O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Prasklá zeď
Ahoj měl bych dotaz čim můžou být způsobeny tyto praskliny. Dům byl postaven letos na podzim dodělá…
dyrup
Před 4 lety
26
Sprchové dveře
Dobrý den, prosím o radu, jak správně zamontovat sprchové dveře do niky. Máme dveře v úpravě grape.…
s.arinka
Před 4 lety
3
Půdorys 4KK
Prosím nějaké nápady popřípadě co je špatně na tomto půdorysu ? Toto mám jako návrh pro projektanta.
radim2015
Před 4 lety
5
Roční spotřeba el.energie RD
Dobrý den, mám novostavbu o velikosti 180m2. Uvažuji o tepelném čerpadlu. Můžete mi říci, kolik mát…
zvikovsky_med
Před 4 lety
1
2
36
Prechod mezi hypo
Mam byt na hypo, cena bytu cca 8m, na hypo zbyva 2,5m. Chtel bych se poohlizet po pozemku + stavba …
destabilizator
Před 4 lety
4
Stavební firma Benešovsko
Dobrý den, chystáme se od května stavět na Benešovsku zděný dům na klíč. Neměl byste někdo tip na…
vladimirsvorba
Před 4 lety
2
Dřez zarovnany s deskou
Mate prosim drez zarovnany s deskou tedy zapusteny a nemate kompakt. Pry se to da udelat i s klasic…
chocolate22
Před 4 lety
1
Zabezpečení
Hezký den všem, chci se zeptat jaké máte zabezpečení pro dům?ať víme po čem se máme podívat.diky
raziel628
Před 4 lety
8
sponzor fóra
Bude rušit tepelné čerpadlo?
Chtěl bych se zeptat, máme dva sousedy vzdálené od možného umístění tč cca 12 m. Bude je to rušit? …
puhelin
Před 4 lety
18
Bungalov
Ahoj všem. Jeden z prvních a amatérských návrhů představy o domečku. Terasa do zahrady-zapad. Okna …
denzell
Před 4 lety
1
2
35
Permakulturní zahrada
Právě jsme ve fázi plánování naší permakulturní zahrady. Je tu někdo, kdo už se pustil do realizace…
atilius
Před 4 lety
1
2
53
Odvoz dřeva z lesíku, je to někdo ze SŽDC, nejlépe Olomoucký kraj?
Jelikož vím, že každý má právo vstupovat do lesa, tak aby zachoval nějaký přírodní chod, znám. Taky…
vladimir_sacha
Před 4 lety
4
Obklad koupelnové niky
Ahoj, podělíte se, prosím, o to, jak máte obložené niky v koupelně? Jde mi o rohy, jestli použít ne…
abasim
Před 4 lety
5
Zabudovaný dávkovač saponátu
Pokud chci zabudovaný dávkovač saponátu musím si koupit dřez, který má pro dávkovač otvor? No třeba…
chocolate22
Před 4 lety
5
Jak širokou barovou část linky?
Do prostoru širokého 2,5 m chceme umístit kuchyň do U, jejíž pravá část bude otevřena do prostoru. …
jajuskaa
Před 4 lety
2
Architekt Severní Morava - přístavba starého rodinného domu
Zdravím, chceme přistavět ke starému rodinnému domu, tak aby nebyl narušený vzhled a přístavba by n…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Trouba
Ahoj, právě vybírám pečící vestavnou troubu a vůbec se v tom nevyznám. :disappointed: Koukala jsem …
honzik75
Před 4 lety
4
Skleneny drez
Zajima mne zda ho nekdo mate....videla jsem uz i sklenenou kuchyni a velmi odolnou no tak proc ne d…
spaly
Před 4 lety
4
Doba cekani stavebni povoleni
Dobry den ,prosim vas neni zde nekde kdo vyrizoval stavebni povoleni .zajima me jak dlouho cekal na…
duck09
Před 4 lety
12
Sklo nad pergolu
Rada bych zde nasla recenze na sklenenou "strechu" na zeleznou konstrukci pergoly. Uvazujeme o lepe…
craki2
Před 4 lety
1
Spotřebiče Philco
Ahoj, jaké máte někdo zkušenosti se spotřebiči Philco?
karel15
Před 4 lety
1
Výlez a světlíky na střechu
Řešíme, zdali dát na střechu výlez na střechu kvůli anténě atd. Budeme mít bungalov, střechu tašky …
demolitionman
Před 4 lety
8
Z čeho je nejlepší stavět?
Prosím o Vaši zkušenost, z čeho jste stavěli dům. Půjde o přízemní bungalov s rovnou střechou, hodn…
kofejn
Před 4 lety
1
2
45
Jak velké dřezy máte? 1m s odkapem není to už moc?
Máte dřez, který by měl metr přemýšlím, zda to už není moc, včetně odkapu tedy.
chocolate22
Před 4 lety
18
Břidlicový obklad
Zdravím, neumíte někdo na fotku přikreslit břidlicový obklad na fasádu? :disappointed: neumíme si t…
vetor3x
Před 4 lety
1
Digestoř Electrolux výsuvné sklo
Ahoj, máte někdo zkušenost s digestoří Electrolux 536x? Je tam výsuvná skleněná část, aby pára nešl…
pavla000
Před 4 lety
1
Lamino egger U222 Crema
Ahoj, nezbylo někomu kousek lamina egger 18mm U222? Chybí nám na jedny kuchyňská dvířka 75x63 cm a …
vitkovi
Před 4 lety
1
Dokážou podlaháři provést pod dřevěnou masivní podlahou 1 m kabelu takhle?
Ahoj, řešíme, zda by podlaháři dokázali vymyslet nějaké elegantní a jednoduché řešení bez nutnosti …
m_i_r_e_k
Před 4 lety
21
Vyjmutí z půdního zemědělského fondu
Hezký večer všem, chci se zeptat v pondělí snad na mě bude přepsany pozemek, tak jak mám řešit vyjm…
jitkapetka
Před 4 lety
15
Heluz Family 44 2v1
Dobry den. Mozem poprosit vlastnikov, ktorí maju dom postaveny z tejto konkretnej tehly o realnu sk…
radimir
Před 4 lety
11
1
2
…
236
237
238
239
240
…