O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Základ pod krbovou vložkou
Zdravím stavebníky, zatím nemáme vybranou krbovou vložku, ale kvůli dokončení podlahy to řešíme už …
aspassia
Před 4 lety
17
Dům Valencie (Gservis)
Zdravím, máte / stavíte někdo dům Valencie od Gservis (https://www.gservis.cz/projekty-rodinnych-do…
x_sonic
Před 4 lety
1
Radiátor vedle francouzskeho okna
Máte někdo prosím radiátor klasicky nebo vertikální vedle francouzskeho okna? Nemůžeme dát podlahov…
peta315
Před 4 lety
1
Klika nebo madlo u vchodových dveří
Dobrý den, vybrali jsme si vchodové dveře v barvě antracit - hlinikové. Jsme více nakloněni mít kli…
kocanda123
Před 4 lety
11
Drobná oprava nad 1000 Kč (ale pod 5000 Kč uvedených ve smlouvě)
Zdravím, měl bych dotaz ohledně instalatérské práce v podobě vyčištění odpadů (neodtékající voda),…
mp77
Před 4 lety
8
Orientační světla
Dobrý den, dotaz na orientační světla, která se dávají cca 30 cm od země podél chodby v domě, která…
raziel628
Před 4 lety
7
Obklady v koupelně
Zdravím vás, Prosím jak máte ukončené obklady u dveří.Nám je obkladač ukončil zároveň s otvorem dve…
verolka
Před 4 lety
5
Prasklý spoj na PE trubce
Ano, jak název vypovídá, tak došlo před několika dny (možná týdnem?) k povolení nějakého spoje na P…
kekita
Před 2 lety
13
sponzor fóra
Weber SE3E zkušenosti
Dobrý den, Nemá někdo z vás zkušenosti s fasádou Weber SE3E? My včera začali nanášet a na podhledu…
7772007ka
Před 7 měsíci
4
Pozor na podvody v bazári a súkromnej pošte!
V poslednom čase sme v bazári a včera aj v internej pošte zaznamenali viacero ponúk od podvodných k…
marvac
Před 4 lety
3
Pojem dodatek UP?
Dobrý den dokáže mi někdo vysvětlí nebo aspoň nastínit co znamená dodatek k uzemnimu plánu který už…
tonda17
Před 4 lety
1
Okno k sousedovi
Ahoj stavebníci, jdeme si k vám pro radu. Řešíme okno v kuchyni, které je směrované na souseda. Mám…
anntroj
Před 4 lety
14
Mé přípojky ( elektřina, voda, kanalizace)
Dobrý den, mám pozemek na konci obce kde bych chtěl stavět 4 rodinné domy. Za mým pozemkem jsou dal…
noga
Před 4 lety
3
Bydlí někdo u rušné silnice či dálnice
Bydlí tady někdo u rušné silnice nebo dálnice kde se jezdí 90km/h možná i více. Můžeme mít pozemek …
ufin22
Před 4 lety
16
Vodovod a elektrika
Hezký den všem, chci se zeptat prosím vás jak to chodí pokud na pozemku není Antoníček, jak to zaří…
geodett
Před 4 lety
8
Quick Step - dub venkovský šedohnědý
Nemáte někdo vinylovou podlahu od Quick Stepu dub venkovský šedohnědý? Mohu poprosit o foto? Děkuji.
janazzz
Před 4 lety
1
Spáry v koupelně
Zdravím vás,chci vás požádat o názor, obkladač nám obložil nad vanou obklady viz foto ale všimla js…
ondtom36
Před 4 lety
12
Obrubník nad kanalizací
Ahoj, sešlo se to nepříjemně tak, že potřebuji dát obrubníky podélně nad KG trubky (povrchová, ne m…
petrslajchrt
Před 4 lety
1
Hliníková pergola
Zdravím, nemá prosím někdo zkušenosti s firmou FUTUROL? Chceme od nich hliníkovou pergolu, ale nikd…
jirijozak
Před 4 lety
1
Kolik na vnitřní vybavení?
Dobrý den, rádi bychom si kromě úvěru na výstavbu domu vzali i nějakou částku na vnitřní vybavení.…
verkaherka001
Před 1 rokem
27
Jak poznat z kterého roku je stavba?
Dobrý den, potřeboval bych zjistit, z jaké doby by mohl být tento dům, který se snažíme rekonstruov…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
Zdění pomocí jeřábu
Zdravím všechny, ráda bych se zeptala, jestli je tu někdo, kdo zdit pomocí jeřábu (zdivo vpc). Jak …
travas
Před 4 lety
2
Na kolik vás vyšla kompozitní pracovní deska?
Kolik vás stála pracovní kuchyňská deska z kompozitu a jak velkou ji máte? Truhlář nám nacenil 6 m …
netmaster
Před 4 lety
2
Zastřešení terasy
Zdravím, na trhu je obrovský výběr profilovaných trapézových a vlnitých polykarbonátových krytin - …
ajka85
Před 4 lety
2
Vana se zabudovanou sprchou na delší straně - jak se tomu říká?
Ahoj, chceme vanu, která bude mít baterii a sprchovou hlavici na delší straně vany uprostřed. Musí …
petros4
Před 4 lety
7
Rohová krbová vložka
Ahoj všem, jsme ve fázi výběru krbové vložky. Rádi bychom rohovou s malým výkonem do cca 6-7 kW. Kr…
ditava
Před 4 lety
12
Soused opřel pergolu s grilem o můj barák
Soused si postavil pergolu bez mého povolení, ve které má gril, který je přímo nalepený na zeď mého…
puhelin
Před 4 lety
1
2
45
Kamerový systém
Zdravím a jdu si pro radu... Moje mamka by si chtěla pořídit kamerový systém před dům, poněvadž sou…
franti_p
Před 4 lety
4
Projektant dřevostavby
Dobrý den, poradíte projektanta dřevostavby ve středočeském kraji? Nejlépe kolem Mníšku, Benešova…
rihoro
Před 4 lety
1
Vinyl Classen nebo Kronostep - zkusenosti?
Zdravím, nemáte někdo doma vinyl od výše uvedených značek? Případně zkušenosti s těmito levnými zna…
nnntomas
Před 4 lety
1
1
2
…
202
203
204
205
206
…