O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Návrh na vklad
Dobrý den, potřebovala bych si ujasnit pár věcí, než podáme návrh na vklad, můžete mi s tím prosím …
minerva
Před 4 lety
4
Velký obytný prostor nebo radši menší obývák a pokoj navíc???
Ahoj strecháčci, stavíme domek a hrubá stavba bude prakticky hotová. Teď se musím definitivně rozho…
alenamodricka
Před 4 lety
1
2
37
Fotovoltaika a ohřev vody
Dobry den. Chtel bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s fotovoltaickyma panely na strese a oh…
username
Před 4 lety
2
Návrh domu
Dobrý den, nemáte někdo podobně řešený dům? Pokoje a obývák jsou na JZ. Kuchyň atd. na SV. Jde mi h…
libor11
Před 4 lety
1
Prosím o radu - tepelné čerpadlo
Dobrý den, firma nám staví dům a měli jsme mít tepelné čerpadlo Nilan Compact AIR 9 - https://nila…
tondablanik
Před 4 lety
11
Názor na náš patrový dům
Krásný den, máme hotovou architektonickou studii na patrový dům, za nás je tato verze už asi finá…
bayt
Před 4 lety
26
Externí zastíění
Ahoj. Neřešil jste někdo externí zastínění oken ve štítu? viz foto. Šikmina je fix. Díky.
da68ni
Před 4 lety
1
Zahradní domek/kůlna u chaty
Dobrý den, Pokud mám chatu vyjmutou ze zbytku pozemku, který je Ovocný sad, takže v ZPF, mohu v ovo…
puhelin
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Územní plán
Dobrý den, Mohl bych mít dotaz?Má někdo zkušenosti se změnou územního plánu po své ose??na kolik to…
tonda17
Před 4 lety
1
Podlahový polystyren EPS 100 vs EPS 150?
Dobrý den, ahoj :slight_smile:, stojíme před krizí zvanou EPS a rozhodujeme se jaký zvolit na rodi…
jarin1
Před 1 rokem
18
Zazdění krbu-ytong na anhydrit?
Dobrý den, potřebuji zazdít krb, anhydritová podlaha s podlahovým vytápěním je již udělaná. Zeď je …
tomek001
Před 4 lety
6
Jak na terasu k HS portalum
Ahoj všem, prosím potrebuju nutné poradit. Projela jsem internet ale proste jsem se nedopatrála kon…
honzik75
Před 4 lety
15
Odvodnění terasy
Dobrý den, jak máte řešený odvod dešťové vody z terasy?Budeme mít zamkovku navazující přímo na HS p…
ditava
Před 4 lety
1
Značka těžké bazénové folie. Kterou vybrat?
Dobrý den, ráda bych se zeptala těch, kteří mají betonový bazén s těžkou folií, jakou máte značku f…
islandia
Před 4 lety
1
Základová deska podsklepené terasy, následná hydroizolace jaká, která, čí :-)
Zdravím stavaře i nestavaře. Nejsem stavař. Chtěl bych udělat na své terase, na které je špatně udě…
pavelk1970
Před 4 lety
2
Bez fólie pod podlahovým topením
Ahoj stavebníci, setkali jste se někdy s postupem, že se pod podlahové vodovodní vytápění nedala i…
davex
Před 4 lety
13
Omítka na betonové stříšky
Ahoj, Koupil jsem betonové stříšky na vystavěnou budku ze ztraceného bednění. Zbyla mi z fasády si…
petr13
Před 4 lety
2
Odpad na vanu
Zdravím všechny,prosím máme uprostřed podél vany odpad- foto a chceme vanu-foto nebude problém s př…
verolka
Před 4 lety
1
Sede umyvadlo na desku.
Mate nekdo umyvadla v sede barva? Muzu vedet jaky jste volili material, jeho udrzba jake konkretne …
chocolate22
Před 4 lety
3
Velikost umyvadla
Dobrý den, mate někdo umyvadlo Laufen pro S s možnosti umístění na desku, velikost 55x38. Máme mít …
kristynka_fousova_smolikova
Před 4 lety
5
Okna dekor irský dub - barva klik
Dobrý den, Chtěl bych poprosit jestli má někdo okna v dekoru irský dub zda by mohl vložit fotografi…
makako90
Před 4 lety
4
Projekt zahrady
Dobry den, chtela bych pomoct s projektem zahrady rozmisteni drevniku, zahonku, susak, bazen, tram…
jaroslavacerna
Před 3 lety
13
Půdní vestavba
Dobrý den, plánujeme obytnou vestavbu na půdě chaty. Celková plocha podkroví je 36 metrů čtverečníc…
helena_skaroupkova_zelnickova
Před 4 lety
1
Čím natřít drevene schody v exterieru?
Dobry den, budem menit drevene schody v exterieri. Mozte prosim poradit cim by ste ich natreli? Bu…
esmeralda2
Před 4 lety
6
Plot na klíč - Brno, Brno - venkov
Dobrý den, chtěli bychom postavit nový plot mezi našim pozemkem a sousedovým. Aktuálně je tam jako …
roman_
Před 1 rokem
7
Jak ukotvit do SDK dřevostavby osvětlení? děkuji
Prosím o názor. Dřevostavba s konstrukcí stropu SDK deska 12.5mm., parozábrana, kovový rastr zavěše…
alda33
Před 4 lety
3
Trouba s mikrovlnným ohřevem - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo troubu s mikrovlnným ohřevem? Spokojenost/nespokojenost? Ohřeje se jídlo stej…
ssaarrii
Před 4 lety
5
BKS nebo BK Stav Kladno - zkušenosti s kuchyní
Dobrý den, Máte někdo zkušenosti s firmou BKS nebo BK Stav Kladno? Jde mi o kuchyně. Máte od nich n…
ssaarrii
Před 4 lety
1
Elektrika
Dobrý den chci se zeptat máme dostat parcelu na které je dům chceme dům zbourat a postavit nový jde…
vendulkapemm
Před 4 lety
7
Stavební dozor Plzeňsko
Dobrý den, budeme stavět dodavatelsky dřevostavbu ve Stříbře a rozhodli jsme se pro stavební dozor.…
msls
Před 4 lety
1
1
2
…
210
211
212
213
214
…