kotelnu a spoustu úložného…
kekita
Před 4 lety
2
Panorea zimní zahrada
Dobrý den, marně snažím zjistit nějaké informace a hlavně zkušenosti s firmou Cercling Corp z Brna…
dada10101010
Před 6 měsíci
15
Montovaný dům z betonu
Dobrý den, uvažujeme o koupi montovaného domu z betonu. Máte někdo a jste spokojení? Případně popr…
svepomocnik_honza
Před 4 lety
2
Pokračování prasklin, po měsíci praskly sádrové terče
Cca měsíc zpět sem zde psal příspěvek ohledně prasklin, určitě někdo pamatuje, ve zdech v prvním pa…
vladimir_sacha
Před 4 lety
12
Interierové dveře
Dobrý den, máte někdo tip, kde sehnat (kvalitní) interiérové dveře této barvy?
venouska
Před 4 lety
2
Led světla
Zdravím. Chci se zeptat, po zapnutí nám začala tak po roce světlo problikavat, pak to na chvíli ust…
kofejn
Před 4 lety
6
Střecha sklep
Dobrý den, ze ZB 40 jsem postavil sklep, který plánuji kompletně zasypat zeminou. Vnější rozměry js…
petrkunc132
Před 4 lety
10
Rozlozeni mistnosti a nabytku v nich
Dobry den, shanim nekoho, kdo by mi poradil rozmisteni nabytku v mistnostech a i jakou mistnost na…
pe_ma2
Před 4 lety
1
Projekt bungalovu 5+kk
Ahoj, jsme na úplném začátku s naším projektem bungalovu, v přiloženém obrázku je verze 1 od archit…
japona
Před 4 lety
9
Stavební firma - Semily
Dobrý den, Mohli byste doporučovat firmu na zakladovou desku/suterén? Idealně Semily a okolo. Moc d…
franramiful
Před 4 lety
1
Žádost o povolení
Zdravím, potřebuju radu. Chceme stavět RD, už nám chybí k podani stavebniho povoleni jen poslední s…
milanq
Před 4 lety
24
Hliníkový plot - je to ok?
Prosím majitele hliníkových plotu, jestli je u nově dodaného plotu ok. Nechci hledat hnidy za každo…
petraxname
Před 4 lety
9
Krytina do 5° - poradite?
Zdravim, Potrebuji poradit. Mam terasu a na ni chci davat " šindel " misto polykarbonatu ale mam …
sargic
Před 4 lety
4
Kuchyně halifax
Měli by jste prosím foto kuchyni s pracovní deskou halifax? Dekuji
animonky
Před 3 lety
3
Zahrada 600m
Hezký den všem, Chci se zeptat má tady někdo zahradu 600m2? V sobotu se jdeme podívat na dům k pr…
dita_a_ivan
Před 4 lety
12
Fasádní omítka svépomocí?
Ráda bych se zeptala, kdo má zkušenost s natahováním fasádní omítky (silikonové) svépomocí - v koli…
milan1965
Před 4 lety
3
Rychlo-omítníky - Ponechat ve zdi?
Zdravím! Ponechat omítníky (např. tyto https://www.levnestavebniny.cz/rychlo-omitniky-.3070/ ) v sá…
cerceler
Před 4 lety
1
Rozvoz květin
Dobrý den, našel bych tu někoho, kdo má zkušenost s rozvozem květin ? Momentálně mám akorát jednu, …
jasonmorgan
Před 1 rokem
11
Okna Slavona versus Vekra
Dobrý den, řešíme dřevěná okna na chalupu. V úvahu je Slavona nebo Vekra. Okna nebudou moc široká, …
meleroy
Před 4 lety
2
Stavební povolení na řadové garáže
Dobrý den, mám takový dotaz a nemůžu se na internetu dopátrat odpovědi. Pokud mám pozemek a chtěl b…
lodyracka
Před 4 lety
4
Jezírko
Mohl by mi prosím někdo poradit jak se postarat o zahradní jezírko bez použití filtrace? Radi bycho…
jozkakomosny
Před 3 lety
7
1
2
…
190
191
192
193
194
…