O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zatepleni stropu
Dobry den, mam dotaz ohledne zatepleni stropu.Stavime dum a chci se zeptat zda muzeme strop zatepli…
zubr487
Před 4 lety
15
Vyzctovani elektriny
Zdravim, jdu rovnou s dotazem, ktere se tyka vyuctovani elektriny. Tuto vec resim prvne a jelikoz …
pyramis
Před 3 lety
1
2
...
...
7
8
237
Kde všude máte zpevněné plochy?
Podělte se prosím, kde všude okolo domu se hodí mít zpevněné plochy. Samozřejmě počítám s prostorem…
renatka_k
Před 4 lety
1
Dveře barva Cappuccino
Dobrý den, nemáte někdo interiérové dveře v barvě cappuccino? Rozhodujeme se mezi světle šedou až b…
tereza_langova
Před 4 lety
3
Systém vytápění (podlaha+plyn)
Zdravím, co prosím doporučíte za topný systém pro následující parametry (začínám stavět): skoro pas…
zubr487
Před 4 lety
2
Střecha Amadeus červená glazura jaka barva oken
Dobrý den. Budeme mít střechu Tondach Amadeus červená glazura. Okna budou hliníková. Dnes nám pán d…
vuninka
Před 4 lety
1
Inteligentní instalace - abb-free@home - ZKUŠENOSTI
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s touto inteligencí a zda byste ji doporu…
admiva
Před 2 lety
5
Firma Homeenergy.cz - fotovoltaika
Dobrý den, je tu někdo, kdo má osobní zkušenosti s firmou Homeenergy.cz? Jaké bylo jednání firmy, b…
radek_salac
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Dveře mezi satnou a garáží
Zdravim vas chtěl bych se zeptat zda někdo neřešil dveře mezi garazi a třeba šatnou? Mám v projekt…
renatka_k
Před 4 lety
4
Návrh kuchyně, prosím o rady
Dobrý den, mám návrh kuchyně. Měl by někdo z Vás postřeh co a jak udělat jinak? Měnila jsem to již …
aloisie
Před 4 lety
14
Nepovolí nám vstup na náš pozemek
Dobrý den, máme zahradu, kde se k tomu připojují 2 malé pozemečky za plotem, za plotem sídlí firma …
asistent
Před 4 lety
23
Bydlení ve srubu Ano-Ne?
Dobrý den, manžel přišel s tím, že chce postavit srub. Zatím jsme koukali jen na klasické dřevostav…
morana128
Před 4 lety
14
Stavba podle územního plánu - povolení / nepovolení
Dobrý den, v územním plánu malé obce (v textové části) je povolené stavět pouze rodinné stavení s 1…
esmeralda2
Před 4 lety
20
Umyvadlová skříňka na obloukové zdi
Dobrý den, máme v koupelně zeď do oblouku a neprozřetelně jsme si na ní naplánovali umyvadlo (pří…
tomek001
Před 4 lety
4
Vychytávky do kuchyně
Zdravím všechny příznivce MS ☺ mám na Vás dotaz ohledně kuchyně. Jelikož je stále vše zavřené, tak …
martinarobert
Před 4 lety
1
Klientské změny - zrušení příčky
Zdravím :slight_smile: Budeme kupovat byt, který je součástí jednoho většího developerského projek…
katerina_gabrielova
Před 4 lety
1
Polský kotel Opal
Dobrý den, má někdo k dispozici manuál k polskému kotli Opal 12-20kW? Náš jsme koupili i s barákem…
tomek001
Před 4 lety
1
Vestavná kazetová markýza pod omítku
Dobrý den, nemáte tip na nějakou markýzu, která se dá schovat při nepoužívání celá pod omítku - kaz…
bayt
Před 4 lety
1
Markýza nebo pergola
Prosím o názor. Terasu máme na severozápad. Nějaké stínění chceme, ale nemůžeme se rozhodnout jestl…
duck09
Před 4 lety
14
Oloupaná barva na garážových vratech
Zdravím všechny. Máte někdo zkušenost co s tím, když se po několika letech začala odlupovat barva n…
guteman
Před 4 lety
2
Odhad chaty zpětně kvůli dani- je možný?
Dobrý den, je možné (a v praxi reálné) nechat si zpracovat odhad ceny nemovitosti zpětně, cca k led…
ondrej190
Před 4 lety
1
Klientské změny - novostavba
Dobrý den, zajímal by mne Váš na názor. V rámci klientských změn jsme si vybrali jiné obklady na d…
nikola_vankova
Před 4 lety
12
Tepelné čerpadlo - překážka
Dobrý den, rychlá otázka. Je problém stojící auto před TČ? S pozdravem
kofejn
Před 4 lety
5
Musím provést kolaudaci na mobilní dřevostavbu?
Dobrý den, chci pro otce postavit mobilní dřevostavbu o rozměrech 10x4m na zahradě. Chci se zeptat…
puhelin
Před 4 lety
2
Nějaké zkušenosti s firmou Dřevostavby Otépka ze Zlína ?
Zdravím. Mám prosbu, s přítelkyní chceme stavět dům pro nás a naši budoucí rodinu. Momentálně jsem…
nerossxcz
Před 4 lety
1
Oprava popraskané omítky
Dobrý den, všiml jsem si, že v některých místnostech praská omítka. Je to v místech u stropu, kde …
pyramis
Před 2 lety
8
Jídelní stůl
Rada bych masivní dubovou desku a byla jsem rozhodnuta pro černé nohy. Teď váhám dost nad bílými. N…
zdenek_valek
Před 4 lety
4
Odpuzovač koček
Zdravím, přečetla jsem tady příspěvky k podobnému tématu, ale stále si nevím rady. Od sousedů k n…
evizna
Před 4 lety
1
Poskytovatelé internetového připojení
Vážení, rád bych varoval před poskytovatelem internetového připojení od firmy PODA. Naslibují kvali…
peetrss
Před 4 lety
5
Stinici tkanina antracit
Dobry den, mate nekdo stinicini tkaninu v antracitove barve? Premyslime mezi obyc. siti nebo nejako…
zuzalinkak
Před 4 lety
5
1
2
…
217
218
219
220
221
…