O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vinyl Classen nebo Kronostep - zkusenosti?
Zdravím, nemáte někdo doma vinyl od výše uvedených značek? Případně zkušenosti s těmito levnými zna…
nnntomas
Před 4 lety
1
Obklad siko Metallo pánská koupelna - máte?
ahoj, máte někdo obklad Metallo? zvažujeme a zajímalo by mě jak vypadý v reálu.... přeci jen v obch…
myfairlady
Před 4 lety
1
Krtkodomek/Zakopaný domek/Underground house
Zdravím, mám svahovitý pozemek s orientací na východní a jižní stranu a zaujala mne myšlenka domku …
kikuska2013
Před 4 lety
3
Okno v kuchyni 150x90
Ahoj všem, plánujeme v kuchyni okno o rozměru 150x90, máte někdo takový rozměr? Chceme okno podélné…
jandour
Před 4 lety
9
Inspekce domu před koupí
Dobrý den, nechal jste si někdo dělat kontrolu domu před koupí od profesionála? Myslíte, že se to v…
azsinanecovzpomenu
Před 4 lety
7
Změna barvy dveří
Máme namontované nové interiérové dveře a jsem dost nešťastná z dezénu, výběr se nám opravdu nepove…
renatka_k
Před 4 lety
1
Navržení příjezdové cesty, točny a chodniku
Udělali byste nějakou "točnu", ať se nemusí při výjezdu od domu autem couvat? (Příjezdová cesta je …
peju
Před 4 lety
7
Jak měnit světla nad schodištěm
Zajímalo by mě jak měníte stropní světla nad schodištěm 😂 máme zkušenost, že je jedno, jestli je to…
duck09
Před 4 lety
11
sponzor fóra
Plíseň pod vanou
Dobrý den, řešil jste někdo plíseň pod vanou v dřevostavbě? Nechápu, kde se tam vzala, nic nekape, …
kekita
Před 3 lety
4
Sedací souprava XXXLutz x JECH
Dobrý den, nemá někdo z Vás sedačku z XXXLutz - Beldomo Voxi? Nebo JECH Tiffany? Děkuji.
izarea
Před 3 lety
12
Vchod do sklepa
Zdravím. Chystám se stavět dům, který bude zčásti podsklepen. Bohužel vchod do sklepa vychází pouze…
martin_s
Před 4 lety
4
Koupě dřevostavby a parozábrana
Dobrý den, lze před koupí dřevostavby provést kontrolu, jestli je v pořádku parozábrana domu? Máme …
ales_hracek
Před 4 lety
4
Kantovka (průmyslová mozaika) zkušenosti
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s kantovkou a jak vám vyhovuje a zda vás z…
danib
Před 4 lety
1
Dveře u špajzu
Dobrý den, Prosím jaké zvolit dveře u špajzu?Ve stejném dekoru jako ostatní dveře nebo bílé jako bu…
jose10r
Před 4 lety
16
Zdění
Ahoj, jsem ve fázi příprav na zdění, resp. čekám na lepší počasí, ale taky na radu :slight_smile: Z…
zubr487
Před 4 lety
21
LED panely
Dobrý den, nemáte, prosím, černé LED panely 12x12 cm v obýváku nebo v kuchyni? Chtěli jsme menší- 8…
marushkap
Před 4 lety
4
Návrh koupelny - jaké studio?
Dobrý den všem, prosím, doporučí někdo koupelnové studio, které vyhotoví detailní 3D návrh koupelny…
jajinka_007
Před 4 lety
6
Poradíte mi s výběrem horkovzdušné trouby?
Ahoj, vybírám si vestavnou horkovzdušnou troubu. Chci čistě bílou, ale to je detail. Uvažuji nad TE…
kokli2
Před 4 lety
1
Založení zdiva
zdravím,mám dotaz ohledně založení zdiva poroterm 24 jako vnější zdivo na garáž. zakládal jsem sám …
dyrup
Před 4 lety
6
ACETEX - máte někdo zkušenost?
Dobrý den, prosím máte někdo zkušenost se společností Acetex? Máme od nich zajímavou nabídku na TČ …
czech525
Před 1 měsícem
21
2 vstupy do kuchyně - ano nebo ne?
Ahojte, moc Vás prosím o radu. Musím se definitivně rozhodnout, jestli kuchyň která bude s obývákem…
jasminka777
Před 4 lety
10
Zkušenosti/rady/tipy s bydlenim v drevostavbe
Rada bych se optala tech, co uz nějakou dobu bydli v drevostavbe (difuzne uzavrene) na jejich zkuše…
alme
Před 4 lety
1
Zahradní nábytek
Hezký den, máte někdo prosím zkušenost s čalouněním silnou oboustranou textilií a vatovou výplní na…
ajka85
Před 4 lety
2
Stavba z jineho materialu nez je v projektové dokumentaci
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je velký problém stavět z jineho materialu, nez mam v projekto…
milotaz
Před 4 lety
6
Domek pro děti
Ahoj, prosím o inspiraci na dětské domečky na zahradu (svépomoci, koupený hotový, truhlář?). Nejrad…
edison101
Před 2 lety
29
Protierozní sítě na zpevnění svahu
Dobrý den, kde se dají koupit jutove/kokosove sítě na zpevnění svahu (mimo internetu)? Máme v plánu…
puhelin
Před 4 lety
5
Umisteni pergola auto
Ma nekdo zkušenosti anebo informace o minimální vzdálenosti, kterou musíme dodržet pro stavbu ve Vy…
buburuza
Před 4 lety
5
Změna stropu oproti projektu
Dobrý den, čekáme na stavební povolení novostavby RD. Máme v projektu navržený MIAKO strop a po zas…
beznystavar
Před 11 měsíci
30
Problém s hypotékou na dřevostavbu (Rýmařov, KB)
Ahoj, banka, u které už máme rezervovaný úrok (KB) požaduje rozpočet v podobě, kterou dodavatel (Rý…
vladimirsvorba
Před 4 lety
6
Oprava omítky
Dobrý večer, mám dotaz. Při vysychání omítek v novostavbě se nám nafoukla omítka v rohu jedné místn…
janabk
Před 4 lety
1
1
2
…
203
204
205
206
207
…