O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Odpady pro závěsné WC
Momentálně jsem před realizací odpadů v základové desce a chtěl bych se poradit ohledně vývodu pro …
petrkunc132
Před 4 lety
2
Rekonstrukce střechy záloha
Dobrý den nechal jsem si nacenit rekonstrukci střechy pokrývačem kde střecha výjde na 343 677 kč. a…
petr_kopecky
Před 4 lety
5
Spárování kamenných zdí ve sklepě
Prosím o radu jakou směsí spárovat kamennou zeď ve sklepě? Sklep je starý cca. 120 let a občas je v…
ales_hracek
Před 3 lety
4
Čím ošetřovat stůl z masivu?
Mám stůl z masivu, patrně olejovaný (v příloze je foto nového, teď už spíš vybledl). Teď jsem jej v…
tomas_piro
Před 2 lety
11
Soused se vám proboural do baráku
Představte si, že soused začne svévolně bez stavebního dozoru a nejspíš bez ohlášení na SÚ bourat s…
franti_p
Před 4 lety
7
Bidetová sprška - jakou značku?
Doporučte prosím značku bidetové sprchy, se kterou jste spokojeni. Aktuálně máme model od Hansgrohe…
radim2015
Před 4 lety
10
Dlažba na zem
Dobrý den, jakému formátu dlažby na zem byste dali přednost - 30x30 nebo 30x60? Na stěnách bude 30…
jitamir
Před 4 lety
2
Názor na projekt domečku
Dobrý den, můžete mi prosím říci připomínky, co byste udělali jinak v tomto projektu ? Velikost do…
peta7178
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Co za sporák?
Dobrý den, měl bych dotaz. Má někdo z vás za plynovým sporákem, kromě obkladaček, taky něco jiného …
kokli2
Před 4 lety
2
Walls21, zkušenosti?
Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s firmou / domy Walls 21?
jirkanovak
Před 2 lety
10
Zmena cen kuchyne IKEA
Zdravim, chcela by som sa spytat, ci niekto nema predstavu o pripravovanej zmene cien(predpokladam …
katerina1106
Před 4 lety
5
LED Phillips - párování ovladače
Ahojte, koupil jsem si LEDkový světlo do koupelny (Toba?) a mám ovladač k tomu. Bohužel jsem vyhodi…
kekita
Před 4 lety
4
Propadá se miako strop?
Dnes po ometání pavučin na mě vylezlo několik prasklin v prvním patře, buďto kolem futer, které se …
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Zlín dřevostavby
Dobrý den, Moc ráda bych si nechala poradit - jakou firmu na stavbu drevostavby v okolí Zlína by js…
viviv
Před 4 lety
5
Kvalita palubek na podbití
Jakou kvalitu palubek jste použili na podbití? Stačí kvalita B-C, nebo raději připlatit za A-B?
jarin1
Před 4 lety
4
Písková nebo bílá fólie do bazénu
Zdravím vas, nemáte nejake zkusenosti po letech, jak vypada písková folie? Jak se udrzuje? Jaky ház…
karolinagabi
Před 4 lety
1
Projekt od projektanta nebo firmy?
Zdravím, co je podle vás lepší: nechat si vypracovat individuální projekt a poté shánět stavební fi…
molanmolab
Před 4 lety
12
Truhlář - interiérové dveře
Dobrý den, hledám tipy na truhláře (ideálně pražské), kteří se specializují na výrobu interiérovýc…
petrincak
Před 4 lety
2
Elektrokotel + TČ vzduch vzduch
Dobrý den. Chtěl bych se pozeptat zdejších odborníků ohledně vytápení. Chystam se stavět RD jendopo…
xkarlos
Před 3 lety
22
Vapis doba dodání
Zdravím, chci se zeptat, jestli v současné době někdo objednával nebo mu přišlo zdivo od Vapisu a …
josefx
Před 4 lety
6
Odvětrání podloží
Dobrý den, řešil někdo odvětrání podloží. Projektant dal dva vývody nad střechu. Já bych chtěl dát …
rumcajk
Před 2 lety
1
2
34
Mírně protékající záchod
Zdravím, prosím vás o radu - před nějakou dobou nám začal protékat záchod. Přítel už vyměnil snad v…
petrkunc132
Před 4 lety
5
Cena za pokládku zámkové dlažby na klíč
Mám rychlý dotaz - jak se asi pohybují ceny za pokládku zámkové skladebné dlažby na dvorek, zpevněn…
fantomik
Před 4 lety
9
Zastřešení žumpy
Zdarec, mám u domu betonovou žumpu s klasickým betonovým poklopem 600mm na kominku. Průšvih je, kdy…
atilius
Před 2 lety
19
Garážová vrata Kružík
Máte zkušenost s garážovými vraty Kružík? Nabídli nám lepší cenu než Hormann a doporučuje je naše s…
jgabriella
Před 4 lety
18
Tepelné čerpadlo Nibe x AC Heating
Ahoj či dobrý den, jsme ve fázi výběru TČ. Nabídek jsme dostali několik, nejvíce se nám zamlouvají …
charado
Před 4 lety
2
Přepis pozemku kvůli hypo
Dobrý den, koupila jsem si pozemek který je psaný na mě...s přítelem chceme ale teď stavět RD, ale…
vladimirsvorba
Před 4 lety
12
Kryt na stupačky - PRAHA
Ahojky, prosím máte někdo tip na firmu z Prahy nebo středočeského kraje, která by byla ochotná nám…
zofkaaz
Před 4 lety
1
Kondenzace kanalizace
Dobrý den, setkal jste se někdo s kondenzaci kanalizace či vodovodního potrubí v novostavbě? Voda j…
czyz
Před 4 lety
12
Kondenzace kanalizace/vody
Dobrý den, setkal jste se někdo z kondenzaci potrubí (kanalizace) u novostavby? Poté , co jsme uděl…
czyz
Před 4 lety
1
1
2
…
195
196
197
198
199
…