O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nerovná vinylová podlaha
Ahojte, chtel bych vas zkusenejsi poprosit o radu, pripadne nazor. V barakub(novostavba) je nove po…
honzik75
Před 4 lety
11
Názor na projekt?
Dobrý den, budu ráda za komentáře a typy co udělat jinak a jak. Děkuji
jenye
Před 4 lety
14
Protihlukové interierove dveře + obložky
Zdravím, Řešil tady někdo interierove dvere s oblozkama ktere jsou protihlukove z kartacem ve spod …
jajinka_007
Před 4 lety
4
Koupelna u ložnice přes šatnu
Dobrý den, je tu někdo kdo má zkušenost s koupelnou přes šatnu? Koupelna bude mít balkonové dveře, …
radim2015
Před 4 lety
6
Podsvícený vypínač - noční osvětlení
Dobrý den. Použili jste někdo místo klasických nočních orientačních světel u podlahy pouze podsvíce…
kofejn
Před 4 lety
7
Omítky jednovrstvé zdivo
Zdravím, porovnávám si, jak cenově vychází izolační cihla + omítky oproti 30 cm cihla + 20 cm zatep…
martin_s
Před 4 lety
5
Kolik platíte řemeslníkům
Hezký den všem, teď tady máme s kamarádkou téma, že si chce stavět baráček svépomocí s přítelem ale…
josef1
Před 4 lety
19
Diton - zdící blok HISTORY
Dobrý den, ráda bych se inspirovala realizovaným plotem u domečku. Favorit je zatím zdící blok hist…
lindaaa10
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Hledám projektanta z Ostravy a okolí
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda někdo nezná a má kontakt na projektanta za přijatelné ceny z Ostr…
matyyt
Před 4 lety
1
Vyvýšená myčka nádobí
Dobrý den, má někdo prosím jakoukoliv dlouhodobější zkušenost a vyvýšenou myčkou? Ideálně zabudovan…
petuso
Před 4 lety
3
Bungalov
Zdravím všechny, nemáte někdo prosím nějaký projekt na bungalov 4+1, obdélníkový půdorys, obývák s …
rajcatko1988
Před 4 lety
4
Je možné, aby měl malý zahradní domek necelých 6m2 TZ až přes 1 kW?
Přicházím z dotazem pro nějakého matematika, výpočtáře TZ apod.. Ohledně mého propočtu TZ malého z…
vladimir_sacha
Před 4 lety
7
Strojní omítka Mladoboleslavsko
Dobrý den, prosím mohl by někdo doporučit firmu na zhotovení strojních omítek do novostavby? Jedná …
alena2109
Před 4 lety
1
Bungalov rovná či šikmá střecha
Dobrý den všem, prosím vás momentálně se děla projekt pro bungalov 4+KK cca podlahová plocha 130m².…
vladimir_sacha
Před 4 lety
3
Bungalov ...stále ladíme projekt
Ahojte nemuzu přijít na to, jak se zde obnovuje diskuze (jestli to lze)...tak zakládám novou.. Stál…
jose10r
Před 4 lety
12
Jaký materiál rozvodů VZT zvolit ?
Ahoj všem, stojím před volbou jaký materiál zvolit pro rozvody VZT - v projektu máme flexi hadice k…
zubr487
Před 4 lety
14
Zahradní domek z DELTA SVRATKA
Dobrý den, vážně uvažujeme o koupi zahradního domku od firmy DELTA SVRATKA s.r.o., proto se chci z…
ingrid_l
Před 10 měsíci
6
Dům na klíč - výběr formy
Dobrý den, máte prosím nějaké tipy na stavební firmy, které staví v okolí Prahy nebo Ústí nad Labem…
michaela_rittichova
Před 4 lety
1
Pod dveřmi je vidět izolace
Dobrý den, trochu mě překvapilo zjištění, že po položení finální vrstvy podlahy v interiéru je pod …
davex
Před 4 lety
16
Umístění vany pod zkoseným stropem
Řešíme aktuálně koupelnu a jednou z variant je dát vanu na stěnu pod zkosený strop. Plánujeme lehké…
barter
Před 4 lety
16
Sprchový kout walk in
Jaká je dle vašich zkušeností ideální délka zástěny u sprchového koutu walk in? Rozhodli jsme se pr…
alena2109
Před 4 lety
5
Od koho plot ?
Chtěli bychom kovový tyčkový plot. Jaké máte zkušenosti třeba s Lamarkem, Luxlinem a nebo jinými fi…
wicaceyawin
Před 4 lety
1
Betonová stěrka kuchyň
Ted momentálně řešíme stěrku do kuchyně,kterou si chceme dělat sami.Jakou by jste doporučili? Děkuji
alzzzbeta
Před 4 lety
2
Zrcadlová skříň u boku postele?
Ahoj, přemýšlím hlavně kvůli optickému rozšíření prostoru (skříň bude krásně naproti jižnímu oknu) …
katev123
Před 4 lety
5
Jak dostat do obýváku ložnici?
Zdravím, máme obývák obdelníkového půdorysu o rozloze 20,17 m2. Poradíte prosím jak do obýváku dost…
rajcatko1988
Před 4 lety
13
Změna komerčního užití pozemku na bydlení
Ahoj, má někdo zkušenost? Narazili jsme na hezký pozemek, v malé obci, v obytné zóně, kolem jsou do…
puhelin
Před 4 lety
5
Projektant na bungalov
Zdravím, s manželkou přemyšlíme nad rodinným baráčkem. Potřebujeme ale projekt. Neznáte někdo někoh…
rajcatko1988
Před 4 lety
1
Fotovoltaika
Dobrý den, máte někdo fotovoltaiku na střeše? Jak jste spokojení? Opravdu je návratnost investice …
petrakonecna13
Před 2 lety
21
Filtr Hydra Duo RSH
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli jste se někdo setkal s touto situací. Chceme kupovat pozem…
nolka04
Před 4 lety
1
Větší výška kladecí vrstvy
Dobrý den, Na příjezdovou cestu k domu jsem jako podklad na zhutněnou zeminu použil geotextilii + b…
deto_oesya
Před 4 lety
2
1
2
…
234
235
236
237
238
…