O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Změna kari sítě
Chci znát názor na změnu mám v desce domu psanou kari sit dvojitou oko 10x10x6mm ale chtěl bych dát…
panlorenc
Před 4 lety
14
Zaschlá pěna na dřevěných oknech a hliníkovém rámu
Dobrý den, prosím moc o radu a hlavně zkušenost, jak odstranit zaschlou pěnu z dřevěných rámů oken …
krejcovaj1
Před 4 lety
4
Dřevěný plot kolem rodinného domu
Prosím o radu, chtěla bych nějaké takové oplocení kolem mého rodinného domu v Modřicích. Dáte mi pr…
dominikafajtlova
Před 4 lety
1
SDK
Dobrý den, je tu někdo, kdo dělal SDK podhledy na Miako strop přímými závěsy ( jednoduchá konstrukc…
marek_15
Před 4 lety
3
Bálkonové dveře otevírané ven
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s bálkonovými dveřmi, které se otevírají ven, ne klasicky dovnitř.…
fifina86
Před 4 lety
3
Zhotovení dřevostavby
Rozhodli jsme se s rodinou, že místo zděného domu zvolíme dřevostavbu a to z důvodu, že jsme milovn…
akirchnerova
Před 4 lety
10
Pozemek na prodej středočeském nebo libereckém kraji
Ahoj sháním stavební pozemek cca 500m2 na prodej 1 200 000 Kč. Děkuji.
mrnous_terka
Před 4 lety
1
Dveře PRÜM nejvýhodněji
Dobrý den, doporučíte kde poptat dveře PRÜM, kde vám udělali nejlepší cenovou nabídku? díky
vimamima
Před 4 lety
6
sponzor fóra
Zhodnocení cenové nabídka na projekční práce
Dobrý den, prosím o zhodnocení cenové nabídky projekční kanceláře níže. Jestli je cena "normální". …
puhelin
Před 4 lety
13
Soused zvedl pozemek
Soused si zvedl pozemek, mezi námi je sice plot, ale podezdívka téměř žádná, ta sedí navrchu na hlí…
anna_jedlova
Před 4 lety
1
2
33
Topení v bytě
Chceme koupit starý byt kde je ještě topení přes kotel na tuhá paliva. Přemýšlíme když by jsme ho k…
zubr487
Před 4 lety
10
Domypodlipou.cz - Újezd nad Lesy
Jen se zeptám, není tu náhodou někdo, kdo kupuje dvojdomek/domek v tomto projektu? :slight_smile:
jedlin
Před 4 lety
1
Cenové nabídky truhlárna
Krásný den, dostali jsme cenovou nabídku na cca 7,5 metrů kuchyně na 350 000 bez spotřebičů a drátě…
brumbulak
Před 1 rokem
18
Cenová nabídka schodiště
Hezký den všem, prosím o radu. Je teď bláznivá doba a dostali jsme s manželem cenovou nabídku na sc…
burek
Před 3 lety
28
Hliníkový plot Luxline vs Rolux
Ahoj, dozdil jsem plot ze betonových tvarovek a nyní bych chtěl do něj vložit hliníkový plot včetn…
petraxname
Před 4 lety
15
(Kontrolní) BD test - od koho ?
Ahoj všem, otázka na ty co už mají BD test zasebou - doporučili byste někoho konkrétního ? V srpnu …
windu
Před 4 lety
1
Hypoteční poradce
Hezký den všem, chci se zeptat je tady nějaký finanční poradce. Nebo myslíte že je reálné aby dali …
andybrys
Před 4 lety
3
Zpoplatnění věcného břemene
Dobrý den. Potřebovali bychom dovést vodu přes pozemek, který vlastní Státní pozemkový úřad. Z toho…
veronikaka
Před 4 lety
1
Trávník vs. plevel
Ahoj, loni jsme založili trávník před domem asi standardním postupem - šlo o návoz ornice, která za…
davecom
Před 4 lety
1
2
48
Podlaha na terase z betonu
Co máte na betonovém podkladě venkovní terasy? Zastřešené. Hledám něco, co pohodlně zametu, takže n…
jakuda
Před 4 lety
6
Odstupové vzdálenosti - přesah střechy
Dobrý den, počítá se do odstupové vzdálenosti i přesah střechy? Domnívám se, že ne. Máme to mezi ná…
puhelin
Před 4 lety
4
Plastovy vs laminatovy
Nyni vybirame bazen do zeme a bud plastovy ci laminatovy. Ktery by byl lepsi, at to za chvili zase …
termat5
Před 4 lety
2
Opěrná zeď ze ztracenka
Prosím o radu, stavím opěrnou zeď ze ztraceného bednění š:40, základ betonový š:90 v:90cm za touto …
dajvr
Před 4 lety
3
Opěrná zeď ze ztraceného bednění
Prosím o radu, stavím opěrnou zeď ze ztraceného bednění š:40, základ betonový š:90 v:90cm za touto …
zaplik1
Před 3 lety
2
Realizační nebo prováděcí? Co chtít po projektantovi?
Zdravím, mám asi trochu hloupý dotaz ohledně projektu. Chystám se poptat projektanty, ale mám vlast…
puhelin
Před 4 lety
8
Sedačka Aksamite - Arcus
Dobrý den, chtěla bych si objednat sedačku od české firmy Aksamite, konkrétně Arcus. Byli jsme jí s…
kassal
Před 3 lety
10
Široká vestavná lednice
Dobrý den, máte prosím někdo širší vestavnou lednici než klasickou 60cm? Chtěli jsme od Whirlpool …
lukasv123
Před 3 lety
9
Sokl u 2cm dlazby
Dobry den, rozhodli jsme se pro 2cm keramickou dlazbu na terasu, ktera bude vys nez okolni teren. …
bonono
Před 4 lety
1
Finální omítka vnitřních zdí/příček
Ahoj, Řeším teď čím omítnout všechny příčky/zdi v novostavbě RD. Obvodové a nosné zdi mám z ytognu…
jarin1
Před 4 lety
8
Rozvody vody
Dobrý den. Řešil někdo rozvody vody odlišné od polypropylenu? Prohrabal jsem skrz naskrz obchody st…
zubr487
Před 3 lety
1
2
35
1
2
…
192
193
194
195