O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vady nových plastových oken
Dobrý den, hned druhý den po usazení nových plastových oken jsem objevila vady v rámu - rýhy. Chtěl…
vemira
Před 4 lety
6
Střechy Jurák Pardubice - varování!!!
https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/220452801081126/
tinabla
Před 4 lety
1
Využtí zahrady mezi domy
Zdravím, budeme mí uzký dlouhý dům ( s garaží 20 m) Z jedné strany od souseda 2m kde bude chodniče…
xhex
Před 4 lety
2
Architektonické studio BRNO / ZLÍN
Ráda bych Vám touto cestou nabídla naše služby týkající se především návrhů architektonických studi…
adela_smeidlerova
Před 4 lety
1
Moderní kuchyňe
Dobrý den, nemůžu se rozhodnout, zda do kuchyně dát balkonovky nebo okno. Přikládám projekt kuchyňe…
jitulka89
Před 4 lety
19
Půdorys domu 4kk bungalov
Zdravím vás, přispívám taky naším připraveným půdorysem pro náš budoucí dům, bungalov. Vchod máme z…
iveta_89
Před 4 lety
16
Garážová vrata a posuvná brána
Zdravím, po letech hledání jsme konečně našli pozemek za normální peníze a na hezkém místě. Příští …
frant
Před 4 lety
4
LOXONE
Dobrý den, řešíme elektroinstalace a přikláníme se k pořízení chytré domácnosti LOXONE... chtěla b…
leonaka11
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Ventilátor koupelna + wc
Dobrý den, mohl bych Vás poprosit o radu ohledně odvětrání wc a koupelny?Jedná se o bungalov s vazn…
litterpool
Před 4 lety
3
Myčka s panelem nebo bez?
Dobrý den,poradíte jakou myčku vybrat zda s panelem nebo bez?Jakou máte a zda by jste vybrali znovu…
verolka
Před 4 lety
10
Projekt zahrady
Zdravím, tip na nekoho kdo dela projekt zahrady?Popr na kolik Vas vysla vizualizace. Nebo klidne n…
marti_tomi
Před 4 lety
7
Bezúchopový profil dvířek v černé a bílé barvě.
Chtěla bych se zeptat těch co mají bezúchopovou lištu na kuchyňských dvířkách v černé nebo bílé bar…
katka_michalczykova
Před 4 lety
1
Oplocení pozemku v nezastavitelném území
Zdravím, potřebuji radu a nevím, kde se zeptat. Koupili jsme pozemek na chatu. V ÚP je v nezastavi…
bmull
Před 4 lety
1
Parkoviště - stavba na obecním pozemku.
Dobrý den. Dostal jsem se do zvláštní, pro mne dost neuvřitelné situace. Před více než 20ti lety …
luboscharvat
Před 4 lety
1
Terénní úpravy souseda
Prosím, jak se bránit terénním úpravám souseda? Mezi našimi pozemky je plot s betonovými podhrabovy…
martin_s
Před 4 lety
5
Obráceně dřez v nové kuchyni
Minulý týden nám konečně nainstalovali novou kuchyň s několika týdenním zpožděním. Udělali to oprav…
petrincak
Před 4 lety
5
Vinylová podlaha - matné šmouhy, které nelze umýt
Ahoj, začínám být zoufalá, od listopadu bydlíme ve zrekonstruovaném bytě a máme nové vinylové podl…
jituletvoje
Před 4 lety
1
Kovové zárubně do novostavby?
Dobrý den, líbí se mi kovové zárubně v interiéru. Obložky, dle mého vkusu, působí příliš masivně. M…
lokomotiva13
Před 4 lety
1
Ergonomická kancelář - existují firmy, které pomohou zařídit?
Dobrý den, neví někdo o firmě (jednotlivci) který by pomohl zařídit domácí kancelář, tak aby byla e…
puhelin
Před 4 lety
4
Správné odvětrávání střechy
Ahoj Přikládám obrázek kde je znázorněno odvětrávání střechy. Ta bude sedlová z vazníků kde budou …
jarin1
Před 4 lety
1
Kdo by udělala vizualizaci chodby dle návrhu a obrázků?
Dobrý den, je tady prosím někdo, kdo by mi udělala vizualizaci chodby? Není třeba vymýšlet...jen dá…
pisisvori
Před 4 lety
1
Boural jste někdo septik?
Dobrý den, dokázal by nám někdo poradit, jak na bourání septiku? Případně doporučit firmu, která to…
alischka156
Před 4 lety
4
Tepelné čerpadlo + TUV + podlahovka
Dobrý den, sbíráme nabídky od různých firem na TČ + ohřev teplé vody a podlahové teplovodní vytápěn…
doog
Před 4 lety
27
Platíte za pult centrální ochrany (rodinný dům)?
Ráda bych se zeptala těch z Vás, kteří jste kdy byli napojeni na pult centrální ochrany (třeba Jabl…
raziel628
Před 4 lety
28
Darování pozemku - odhad ceny a daň z příjmu
Dobrý den, mám dotaz na postup při darování nemovitosti jak mně, tak manželovi od dědy mého manže…
aneri53
Před 4 lety
8
PT - elektrické nebo teplovodní
Zdravím všechny, rád bych se zeptal, začínáme s novostavbou RD, 5kk, přízemní, 172m2. V základní…
vladimir_sacha
Před 4 lety
11
Trapézový polykarbonát
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda má někdo přímou zkušenost se zastřešením terasy tímto konkré…
sobii
Před 4 lety
3
Umístění bazénu
Zdravím, nemůžeme se s manželem shodnout. Budeme kopat bazén do země. Manžel chce blíž k terase res…
mahonia
Před 4 lety
3
V normě, nebo prasárna?
Dobrý den, můžete mi prosím někdo znalý věci říci, zda vady na fotkách jsou v rámci normy, nebo to …
josef1
Před 4 lety
1
2
36
Přibližná cena opěrné zdi
Dobrý večer , prosím mám dotaz. Máme pozemek ve svahu , místo garáže by jsme chtěli výkopnout do b…
lili_x
Před 4 lety
4
1
2
…
218
219
220
221
222
…